Menu

contactbellen

hoe-te-stoppen-met-bijsnijden-wanneer-u-instagramverhalen-maakt

Instagram heeft zojuist een tool gelanceerd genaamd Instagram Stories waarmee gebruikers foto's en video's rechtstreeks naar Snapchat kunnen uploaden. Ondanks het feit dat veel gebruikers de functie gebruiken, is er één onderdeel dat me irriteert. En ik weet zeker dat u hetzelfde kunt zeggen. Een brede foto die u voor een verhaal plaatst, wordt aan de zijkanten bijgesneden. Je leest dit waarschijnlijk omdat je weet dat je er op Instagram niet omheen kunt, ook al is het niet iets groots en niet iedereen vindt het geweldig. Hoe u kunt stoppen met bijsnijden bij het maken van Instagramverhalen, wordt hier weergegeven.

Gebruik een screenshot om te voorkomen dat Instagram Stories wordt bijgesneden.

Dit proces is heel gemakkelijk te gebruiken. Bovendien is deze aanpak misschien wel de beste oplossing, terwijl Instagram het probleem oplost. Volg de onderstaande richtlijnen om aan de slag te gaan.

  1. Maak een screenshot van de afbeelding die u in uw Instagram-verhalen wilt opnemen nadat u deze in een Galerij-app hebt geopend.
  2. Open nu Instagram en gebruik deze foto om daar een verhaal te maken.

Gebruik de beeldverhouding van 16:9 van je telefoon.

Als je je telefoon alleen gebruikt om foto's te maken, dan is dit iets voor jou.

Als je een iPhone hebt, kun je de grootte van de foto aanpassen voordat je deze vastlegt.
Volg de onderstaande richtlijnen om aan de slag te gaan.

  1. Open je telefooncamera
  2. Druk op de pijl bovenaan je scherm
  3. Druk op “4:3”
  4. Kies "16:9"

Je Instagram Stories zijn precies 16:9 groot. U hoeft zich geen zorgen te maken dat Instagram uw foto's automatisch bijsnijdt, zoomt of uitrekt.

En hoe zit het met video? Als u een video op uw iPhone wilt opnemen, hoeft u zich geen zorgen te maken over bestandsgroottes. Video's worden automatisch opgenomen met een beeldverhouding van 16:9. Je kunt Instagram ze niet voor je laten bijsnijden.

Bewerk de afbeelding of video zodat deze op het scherm past.

Wat als je wilt zien of een foto of video die je eerder hebt gemaakt op het scherm past? Als alternatief kunt u, voordat u het publiceert, het formaat wijzigen zodat het op het scherm past.

U kunt het volgende uitvoeren:

  1. Voeg een foto of een video toe aan je Verhaal.
  2. Controleer of Instagram heeft ingezoomd of de afbeelding heeft bijgesneden.
  3. Als dit het geval is, brengt u de nodige wijzigingen aan in uw foto of video (u kunt uw vingers gebruiken om in en uit te zoomen en de foto of video te verplaatsen).
  4. Nadat u de nodige wijzigingen hebt aangebracht, klikt u op de knop "Opslaan" om het document op te slaan. Als je het later wilt uploaden, voel je vrij.

Dit is een vrij eenvoudige oplossing voor het plaatsen van een brede foto zonder dat de afbeelding wordt bijgesneden totdat Instagram je toestaat dit native in Stories te doen. Als je dat nog niet hebt gedaan, kun je er nu over opscheppen tegen je vrienden. Kent u alternatieve manieren om hetzelfde doel te bereiken als deze?

we hopen dat je het stoppen met bijsnijden hebt geleerd als je Instagramverhalen maakt door onze blog te lezen. als je problemen hebt voor een onmiddellijke oplossing, neem dan contact op met onze Instagram Bellen nedeland.

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.