Menu

contactbellen

Blog posts July 2022

Hoe kunt u op Facebook zoeken zonder een account?

Wat moet je doen als je je crush wilt stalken maar je Facebook-account hebt opgezegd voor individuele zaken? Wil je weten hoe je op Facebook kunt zoeken zonder een account aan te maken? Dan heb je verstandig gekozen!

Beroemdheden en gewone mensen kunnen communiceren op Facebook, een enorm sociaal netwerkplatform. Deze website staat erom bekend mensen in contact te brengen met lang verloren gewaande vrienden. Maar groeiende schandalen en vervelende hackers hebben sommige mensen gedwongen hun Facebook-accounts permanent te verwijderen. Bovendien hebben sommige mensen nog nooit een Facebook-profiel gemaakt omdat ze ervoor kiezen om hun privéleven op die manier te behouden.

In een noodgeval moet u mogelijk op Facebook zoeken zonder in te loggen of een account te hebben als u een andere moet vinden. Nou, dat kun je zeker stressvrij en helemaal stil doen.

U kunt de onderstaande google gebruiken om op Facebook te zoeken zonder een account aan te maken:

Maak gebruik van de hulp van Facebook-vrienden die persoonlijke vrienden zijn.

De eenvoudigste manier om iemand op Facebook te zoeken zonder een account te hebben, is door deze techniek te gebruiken. Zelfs als je dit doet, kun je je een beetje beschaamd voelen, als je close bent met je vrienden, zal het geen grote zorg zijn. In 2021 heeft Facebook een aantal veranderingen ondergaan als gevolg van slechte pers en problemen met datadiefstal. Daarom kiezen sommige gebruikers ervoor om hun profielen te beperken, zodat alleen hun Facebook-vrienden hun persoonlijke gegevens kunnen zien, zoals hun biografie, afbeeldingen en geboortedatum.

U krijgt hoogstwaarschijnlijk de beste resultaten door de hulp in te roepen van een Facebook-accounthouder, die een Facebook-vriend is van uw doelwit.

Neem de hulp van de Facebook-directory

Facebook Directory is een officiële manier om zonder account op Facebook te zoeken als het zoeken naar je doelwit via de "vrienden van vrienden"-benadering niet werkt, je je echte vrienden niet wilt irriteren of als je een geheime missie moet uitvoeren . Met deze tool kunt u door pagina's, groepen en profielen bladeren zonder een account aan te maken of in te loggen. Om toegang te krijgen tot de database, klikt u onderaan op "mensen" (zie voorbeeld).

Vanwege het veranderende privacybeleid en de algoritmen van Facebook worden namen alfabetisch weergegeven, maar de algemene zoekresultaten zijn hetzelfde als algemene zoekresultaten. Het slechte nieuws is dat je niemand kunt opzoeken die openbare vindbaarheid heeft uitgeschakeld. De meeste mensen hebben een beperkt aantal personen die hun profielen echt kunnen bekijken. Beproef je geluk en kijk, neway

Gebruik zoekmachines

U kunt op Facebook zoeken zonder een account aan te maken met behulp van zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing of DuckDuckGo. U moet een standaard zoekopdracht op internet uitvoeren en aan het einde het woord "Facebook" toevoegen. Als u bijvoorbeeld Louisa Davis of Bill Gates zoekt, moet u "Louisa Davis-site: facebook.com" in het zoekvak invoeren om gebruikersprofielen op te halen voor iedereen met die naam. Een kwalificatie die bekend staat als 'site:' levert alleen resultaten op van Facebook.

(Als je op Facebook zoekt zonder in te loggen, verschijnen er resultaten van alternatieve tekstzoekmachines)

De keerzijde van deze benadering is echter hetzelfde. Gebruikers hebben nu toegang tot een extra privacylaag die bekend staat als "app-toegang van derden verwijderen" als gevolg van verhoogde wetgevende druk. Veel Facebook-gebruikers kiezen ervoor om de toegang van zoekmachines tot hun profielen te blokkeren.

Alleen degenen wiens privacy- en beveiligingsbeleid hun profielzichtbaarheid niet beperken, krijgen hun profielen aan u getoond. Het goede nieuws is dat je gemakkelijk pagina's van bekende mensen en organisaties kunt bekijken, omdat deze gebruikers de zichtbaarheid van Facebook-gebruikers die niet op hun vriendenlijst staan, niet blokkeren.

zoekhulpmiddelen voor sociale media

Deze zoekmachines zijn gespecialiseerd in het vinden van details over een persoon op Facebook, zelfs zonder een Facebook-account. Social Searcher en verklikker. name zijn bekende sociale zoekmachines als je alleen maar van stalkergames houdt. Heeft u om werkgerelateerde redenen personen nodig? U kunt kiezen tussen Mentionytics en Social Mention.

De beste eigenschap van sociale zoekmachines is de mogelijkheid om uw resultaten te verminderen door profielen te zoeken met verschillende parameters, zoals locatie. Dit houdt in dat u kunt zoeken naar "Louisa Davis in Melbourne" en de resultaten voor Louisa Davis in Las Vegas of andere locaties kunt negeren. Deze sociale zoekmachines hebben daarom een voorsprong op traditionele zoekmachines. Dan wat? U kunt sociale zoekmachines gebruiken om profielen te vinden op basis van bepaalde trefwoorden en hashtags.

Mensen gebruiken zoekmachines.

Verschillende zoekmachines voor mensen, zoals Peoplefinder.com, zijn speciaal gemaakt om u te helpen bij het vinden van uw lang verloren gewaande vrienden, ex-vriendjes, ex-vriendinnen of nieuwe vrienden en om hun contactgegevens te krijgen.

Hun onderzoeksresultaten zijn afkomstig van meerdere bronnen, waaronder Facebook en andere waar uw doelwit een profiel heeft. Hoewel de diensten die door deze database worden aangeboden gratis zijn, rekenen sommige andere zoekmachines, zoals Pipl, maandelijkse abonnementskosten. Afhankelijk van de privacy- en beveiligingsinstellingen van uw doel kunnen de resultaten echter verschillen.

Mocht uw probleem onopgelost blijven, stel uw vraag dan in onze Facebook Bellen nederland. we zullen ervoor zorgen dat we  je op elke mogelijke manier helpen, 

Go Back

Hoe krijg ik een terugbetaling voor een Google Play Store-aankoop?

De ervaring met het doen van een aankoop in de Play Store is niet altijd positief. Ofwel is de software niet wat het beweerde te zijn, of de muziek is verschrikkelijk. U moet echter snel handelen als u een retour wilt. U kunt als volgt betaalde Google Game-software, -games of -media retourneren.

Afhankelijk van het type aankoop dat is gedaan, kan de retourprocedure verschillen. Ga naar het gedeelte dat op u van toepassing is.

Spring naar:

 • Respecteer uw wettelijke rechten.
 • In-app aankopen voor games en apps terugbetalen
 • Een e-boek omwisselen en terugbetalen
 • Je tv- of filmaankoop terugbetalen
 • Google Play Muziek-terugbetalingen

Ken uw wettelijke rechten.

Volgens algemene wettelijke richtlijnen moet een reparatie, vervanging of terugbetaling worden verstrekt als de gekochte goederen defect of misleid zijn. Het is cruciaal om te begrijpen dat wanneer consumentenwetgeving verwijst naar "bevredigende kwaliteit", het verwijst naar technische kwaliteit, niet naar artistieke kwaliteit. Bijvoorbeeld: 'dit nummer wordt niet afgespeeld' zou moeten resulteren in een terugbetaling, maar 'dit nummer klinkt als een stel dronken mensen die in een emmer schreeuwen', doet dat niet, tenzij het product niet adequaat is gebrandmerkt en u dacht je kreeg de nieuwste Taylor Swift-single.

