Menu

contactbellen

Hoe Facebook Messenger-videogesprekken te voeren

De Messenger-app van Facebook heeft nu een nieuwe video-oproepfunctie die het gemakkelijker maakt om verbinding te maken met iedereen op de lijst van je vrienden. Hier is hoe het te doen.

Facebook Messenger heeft nu een nieuwe functie die concurrerende chat-apps overbodig kan maken. U hoeft niet langer te vertrouwen op Skype, Viber of FaceTime om face-to-face met uw vrienden te praten met Videobellen op Facebook Messenger. Met de nieuwe functie kunt u uw Facebook-contacten bekijken op iOS- en Android-apparaten (vergelijkbare procedures op pc of Mac), en het elimineert de noodzaak om Skype-ID's of telefoonnummers over te dragen. Iedereen op je Facebook-vriendenlijst heeft onmiddellijk toegang tot je.

De nieuwe functie is momenteel beschikbaar in Canada, Kroatië, Frankrijk, Laos, Nigeria, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, en de komende maanden zullen nog veel meer landen volgen. Het is eenvoudig te gebruiken. Hier is hoe het te doen:

1. Open de Messenger-app.
2. Selecteer de vriend met wie je wilt praten.
3. Tik rechtsboven in het scherm op het videosymbool. Alleen personen die online zijn op Messenger kunnen verbinding met je maken.

Uw oproep moet meteen worden beantwoord. Door op de videoknop op het belscherm te tikken, kunt u een spraakoproep omzetten in een video-oproep.

Ik hoop dat je Facebook Messenger-videogesprekken hebt geleerd door onze blog te lezen. als je nog steeds problemen hebt. om deze problemen op te lossen, neem dan contact op met onze Facebook bellen. we zullen u op elk moment helpen.

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.