Menu

contactbellen

Hoe u uw locatie en lokale zenders op YouTube TV kunt wijzigen

Als je je buiten het dekkingsgebied van YouTube TV bevindt of als je regiogebonden inhoud wilt zien, wil je misschien weten hoe je je locatie kunt vervalsen, zodat je kunt kijken wat je maar wilt. Als dit je beschrijft, heb je geluk: deze gids laat je zien hoe je jezelf kunt nadoen op YouTube TV.

Is het op YouTube TV mogelijk om je locatie te wijzigen?

YouTube TV levert, net als andere streamingdiensten, verschillende inhoud op verschillende plaatsen, dus afhankelijk van waar je woont, kun je misschien niet de dingen zien die je wilt. Gelukkig zijn er een paar eenvoudige manieren om je regio op YouTube TV te wijzigen om toegang te krijgen tot inhoud die je anders niet zou kunnen zien.

Gebruik een VPN om je locatie voor YouTube TV te wijzigen.

Virtual Private Networks (VPN's) zijn ideaal voor gebruikers die hun ware locatie willen verbergen. Hiermee kunt u niet alleen geoblocking voorkomen, maar ze beschermen ook uw privacy wanneer u online bent. In dit geval betekent het gebruik van één dat je YouTube TV overal kunt bekijken.
Deze services garanderen niet dat ze altijd zullen werken. Websites zijn constant op zoek om hun voordeel te beveiligen, dus kies een VPN zoals ExpressVPN die hun service regelmatig opwaardeert.

Als u op zoek bent naar een VPN, zoek er dan een die:

  1. Er worden geen logboeken bijgehouden.
  2. Reageert op geoblocking-services.
  3. Heeft een YouTube TV-eindpuntserver in een stad waar de service beschikbaar is. We hebben ExpressVPN geprobeerd en kunnen de doeltreffendheid ervan bevestigen.

Wanneer Netflix of YouTube TV IP-adressen van servers op de zwarte lijst zetten, verandert een provider die reageert op geoblockingservices snel het IP-adresbereik om er omheen te werken. Wijzigingen worden regelmatig gepubliceerd of besproken op de website van de aanbieder.

Controleer de locaties die uw VPN-service aanbiedt en zorg ervoor dat YouTube TV op ten minste één ervan beschikbaar is om ervoor te zorgen dat uw VPN-service werkt met YouTube TV. Ga om dit te controleren naar de YouTube TV-webpagina en typ de postcodes in. In onze ervaring ondersteunt ExpressVPN alle belangrijke locaties voor het streamen van uw favoriete sportteam of lokale inhoud.

Zodra je een VPN hebt gevonden die aan deze vereisten voldoet, zou je deze moeten kunnen inschakelen en YouTube TV kunnen gaan bekijken wanneer je maar wilt.

Gebruik een browserextensie om je locatie voor YouTube TV te wijzigen.

Om uw locatie te simuleren, kunt u ook een browserextensie gebruiken. In Chrome gebruikten we de ExpressVPN-extensie om de uitzendlocatie aan te passen, en het werkte goed. Het is een extensie waarmee u uw locatie handmatig kunt instellen en Chrome deze kunt laten uitzenden in plaats van uw werkelijke locatie.

Er zijn ook extensies voor andere webbrowsers. We bieden ook gedetailleerde instructies voor het wijzigen van uw locatie in Firefox.

Er is geen garantie dat een VPN- of browserextensie die je locatie voor YouTube TV vervalst, werkt. Streamingproviders werken er hard aan om dit soort gedrag te voorkomen en verschuiven voortdurend de doelpalen om te voorkomen dat u naar iets kijkt wat u niet zou moeten zien. Het is een eindeloos kat-en-muisspel, maar met VPN's hebben we de overhand.

Hoe verander je je locatie op een Firestick?
In de Firestick-app store hebben de meeste VPN-services een app om te downloaden. ExpressVPN is niet anders. Meld u aan voor de service, download de app en pas uw locatie aan naar de lokale markt die u wilt bezoeken.

Hoe wijzigt u uw locatie op een mobiel apparaat?
Als je het niet zeker weet, kun je een VPN gebruiken om je locatie te wijzigen. Bedrijven zullen minder snel toegang krijgen tot uw gegevens als u een VPN gebruikt. We noemden ExpressVPN omdat het in onze tests op betrouwbare wijze toegang heeft gekregen tot inhoud van verschillende streamingproviders. Ze houden hun software up-to-date om ervoor te zorgen dat ze toegang hebben tot verschillende regio-geblokkeerde websites en streamingdiensten.

De Bottom Line

Streaming-services doen er alles aan om te voorkomen dat gebruikers hun locatie verkeerd voorstellen en toegang krijgen tot beperkte inhoud. Dit kan het moeilijk maken voor mensen die dingen willen zien die niet beschikbaar zijn in hun regio. Toch zou u deze beperkingen moeten kunnen omzeilen door een service zoals ExpressVPN, een VPN-browserextensie of een mobiele app te gebruiken om de inhoud te bekijken die u maar wilt.

Wil je meer weten over het gebruik van YouTube TV? Neem voor meer informatie contact op met onze youtube bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.