Uw rechten bij Google zijn afhankelijk van de producten die u koopt en, in sommige gevallen, het land waarin u woont.

Sommige aankopen zijn onderworpen aan andere wetten als u in de EU woont:

 • U doet afstand van het automatische herroepingsrecht wanneer u digitale goederen koopt, zoals in-app-aankopen, apps, games, muziek of films op Google Play, en ons gebruikelijke teruggavebeleid is van kracht.
 • Zelfs als u een service van een ontwikkelaar of andere derde partij op Google Play koopt, moet u contact opnemen met de leverancier om te annuleren en een terugbetaling te ontvangen.

In-app aankopen zoals downloadbare games en apps terugbetalen

Het retourbeleid van Google voor Android-apps is eenvoudig: als je een Android-app of -game koopt en er om welke reden dan ook niet tevreden mee bent, kun je deze binnen twee uur retourneren voor een volledige terugbetaling. Maar nadat die periode van twee uur is verstreken, heeft u een periode van 48 uur waarin Google een teruggaveverzoek kan uitvoeren. De app-ontwikkelaar zal dan beslissen of je al dan niet een terugbetaling moet ontvangen.

Hoewel het moeilijk is om een terugbetaling te krijgen voor in-app-aankopen zonder de toestemming van de ontwikkelaar, kun je toch dezelfde procedure proberen als bij de 48-uurs periode.

dien binnen twee uur na de aankoop een restitutieverzoek in:

 1. Open de Google Play Store-app.
 2. Klik op het menupictogram en selecteer vervolgens Bestelgeschiedenis.
 3. Kies de game of app die je wilt ophalen.
 4. Kies vervolgens in het vervolgkeuzemenu een probleem dat u wilt melden.
 5. Om je geld terug te krijgen en de app of game te verwijderen, volg je de instructies op het scherm.

Je ziet geen restitutieknop als de twee uur al zijn verstreken; op de knop staat alleen "Verwijderen".

dien binnen 48 uur na de aankoop een terugbetalingsverzoek in:

 1. Open een webbrowser en ga hierheen.
 2. Zoek de bestelling die u opnieuw wilt bezoeken door naar beneden te scrollen naar 'Bestelgeschiedenis'.
 3. Klik op Meer rechts van de bestelling.
 4. Selecteer Terugbetaling vragen.
 5. Vul het formulier in en noteer dat je een terugbetaling wilt.

Een terugbetaling krijgen van een app- of gameontwikkelaar

Op je mobiele telefoon:

 1. Start de Google Play Store-applicatie.
 2. Zoek de software op met wie u in contact wilt komen.
 3. Klik op de app.
 4. Klik op Lees meer.
 5. Ik hoop dat het telefoonnummer niet "M. Mouse, Disneyland" is.

Een e-boek retourneren voor een terugbetaling

Er zijn enkele uitzonderingen, zoals boeken die slechts een zeer korte periode beschikbaar waren, op het normale Google Play-beleid dat u een retourperiode van zeven dagen toekent voor boeken (30 dagen voor educatieve titels via Google Play for Education). Als u een teruggaveverzoek wilt indienen, moet u contact opnemen met de klantenondersteuning van Google Play.

Teruggave aanvragen na aankoop van een film op Google Play

Als de videoclip kapot is, heb je 65 dagen om je geld terug te krijgen; je hebt echter maar zeven dagen als je besluit dat Killer Klowns from Outer Space niet de film voor jou is. Die periode geldt alleen als je nog niet bent begonnen met het kijken van de film; als je al drie minuten hebt gekeken en besluit dat het onzin is, heb je pech. Voor tv-programma's gelden dezelfde wetten.

Een teruggave krijgen voor een Google Play Muziek-aankoop

 1. Voer uw Play Store-account in met een webbrowser.
 2. Zoek het artikel waarvoor u een terugbetaling wilt door te zoeken in de Bestelgeschiedenis.
 3. Selecteer de menuknop.
 4. Kiezen voor een probleem melden.
 5. Ik wil graag een restitutie aanvragen moet worden geselecteerd.

U kunt met het ondersteunend personeel spreken als u geen toegang tot een computer hebt.

 • Hoe de Google Play Store te downloaden en te installeren

Heb je restitutie gevraagd maar afgewezen. dus neem voor meer informatie contact op met onze Google Bellen.

Go Back

Hoe u Google Play-services op de gemakkelijke manier kunt updaten

Google Play-services worden gebruikt voor alles wat de Play Store doet met de apps op je telefoon. Dit geeft uw telefoon instructies wanneer apps moeten worden bijgewerkt en geeft uw Android-telefoon of -tablet nieuwe functies en instellingen. Leer hoe u Google Play-services eenvoudig en technisch kunt installeren en upgraden met een recentere APK.

 • Is de Google Play Store inderdaad down? Probeer eenvoudige oplossingen en oplossingen

Met de Google Play Services-app, die nauw verwant is aan het Android-besturingssysteem, kan uw smartphone optimaal profiteren van de meest recente app-updates en beveiligingsoplossingen zonder te upgraden naar de meest recente versie van Android. Dit verschilt van de Google Play Store, waar u media zoals apps en games kunt openen, kopen en downloaden, ondanks dat de titels verwarrend zijn.

Spring naar:

 • Snel Google Play-services installeren

 • Installeer Google Play-services op de technische manier

 • Stel de APK in voor Google Play-services.

Wat is er nieuw in de nieuwste versie van Google Play-services?

De changelogs voor de meest recente release van Google Play Services zijn hier beschikbaar, samen met tijdlijnen en logs voor eerdere releases. De meeste updates omvatten kleine technische wijzigingen die verschillende gebieden van games, advertenties, fitness, enz. vereenvoudigen en de algemene stabiliteit en efficiëntie van het Google-ecosysteem verbeteren.

Installeer Google Play-services: de gemakkelijke manier

Het up-to-date houden van Google Play-services is gunstig voor alle gebruikers, zelfs de meest informele, omdat de verbeterde efficiëntie die het met zich meebrengt, de levensduur van de batterij zal verlengen en de offline services zal verbeteren.

Deze pagina goed in de gaten houden, waar we u een downloadlink geven naar enkele van de meest recente versies die momenteel beschikbaar zijn in de Play Store, is de gemakkelijkste methode om ervoor te zorgen dat u altijd over de meest recente versie van Google Play beschikt. Diensten geïnstalleerd. Voor de meest recente versie, tikt u eenvoudig op de onderstaande installatieknop.

Als u echter bereid bent wat meer werk te verzetten, zijn er altijd nieuwere en betere versies beschikbaar, zoals met de meeste dingen Android. Er zijn bijvoorbeeld verschillende Google Play-services voor de verschillende Android-versies die u mogelijk gebruikt. Volg daarom onderstaande stappen als je de meest recente versie wilt.

Hoe u Google Play-services technisch instelt

Een meer technische benadering kan de voorkeur hebben voor gebruikers die er absoluut zeker van willen zijn dat ze over de meest recente upgrades beschikken, toegang willen krijgen tot een bètaversie of verschillende versies van Google Play-services willen testen. Dit kan handig zijn voor iedereen die een softwarefout heeft waardoor Google Play-services niet normaal kunnen upgraden, met name app-ontwikkelaars.

U moet eerst weten welke versie van Android u gebruikt.

 • Zoek naar de Android-versie of softwaredetails door naar Instellingen > Over de telefoon te gaan (of gewoon Over op sommige apparaten).

Vervolgens moet u controleren welke apps van onbekende afzenders mogen worden geïnstalleerd:

 1. Open de app Instellingen.
 2. Selecteer de keuze voor Apps (of Apps & notificaties).
 3. Klik op Alle apps bekijken.
 4. Zoek de installatiesoftware, meestal uw mobiele browser of een bestandsverkenner. Raak het aan.
 5. Tik op Geavanceerd om de pagina te vergroten.
 6. Kies de optie Onbekende app installeren.
 7. Schakel het vakje Toestaan van deze bron in.

Vervolgens moet u met dezelfde browser naar een APK voor Google Play Services zoeken. Hier is hoe het te doen:

Google Play Services-APK downloaden

Het enige dat u nog hoeft te doen, is de ideale versie van Google Play Services voor u selecteren. Op APK Mirror kunt u de meest recente versies van Google Play-services krijgen en het is meestal een goed idee om de meest recente stabiele versie te gebruiken in plaats van een bètaversie. Download eenvoudig Google Play-services naar uw telefoon en installeer deze vervolgens.

we hopen dat je hebt geleerd Google Play-services bij te werken door onze blog te lezen. als je hier meer informatie over nodig hebt, of als je problemen hebt, neem dan contact op met onze Google Bellen nederland.

Go Back

Eenvoudige gids voor wijziging van de geboortedatum van Facebook na limiet

Facebook, het grootste socialemediaplatform, blijft een favoriet onder internetgebruikers vanwege de innovatieve inhoud, het uitgebreide bereik en de toewijding aan gebruikersprivacy. Facebook geeft gebruikers zelfs volledige controle over alle persoonlijke informatie op hun profielen, inclusief telefoonnummers en geboortedata. We hebben de instructies voor je op een rij gezet als je wilt weten hoe je je Facebook-geboortedatum na de tijdslimiet kunt wijzigen.

Om je Facebook-geboortedatum na de limiet te wijzigen, volg je de eenvoudige stappen in de Facebook Lite-app of zelfs op je desktop.

De verjaardag op je Facebook-profiel kan worden gewijzigd tot 14 dagen voorbij zijn sinds de laatste wijziging. U dient de onderstaande aanwijzingen te volgen.

 • Open de Facebook-app en log in met je e-mailadres of mobiele nummer en wachtwoord.
 • Klik op "Profiel bewerken" in het profielgebied.
 • Tik hier op de knop "Basisinfo". Het bevindt zich aan de linkerkant, waar u het kunt vinden. Het bevat informatie zoals een mobiel nummer, geboortejaar en geboortedatum.
 • Klik op de pijl-omlaag om de geboortedatum te wijzigen en selecteer vervolgens de precieze dag en maand die u op uw Facebook-pagina wilt weergeven.
 • Om de geboortedatum van uw Facebook-profiel bij te werken, klikt u op de knop "Opslaan".

Je kunt je soms afvragen hoe je de datum kunt bijwerken nadat je per ongeluk de verkeerde datum hebt opgeslagen in het verjaardagsveld op je Facebook-profiel. Bij accountherstel behandelt Facebook de geboortedatum als gevoelige informatie.

Als je je geboortedatum op Facebook wilt wijzigen als je de limiet voor het wijzigen van je geboortedatum hebt overschreden,

 • Open Facebook met de juiste inloggegevens.
 • Ga nu naar de Facebook Help-link.
 • Hier kun je je verjaardag op Facebook wijzigen door het jaar, de maand en de dag van het jaar te kiezen.

Zorg er deze keer voor dat je je geboortedatum dubbel controleert, want Facebook kan je om bewijs vragen.

Is dat niet gemakkelijk? Bij het wijzigen van je Facebook-geboortedatum na de beperking, hoop ik dat dit bericht nuttig zal zijn. Als je problemen ondervindt bij het wijzigen van je verjaardag op Facebook, neem dan contact op met onze Facebook Bellen. Onze technische staf helpt u verder.

Go Back

Hoe Google-contacten te synchroniseren met Xiaomi en MIUI

Ondanks dat Xiaomi-apparaten met internationale software toegang hebben tot de Play Store en Google-services in tegenstelling tot hun Chinese equivalenten, zijn er soms problemen met het synchroniseren van contacten. De interferentie van MIUI is de oorzaak van het probleem, maar gelukkig is er een oplossing. Hieronder wordt weergegeven hoe u uw Google-contacten kunt synchroniseren.

Het probleem met Google Contacten en MIUI

Zoals eerder vermeld, kan het gebruik van mobiele telefoons uit China die zijn geïmporteerd met Google-apps en -services soms problemen veroorzaken. Op uw Xiaomi-smartphone willen de contacten mogelijk niet volledig synchroniseren, zelfs als u alle vereiste apps hebt geladen of een wereldwijde/internationale firmwareversie hebt. De Play Store en alle andere services werken mogelijk goed, maar de contacten mogelijk niet.

 • Hier leest u hoe u de meest recente Google Play Store-versie downloadt.

Verrassend vaak hebben Xiaomi-smartphones dit probleem, dat wordt veroorzaakt door het aangepaste Android-besturingssysteem dat op deze apparaten wordt uitgevoerd. Je kunt niet anders dan verliefd worden op MIUI, een Android-skin die het besturingssysteem diepgaand aanpast als je van zachte tinten en zorgvuldig gekozen animaties houdt. Wanneer het systeem overdreven bezig is met het behoud van de levensduur van de batterij of RAM, heeft het de neiging om processen te voorkomen die het onnodig acht. Hieronder wordt beschreven hoe u contactsynchronisatie op Xiaomi's MIUI kunt inschakelen.

Hoe contacten van Google te synchroniseren op Xiaomi MIUI

U realiseert zich misschien niet hoe eenvoudig het proces is. Controleer allereerst of de juiste software op uw apparaat is geladen voor het synchroniseren van contacten. Controleer bijvoorbeeld:

 • Toegang tot instellingen
 • Selecteer Geïnstalleerde apps onderaan de lijst terwijl u naar beneden scrolt.
 • Zoek naar Google Contacts Sync in de lijst.

Je kunt het downloaden en installeren via deze link als je het niet kunt vinden. Installeer het gewoon zoals elk ander APK-bestand, en als je instructies nodig hebt, vind je hier onze gedetailleerde handleiding voor het installeren van APK's.

Hier pakken we het probleem aan. We moeten MIUI vragen om deze app stil te laten synchroniseren:

 • Om de Google Contacts Sync-app in de app-instellingen te vinden, volgt u de bovenstaande aanwijzingen en kiest u deze.
 • Selecteer in het volgende scherm Autostart.
 • Schakel deze items in het submenu "Permissies" in:
 • Contacten toevoegen en verwijderen
 • Raadpleeg uw contacten.
 • Accounts gebruiken op een gadget
 • begin met een achtergrond
 • Kies Geen beperkingen in het menu Batterijbesparing.

Nu hoeft u alleen maar het apparaat opnieuw op te starten en te controleren of alles goed synchroniseert. U bent klaar zodra het uw adresboek van de servers van Google heeft opgehaald, wat een paar minuten zou duren.

 • Controleer of de Google Play-services ook up-to-date zijn.

Heeft deze methode je probleem opgelost? Heb je nog andere problemen ondervonden met je Xiaomi-telefoon? zo ja, maak je dan geen zorgen. voor een onmiddellijke oplossing kunt u contact opnemen met onze Google Bellen. we zullen u op tijd helpen.

Go Back

Hoe Facebook-wachtwoord te herstellen zonder bevestiging Reset-code

Facebook heeft een enorm effect gehad op hoe we onze sociale relaties bekijken en beheren. Ons leven is beïnvloed door wat begon als een klein bedrijf, opgericht door een schoolverlater en sindsdien is uitgegroeid tot een kolossaal krachtig platform. De meerderheid van de mensen gebruikt Facebook voor beide zaken, contact houden met dierbaren of beide. Facebook heeft zo'n impact gehad dat er nu specifieke cursussen beschikbaar zijn die nieuwe ondernemers leren hoe ze kunnen slagen.

Hoe zit het met privacy als alles voor iedereen zichtbaar is op een openbaar platform?

Als het gaat om sociale media, met name Facebook, is privacy een zeer belangrijke en legitieme zorg geweest. Facebook bevond zich onlangs in het hart van een grote inbreuk op de gegevensbeveiliging die leidde tot discussies over de privacy van gebruikers. Een van de gevaren van Facebook zijn losse eindjes in gegevensbeveiliging die in de loop der jaren aan de oppervlakte zijn gekomen.

Zich bewust zijn van de hoeveelheid informatie die wordt gedeeld, is een manier waarop een gebruiker van Facebook kan helpen om de sociale-mediasite relatief veilig in gebruik te houden. De plicht om de risico's van het overmatig delen van informatie op een site die hun privacy flagrant schendt te herkennen, ligt meestal bij de gebruiker.

Uw inloggegevens moeten zo veilig mogelijk worden bewaard. Van de gebruiker wordt verwacht dat hij zijn wachtwoord en gebruikers-ID voor zichzelf houdt.

Wat gebeurt er echter als u uw Facebook-wachtwoord verliest?

Het vragen om een bevestigingscode voor het opnieuw instellen is een van de eenvoudigste manieren om weer toegang te krijgen tot uw Facebook-account als u uw wachtwoord bent vergeten. Deze code wordt vaak gegenereerd op uw geregistreerde e-mailadres of geregistreerde mobiele nummer. Daarom hoeft u alleen maar op de knop "Wachtwoord vergeten" te klikken en Facebook zal u een bevestigingscode e-mailen of sms'en om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Je kunt je Facebook-wachtwoord opnieuw instellen met die code.

Wat moet ik doen als ik geen bevestigingscode voor het opnieuw instellen kan krijgen?

Dat is een moeilijke vraag, begrijp ik. Maar u hoeft niet bang te zijn; wij hebben u gedekt.

U kunt uw Facebook-wachtwoord ophalen zonder de bevestigingscode voor resetten door de onderstaande procedures te volgen.

 • Voer uw inloggegevens in op de Facebook-inlogpagina.
 • Open daarna de website www.facebook.com/hacked in een nieuw tabblad.
 • Daarna verschijnt een knop met de tekst "Mijn account is gecompromitteerd".
 • De volgende stap is om uw identiteit te verifiëren door uw e-mailadres op te geven.
 • Daarna moet u het wachtwoord invoeren dat u zich kunt herinneren.
 • Selecteer vervolgens "E-mail" in het menu.
 • Een link wordt u per e-mail toegestuurd. Kopieer de link en plak deze in uw browser.
 • U wordt dan gevraagd om uw wachtwoord te wijzigen. Het moet iets eenvoudigs voor u zijn om te onthouden, maar voor anderen moeilijk te raden.
 • De laatste stap bij het herstellen van uw Facebook-wachtwoord met een mobiel of desktopapparaat zonder een bevestigingsresetcode is:

Nooit je wachtwoord verliezen is de eenvoudigste manier om het terug te krijgen. Zorg ervoor dat u uw wachtwoord nooit met iemand deelt en log altijd uit van uw account als u een computer deelt om uw gegevens veilig te houden.

we hopen dat je je Facebook-wachtwoord hebt hersteld zonder bevestiging Reset code door onze blog te lezen als je nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met onze Facebook bellen.

Go Back

Batterijverbruik van Google Play-services uitgelegd en hoe u dit kunt oplossen

Om uw Android-smartphone soepel te laten werken, zijn Google Play-services van cruciaal belang. Maar soms kan er iets mis gaan en een verscheidenheid aan problemen veroorzaken, met name problemen die een negatieve invloed hebben op de batterij. In dit artikel worden mogelijke problemen met Google Play-services beschreven, evenals stappen die u kunt nemen om deze aan te pakken.

 • Google Play-services: wat zijn ze?
 • Hoe batterijverbruik detecteren via Google Play Services?
 • Wat moet ik doen, aangezien het geen Google Play-services zijn?
 • 101 batterij onderhoud
 • Ander batterijbesparend advies

Google Play-services: wat zijn ze?

Alle Android-apparaten zijn vooraf geïnstalleerd met Google Play-services, die een kleine maar belangrijke rol spelen in hoe uw apparaat in het algemeen werkt. Deze robuuste app ontvangt regelmatig updates en vraagt veel toestemmingen, maar kan niet zomaar worden geopend en gebruikt. In plaats daarvan is het een API-pakket dat Google-app-updates beheert (Gmail, Maps, Google Play, enz.). Hoewel heel nuttig, heeft deze uitgebreide app het potentieel om je stroom te verbruiken als deze niet op de juiste manier wordt gebruikt.

Hoe batterijverbruik detecteren via Google Play Services?

Omdat Google Play-services de toegangspoort tot het Google-universum biedt voor veel app-winkels, kunt u uw Gmail-apps, kaarten en locatiegegevens naar kaart-apps, advertenties naar commerciële apps, enzovoort mailen. Dit kan de schuld zijn. Google Play-services kunnen de schuld krijgen als de levensduur van de batterij van uw betrouwbare telefoon plotseling afneemt. Batterijen verslechteren zeker na verloop van tijd, maar het gebeurt langzaam; tenzij je extreem veel pech hebt, zal een batterij die gisteren werkte, morgen niet drie keer zo snel leeg raken.

Als u het gedeelte Batterij van uw app Instellingen opent, kunt u snel beoordelen of Google Play-services de levensduur van de batterij van uw apparaat verkorten. Het batterijgebruik wordt weergegeven in de schermafbeelding links hieronder.

Het scherm moet doorgaans worden weergegeven als de grootste stroomverbruiker, wat logisch is aangezien het het meeste stroom verbruikt in uw apparaat. Hierdoor heb je de grootste stroomverbruikers. Er is iets mis als Google Play Services meer stroom verbruikt dan het beeldscherm of het Android-besturingssysteem. De lijst met powerhogs wordt weergegeven in de onderstaande schermafbeelding aan de rechterkant.

Waarom loopt de batterij van Google Play Services leeg en hoe kan dit worden verholpen?

Het kan om verschillende redenen meer stroom verbruiken dan u zou willen. Over Android-versies zijn er meldingen geweest dat de app de levensduur van de batterij verbruikt. Met zoveel keuzes is het duidelijk dat er niet slechts één manier is om elk probleem op elk apparaat op te lossen. Je kunt wel een aantal dingen controleren. We gaan ervan uit dat je, zoals bij elk probleem, eerder hebt geprobeerd opnieuw op te starten en dat je telefoon de nieuwste recente software en firmware gebruikt. Doe die dingen eerst, als je dat nog niet hebt gedaan. Ze houden zich bezig met allerlei problemen.

1. Zijn UW Google Play services up-to-date?

Dit lijkt misschien contra-intuïtief, vooral als u last kreeg van batterijverlies na een OTA-update van Google Play Services, maar er zijn momenten waarop u een probleem kunt oplossen door gewoon snel door uw Play Services-versies te bladeren. Hier leest u hoe u op de hoogte blijft van uw Google Play-services. Het is de moeite waard om te controleren of er een nieuwe bètaversie beschikbaar is als de meest recente OTA-versie uw problemen geeft.

2. Trekt het feit dat je veel accounts hebt je batterij leeg?

De basistaak van Play Services is om achtergronddownloads te doen. Dit kunnen uw e-mails zijn, de advertenties van de app, meldingen of het verstrekken van uw locatie aan andere apps die dit vaak nodig hebben. Google Play-services zullen meerdere accounts moeten verwerken als uw apparaat aan veel Google-accounts is gekoppeld, bijvoorbeeld als u professionele en persoonlijke accounts heeft of als u meerdere superhelden- of spionage-identiteiten heeft.

3. Maakt een app van derden misbruik van Google Play-services?

Als de stroomuitval recentelijk is opgetreden, kan een van de apps die Google Play-services gebruiken de oorzaak zijn in plaats van Google Play-services zelf. Het kan een goed idee zijn om de betreffende app te verwijderen en te kijken of het probleem nog steeds bestaat als u deze onlangs hebt geïnstalleerd of bijgewerkt. Als uw batterijprobleem is opgelost, is het zeer waarschijnlijk dat een app van derden verantwoordelijk is voor het batterijprobleem van Google Play Services.

4. Komt Google synchronisatiefouten tegen?

Synchronisatiefouten treden op wanneer Google gegevens wil synchroniseren maar dit niet kan, bijvoorbeeld vanwege een probleem met de serververbinding. Synchronisatiefouten kunnen ook worden veroorzaakt door problemen met uw gegevens. Als er bijvoorbeeld iets mis is met uw contacten, agenda of Gmail, zal Google blijven proberen (en falen) om uw lokale gegevens te synchroniseren met de servers van Google.

Aanhoudende synchronisatieproblemen kunnen worden verholpen door accounts te verwijderen en opnieuw toe te voegen, maar voordat u dit doet, kunt u proberen mobiele gegevens even uit te schakelen in Instellingen en vervolgens weer in te schakelen.

5. Gebruik je te veel apps die de batterij doden?

Taakmoordenaars zijn ontworpen om te voorkomen dat ongewenste processen worden uitgevoerd, en ze werken vaak daarbij. Maar soms resulteert dit erin dat de taak meteen wordt hervat, waardoor uw telefoon nog harder werkt dan voorheen. Het is eenvoudig om dit te testen: probeer uw task killer uit te schakelen en kijk hoe de levensduur van de batterij verandert.

6. Gebruikt u beveiligingssoftware?

Door het voortdurende gebruik beïnvloedt beveiligingssoftware de levensduur van de batterij. Net als bij Windows is de angst voor malware op Android overdreven: het risico op infectie is zeer minimaal als je geen aankopen doet bij dubieuze app stores en onverwachte bijlagen opent. Probeer uw beveiligingssoftware uit te schakelen, net als bij de taakmoordenaar, om te zien wat er gebeurt.

Pas je instellingen aan zodat Android de batterij voor je kan sparen

Een van de grootste stroomverbruikers van een smartphone is het display. U kunt de benodigde hoeveelheid elektriciteit echter verminderen door de helderheid te verlagen. Tegenwoordig hebben veel telefoons automatische instellingen, maar voor de beste resultaten moet je deze gewoon zelf wijzigen. Houd het scherm zo gedimd mogelijk en toch bruikbaar om de levensduur van de batterij te optimaliseren. Overdag moet je een hogere instelling gebruiken, maar je zou hem nooit op maximale helderheid moeten hebben. Als uw telefoon een OLED-scherm heeft, moet u bovendien de donkere modus gebruiken.

De huidige stabiele versie van Android is Android 11, dus als je het gebruikt, doe je het al goed, aangezien Google de energiebeheerfuncties nog verder heeft verbeterd. Het zou een goed idee zijn om Adaptive Battery in te schakelen op Android 10 en 11. Je kunt Adaptive Battery activeren op telefoons met Android-voorraad door naar Instellingen -> Batterij -> Adaptieve voorkeuren te gaan.

De basisprincipes van het minimaliseren van batterijverlies

De batterijduur van een smartphone is veel korter dan in het verleden toen een Nokia een week mee zou gaan. Dit zijn een paar verschillende verklaringen hiervoor. De batterij wordt verbruikt terwijl je naar dat enorme, prachtige scherm staart. Uw GPS, de gegevens die u naar Google verzendt en de meer geavanceerde software die in uw zak draait, zijn allemaal energieverslindend. Er zijn echter kleine manieren om hier en daar aanzienlijke procentpunten te besparen die kunnen beslissen of een vergoeding nodig is of niet.

Zoals het gezegde luidt: "Een ons preventie is een pond genezing waard." Na verloop van tijd gaan smartphonebatterijen achteruit, maar met een beetje TLC kun je hun levensduur verlengen. Volg deze drie eenvoudige richtlijnen om voor de batterij van uw smartphone te zorgen.

 1. Gebruik indien mogelijk altijd de oplader die bij uw smartphone is geleverd.
 2. Probeer uw batterij ergens tussen 32 en 80 procent te houden.
 3. Als u geen Bluetooth, Wi-Fi of GPS gebruikt, schakelt u deze uit.

Meer tips om de levensduur van de batterij te verlengen

Er zijn echt veel apps in de Play Store die beweren de levensduur van de batterij te verbeteren. Hulpbronnen aan boord zijn wat we altijd zouden adviseren boven deze externe oplossingen. Met hun integratie als systeemsoftware kunnen energiebesparende modi en optimalisatiefuncties van onder meer fabrikanten als Huawei, Sony en Asus echt het verschil maken.

Wanneer alle blijkt dat er betere maatregelen zijn genomen en je nog steeds niet genoeg batterijduur krijgt, is het misschien tijd om te overwegen een Powerbank te kopen. Je telefoon kan meerdere keren extra sap van deze opladers ontvangen voordat ze moeten worden opgeladen. Ook al is het vervelend om een extra steen in je rugzak mee te sjouwen, ze kunnen van pas komen als je je batterij echt moet opladen.

Als je na het lezen van onze blogpost over het leeglopen van de batterij van Google Play Services nog vragen hebt en hoe je dit kunt verhelpen, neem dan contact op met onze Google Bellen.

Go Back

De eenvoudige gids om te weten wie mijn bericht op Facebook heeft gedeeld.

Tegenwoordig leidt bijna iedereen twee levens: een online en een offline. Op Facebook heb je naast vrienden ook nieuwe vrienden. Onze generatie gelooft in het delen van alle aspecten van hun leven op sociale mediaplatforms.

Vooral op Facebook komen gebruikers uit alle leeftijden en economische groepen. Heb je echter ooit iets gepost en het werd gedeeld door iemand anders? Wil je weten wie je Facebook-bericht heeft gedeeld? We zullen uitleggen hoe

Tips & Tricks als je niet zeker weet "Hoe kom je erachter wie mijn Facebook-bericht heeft gedeeld."

Iedereen die Facebook gebruikt, weet dat alles wat daar wordt geplaatst door iedereen met toegang kan worden gedeeld. Je bent hier op de perfecte plek als je wilt zien wie je Facebook-bericht heeft gedeeld. Toch zijn er enkele uitschieters. Als ze geen privacyinstellingen hebben, kun je alleen vanuit hun profiel zien of weten wie je bericht op Facebook heeft gedeeld.

 • Een van de volgende methoden kan worden gebruikt om dit te bereiken:

Je kunt iemands profiel zien als ze je inhoud hebben gedeeld met de instelling 'Openbaar'. U kunt controleren hoe vaak ze uw inhoud hebben gedeeld.

Je krijgt een melding in je profiel wanneer een van je berichten wordt verwijderd. Het belpictogram verschijnt zodra u zich aanmeldt bij uw app. Met de instelling 'Openbaar' kun je erachter komen wie je bericht heeft gedeeld toen ze het hebben gedeeld en of ze het hebben gedeeld.

Je ontvangt een melding telkens wanneer je bericht wordt gedeeld als je je meldingen hebt ingeschakeld.

 • Je kunt ook terugkeren naar je oorspronkelijke bericht, dat je hebt gemaakt, als een andere optie. Onder het bericht vind je een aantal knoppen, waaronder de knop "Delen". Deze knop laat zien hoe vaak je Facebook-bericht is gedeeld. U kunt de profielen bekijken van degenen die uw bericht hebben gedeeld door op de knop "#aantal aandelen" te klikken. De instelling 'Privacy' van de gebruiker in dit scenario is een andere beperking.

Nog een belangrijk ding om te onthouden is dat als de gebruiker uw bericht via Facebook-bericht heeft gedeeld, u de naam of het profiel van die gebruiker niet kunt zien.

Hoe eenvoudig Facebook ook is om te gebruiken, soms kan het de 'Nieuwsgierige George' in ons wakker maken. We willen graag weten wie ons profiel heeft gezien, een van onze berichten heeft gedeeld, enz. We wensen u veel succes bij het identificeren van wie uw berichten heeft gedeeld en hoe vaak. neem regelmatig contact op met onze Facebook Bellen voor meer advies en trucs zoals deze!

Go Back

Hoe u Google Play-services op de gemakkelijke manier kunt updaten

Google Play Services can be used for everything the Play Store does with the apps on your phone. This instructs your phone's operating system when to update apps and gives your Android phone or tablet new features and settings. Learn how to install and upgrade Google Play Services both simply and technically using a more recent APK.

 • Is the Google Play Store down? Check out the following remedies and fixes

Met de Google Play Services-app, die nauw verwant is aan het Android-besturingssysteem, kan uw smartphone optimaal profiteren van de meest recente app-updates en beveiligingsoplossingen zonder te upgraden naar de meest recente versie van Android. Dit verschilt van de Google Play Store, waar u media zoals apps en games kunt openen, kopen en downloaden, ondanks dat de titels verwarrend zijn.

Ga naar:

 • Snel Google Play-services installeren
 • Installeer Google Play-services op de technische manier
 • Installeer de APK voor Google Play-services.

Wat is er nieuw in de nieuwste versie van Google Play-services?

De changelogs voor de meest recente release van Google Play Services zijn hier beschikbaar, samen met tijdlijnen en logs voor eerdere versies. Het meeste van wat de updates doen, zijn kleine veranderingen onder de motorkap, zoals het stroomlijnen van aspecten met betrekking tot advertenties, games, fitness, enz. en het maken van de algehele werking van het Google-ecosysteem efficiënter en stabieler.

Installeer Google Play-services: de gemakkelijke manier

Alle gebruikers, zelfs de gewone, profiteren van het up-to-date houden van Google Play-services vanwege de verhoogde efficiëntie die het levert, wat de levensduur van de batterij verlengt en de offline prestaties verbetert.

Deze pagina goed in de gaten houden, waar we u een downloadlink geven naar de meest recente versies die momenteel beschikbaar zijn in de Play Store, is de gemakkelijkste manier om ervoor te zorgen dat u altijd de meest recente versie van Google Play-services hebt geïnstalleerd . Voor de meest recente versie, tikt u eenvoudig op de onderstaande installatieknop.

Als u echter bereid bent wat meer werk te verzetten, zijn er altijd nieuwere en betere versies beschikbaar, zoals met de meeste dingen Android. Er zijn bijvoorbeeld verschillende Google Play-services voor de verschillende Android-versies die u mogelijk gebruikt. Volg dus gewoon de onderstaande instructies als u de meest recente versie wilt.

Hoe u Google Play-services correct instelt

Een meer specifieke benadering kan de voorkeur hebben voor gebruikers die er absoluut zeker van willen zijn dat ze de meest recente upgrades hebben, toegang willen hebben tot een bètaversie of verschillende versies van Google Play-services willen testen. Dit kan handig zijn voor iedereen die een softwarefout heeft waardoor Google Play-services niet normaal kunnen upgraden, inclusief app-ontwikkelaars.

U moet eerst weten welke versie van Android u gebruikt.

 • Zoek naar de Android-versie of softwaredetails door naar Instellingen > Over de telefoon te gaan (of gewoon Over op sommige apparaten).

Vervolgens moet u controleren welke apps mogen worden geïnstalleerd vanaf niet-vertrouwde bronnen:

 1. Open de Instellingen-applicaties.
 2. Selecteer de keuze voor Apps (of Apps & notificaties).
 3. Klik op Alle apps bekijken.
 4. Zoek de installatiesoftware, meestal uw mobiele browser of een bestandsverkenner. Raak het aan.
 5. Tik op Geavanceerd om de pagina te vergroten.
 6. Kies de optie Onbekende app installeren.
 7. Schakel het selectievakje Toestaan van deze bron in.

Vervolgens moet u met dezelfde browser naar een APK voor Google Play Services zoeken. Hier is hoe het te doen:

Google Play Services-APK downloaden

Het enige dat u nog hoeft te doen, is de ideale versie van Google Play Services voor u selecteren. Op APK Mirror kunt u de meest recente versies van Google Play-services krijgen en het is meestal een goed idee om de meest recente stabiele versie te gebruiken in plaats van een bètaversie. Download eenvoudig Google Play-services naar uw telefoon en installeer deze vervolgens. Als je problemen hebt, neem dan voor een onmiddellijke oplossing contact op met onze Google Bellen. we zullen u op elk moment helpen.

Go Back

Hoe een nep Facebook-account gemaakt door anderen te verwijderen?

Tegenwoordig is het hebben van een social media-account essentieel. Na Google en YouTube is Facebook de derde meest bezochte social media website ter wereld. Hoewel veel mensen Facebook graag gebruiken, kan het je af en toe ongelukkig maken, vooral als je een frauduleus account ontdekt dat je naam gebruikt. Dit artikel laat zien hoe je een vals Facebook-account kunt deactiveren dat door iemand anders is aangemaakt.

Dus, hoe verwijder je het nep Facebook-account?

U moet eerst bepalen of het valse account van u is of is gemaakt door iemand die u kent.

Ga naar Instellingen > Accountinstellingen > Algemeen > Deactiveren als je het nepaccount hebt aangemaakt.

Ze doen alsof ze mij zijn of iemand die ik ken of Dit is een vals account > Rapporteer dit profiel > Ga naar het profiel, selecteer meer aan de rechterkant onder hun omslagfoto > Verzenden naar Facebook voor beoordeling. Als het echter een account is dat door iemand anders is gemaakt.

U kunt de status van de rapporten volgen via het helpcentrum als het account van iemand is die u kent. Navigeer naar Instellingen > Helpcentrum en selecteer Ondersteuningsinbox in de lijst.

2yYAAo voor meer informatie over het deactiveren van een vals Facebook-account dat door iemand anders is gemaakt. neem dan contact op met onze Facebook Bellen nederland.

Go Back

Hoe een Instagram-account te volgen door de QR-code te scannen?

Instagram is een bekend sociaal netwerkplatform waarmee gebruikers verbinding kunnen maken en communiceren met mensen over de hele wereld, terwijl ze ook foto's en video's kunnen delen. Een nieuwe functie waarmee gebruikers QR-codes kunnen maken en andere gebruikers kunnen toevoegen door hun QR-codes te scannen, is zojuist aan de app toegevoegd. Vorig jaar was Japan het eerste land dat deze functie aanbood; vandaag is het overal toegankelijk.

Gebruikers van Instagram kunnen nu QR-codes maken die kunnen worden gelezen door elke QR-compatibele camera-app. Bedrijven zullen enorm profiteren van deze nieuwe QR-functie op Instagram, omdat ze hiermee eenvoudig hun QR-code kunnen afdrukken en klanten deze kunnen laten scannen. Klanten kunnen meer te weten komen over speciale aanbiedingen, aankopen doen, de openingstijden van de winkel bekijken of het account gewoon volgen vanaf

Aan de andere kant maken QR-codes het eenvoudiger voor mensen om te scannen en eenvoudig de extra gebruiker toe te voegen. Gebruik de onderstaande procedures om iemand aan Instagram toe te voegen met behulp van een QR-code.

Hoe kan ik Instagram gebruiken om een QR-code te scannen?

Scan een QR-code met de camera op de Instagram-app:

 1. Open de Instagram-app en tik vervolgens op de knop 'Nieuw maken' rechtsboven.
 2. Klik op Verhaal.
 3. Zorg ervoor dat de QR-code zichtbaar is voor uw camera voordat u deze probeert te scannen.
 4. Zoom in op de QR-code met de camera. Blijf het camerascherm ingedrukt houden totdat de QR-code is vastgelegd.

De QR-codescanner van uw profiel gebruiken:

 1. Om toegang te krijgen tot je profiel, tik je op Profiel of je profielfoto rechtsonder.
 2. Selecteer in de rechterbovenhoek Menu en selecteer vervolgens QR-code.
 3. Tik op het camerapictogram om een QR-code onder aan het scherm te scannen.
 4. Plaats de camera zo dat deze de QR-code kan vastleggen.

Je hebt een nieuwe truc toegevoegd die je regelmatig op Instagram kunt gebruiken. Je zult veel profijt hebben van deze reis. Deel het dus zeker ook met je vrienden en familie. als je nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met onze Instagram Bellen Nederland. Veel geluk.

Go Back

Hoe twee Facebook-accounts met hetzelfde mobiele nummer te verifiëren?

Het is niet meer dan normaal om informatie te zoeken over het gebruik van hetzelfde mobiele nummer om twee Facebook-accounts te verifiëren, aangezien de verificatiefunctie voor mobiele nummers van Facebook dit verbiedt. Maar we zijn erin geslaagd om het te omzeilen. Het is een simpele truc die iedereen kan uitvoeren zonder enige technische kennis. U kunt de aanwijzingen in dit artikel volgen om het zo gemakkelijk mogelijk te voltooien.

Hoe kan ik hetzelfde mobiele nummer gebruiken om twee Facebook-accounts te verifiëren?

We laten u zien hoe u een ander account met hetzelfde mobiele nummer kunt verifiëren, ervan uitgaande dat u er al een heeft geverifieerd met een mobiel Facebook-nummer. Hier is de gedetailleerde instructie:

 • Activeer je eerste Facebook-account door in te loggen. Ga hiervoor naar Accountinstellingen > Beveiliging > Account deactiveren.
 • Laat het account ingelogd
 • Open een nieuw Facebook-profiel.
 • de pagina Accountinstellingen
 • Voer het mobiele nummer in gevolgd door de landcode door op de mobiele tik te klikken.
 • Er wordt een verificatiecode naar uw telefoon verzonden.
 • Sla de instellingen op na het uitvoeren van het wachtwoord.
 • Activeer het eerste account en log uit bij het tweede.
 • Nu is het klaar. Een enkel celnummer werd gebruikt om met succes twee Facebook-profielen te verifiëren.

Er is een andere manier om de procedure uit te voeren. Als volgt:

Maak een nieuw e-mailadres aan en gebruik de gegevens om je te registreren op Facebook. U moet sms-verificatie gebruiken om het account te bevestigen, aangezien u de op IP-adres gebaseerde accountregistratiebeperking al heeft overschreden.

Uw nummer zou nu uit uw actieve account moeten worden verwijderd. Ga naar Instellingen > Mobiel en verwijder het nummer om het te wissen.

Om een ​​code per sms te ontvangen om het account te valideren, logt u in op uw nieuw aangemaakte account en voert u hetzelfde telefoonnummer in.

De functie voor mobiele nummerverificatie: enkele veelgestelde vragen beantwoorden

Misschien heb je een paar vragen over de functie. Om je te helpen met al je vragen, hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Is er een verschil tussen het valideren van een e-mailadres en een mobiel nummer voor Facebook-accountverificatie?

Helemaal niet. Om er zeker van te zijn dat ze met het juiste e-mailadres communiceren, vereist Facebook e-mailverificatie wanneer je een account aanmaakt. Het doel van verificatie van mobiele nummers is echter om uw profiel te beveiligen en extra functies te bieden.

Wat zijn de voordelen van de mobiele nummerverificatiefunctie van Facebook?

U kunt een profiel-URL toevoegen nadat u uw mobiele nummer heeft bevestigd. Bovendien zorgt het ervoor dat uw profiel een goede reputatie behoudt, waardoor de kans kleiner wordt dat het wordt gehackt en geblokkeerd.

We hopen dat ons antwoord op uw probleem nuttig is geweest. U kunt uw eigen redenen hebben om meerdere accounts te hebben. U kunt hetzelfde proces gebruiken om meer Facebook-accounts met hetzelfde mobiele nummer te verifiëren, nu u weet hoe u twee accounts met hetzelfde nummer kunt verifiëren. Mocht je echter nog vragen hebben of moeite hebben met het voltooien van het proces, neem dan contact op met onze Facebook Bellen Nederland. Wij helpen u graag verder.

Go Back

Hoe u uw Instagram-rollen kunt laten opvallen

Sinds de release heeft Reels veel aandacht gekregen op Instagram. Gebruikers gebruiken het formaat op steeds creatieve manieren. Het is veel verder gegroeid dan millennials die leuke choreografievideo's maken.

Met meer dan 1 miljard actieve gebruikers op Instagram, racen merken en bedrijven van over de hele wereld om nieuwe strategieën te ontwikkelen om volgers te krijgen.

Reels, die een aantrekkelijk, eenvoudig te bekijken ontwerp hebben, zijn een uitdaging voor merken om af te wijken van het conventionele videoformaat.

Een van de beste strategieën om je publiek te verbreden en de interactie op Instagram te stimuleren, kan zijn om Instagram-rollen voor je bedrijf of merk te maken. Ze vertegenwoordigen echt een moderne groeihack.

We zullen in dit artikel enkele handige Instagram Reels-technieken bespreken om je te helpen je films te onderscheiden van de rest.

Begin met een strategie

Een live video of een Instagram Story is niet hetzelfde als een Instagram Reel. Duidelijk.

We zeggen dat je niet zomaar kunt beginnen met freestylen en jezelf een schouderklopje geven voor het maken van inhoud. Rollen zijn niet de beste media om ideeën over de spontaniteit van het uur over te brengen.

De beste Reels vereisen een zorgvuldige voorbereiding. Nee, we pleiten er niet voor dat je wordt zoals Steven Spielberg en een gepolijste film maakt. U moet echter gewoon een plan in gedachten hebben. Denk verder na over hoe je de vele Reels-functies gaat gebruiken.

Een verhaal verzinnen

Een van de meest kritieke onderdelen van elk type social media-marketing, inclusief Instagram Reels, is een verhaal. Uw Reels zouden van begin tot eind een heel verhaal moeten vertellen.

Elke Reel is een kans voor u om een verhaal over uw bedrijf te delen, of het nu is via een educatieve video, een grappige virale trend, een snelle productpresentatie, inhoud achter de schermen of iets heel anders.

Voeg het toe aan je Instagram-verhalen

Controleer of je Instagram-verhalen je Instagram-rollen bevatten.

Als je de omvang van je publiek wilt vergroten, is het een goed idee om je Reel op zoveel mogelijk plaatsen te publiceren.

Bovendien kun je eenvoudig een deel van je Instagram-reel bedekken met een GIF of afbeelding om kijkers te verleiden om te klikken en het hele ding te bekijken.

Wees uniek en inventief

Als je inhoud op Instagram plaatst die vergelijkbaar is met wat iedereen doet, zullen je volgers zich uiteindelijk vervelen en stoppen met controleren.

Vermijd ook het herhalen van inhoud die je al in je feed of in Stories hebt gepost.

Om de interesse van uw publiek te behouden, moet de inhoud van uw rollen boeiend en nieuw zijn. Het hoeft niet innovatief te zijn, maar het moet fantasierijker zijn dan een typische video.

Om op het tabblad Instagram-rollen te verschijnen, moet je originele inhoud hebben. Gezien de duizenden mensen die elke dag hun video's uploaden naar Instagram Reels, is het bedenken van originele ideeën een moeilijke taak.

Gelukkig hoef je niet vanaf nul te beginnen als het gaat om het organiseren van je Instagram-rollen.

Het belangrijkste is om originele, educatieve of humoristische inhoud te produceren. Door uw eigen draai of standpunt toe te voegen, kunt u elk bestaand concept transformeren in iets spannends en nieuws.

Waarde toevoegen

Als je het nog niet hebt gemerkt, heeft Instagram Reels veel dansvideo's uit het verleden ontwikkeld.

Er zijn nog steeds video's van mensen die dansen, en ze zijn vermakelijk.

Aan de andere kant is het produceren van educatieve of informatieve inhoud een geweldige manier voor merken om gezien te worden op Reels.

Haal het meeste uit je Instagram-rollen door je fans echte waarde te bieden. Als we het hebben over 'waarde', bedoelen we niet alleen dat u uw publiek korting geeft op uw goederen.

Gebruik je rollen om kijkers te informeren. Als je echt geloofde dat Reels alleen voor de nieuwste dansrages waren, denk dan nog eens goed na. Door leerzame inhoud te creëren, hebben verschillende makers viraal succes behaald.

Door educatief materiaal te maken, krijgt u lezers en vestigt u zich als een autoriteit op het gebied van het onderwerp.

Geef ze informatie of aanwijzingen die ze nergens anders kunnen vinden. Hiermee vestig je jezelf als specialist in het vakgebied of thought leader in jouw sector.

Grijp de kans die wordt geboden door de huidige trends

De mode van Reel verandert snel! Als u niet weet wat u in uw aanstaande haspel moet opnemen, overweeg dan waar veel vraag naar is.

Haspeltrends lijken snel aan te slaan, zoals je misschien hebt gemerkt als je enige tijd op Instagram hebt doorgebracht. Instagram-gebruikers waarderen het om ze te zien en ermee te communiceren omdat ze interessant zijn.

Snel reagerende merken hebben meer kans om in contact te blijven met hun publiek en ze daardoor meer te betrekken.

Bekijk het meest actuele Reel-trendrapport van Instagram om erachter te komen wat de populairste trends zijn. Als je wilt zien wat andere makers doen, kun je ze natuurlijk gewoon volgen op Instagram.

Het tabblad Rollen is een geweldige plek om op de hoogte te blijven van nieuwe rollen. Het tabblad Ontdekken bevat ook inhoud van Famous Reels.

Besteed elke dag een paar minuten aan het controleren van de Instagram Reels-pagina en de profielen van andere makers om te zien wat ze publiceren. Dit zal u helpen een trend vroeg te vangen voordat deze in vlammen opgaat.

Is er een nummer in het bijzonder dat steeds weer opduikt? Bestaat een geluidsbestand? Is dans in de mode? Klik dan op het nummer om te zien hoeveel andere artiesten het ook hebben gebruikt.

Maak gebruik van speciale effecten

Rollen hebben extra elementen zoals stickers, tekst en extra effecten geïntegreerd. Als deze unieke componenten relevant en gunstig zijn voor uw branding, neem ze dan op in uw Reels-materiaal.

Instagram raadt aan om deze esthetische kwaliteiten in je rollen op te nemen als onderdeel van het beste algemene advies voor artiesten.

Overgangen opnemen

Een leuke overgang is iets dat Instagram-gebruikers in een Reel willen zien. Overgangen zijn gemeengoed onder videografen met ervaring.

Simpel gezegd, spoelen gebruiken ze vrij goed. Ze houden kijkers geïnteresseerd en anticiperen op wat daarna komt. Instagram-accounts die gericht zijn op mode hebben een bijzondere voorkeur voor hen.

Bekijk de meest bekeken rollen om te zien welke overgangsmethoden veel gevraagd zijn. Om je publiek op Instagram te verbreden, kun je er ook voor kiezen om Instagram-videoviews te kopen.

Audio en muziek moeten worden opgenomen

Audio en muziek zijn in de eerste plaats gecrediteerd voor het succes van Instagram Reels. Want waar zou een choreografievideo zijn zonder muziek?

Instagram geeft je de mogelijkheid om muziek uit de bibliotheek te gebruiken of zelfs om je eigen audio op te nemen.

Profiteer van deze mogelijkheid om muziek en andere audio-effecten aan een Reel toe te voegen om de interessante en boeiende aspecten ervan te verbeteren.

Voeg muziek uit de Instagram-muziekbibliotheek toe aan je Instagram-reel voor een van Instagram's beste tips om het aantal kijkers te vergroten.

Hoewel het een uitdaging kan zijn om de juiste muziek voor je video te vinden, heeft Instagram een omvangrijke muziekcollectie.

U kunt naar muziek luisteren die speciaal voor u is uitgekozen, evenals naar nummers en categorieën die momenteel populair zijn, of u kunt de zoekbalk gebruiken om naar een specifiek nummer te bladeren.

Houd de bijschriften kort

Wat dacht je van een paar lange bijschriften bij een feedpost? Iedereen hier steunt het. Waarom gebruiken mensen Instagram Reels? Met geen mogelijkheid!

De ondertitels van de rollen moeten kort zijn. Als je ondertiteling te lang is, moeten kijkers 'Meer' kiezen om te blijven kijken. Het bijschrift neemt het over terwijl de video nog steeds op de achtergrond wordt afgespeeld, waardoor het een uitdaging is om te lezen.

Bovendien wil je dat ze zich concentreren op het kijken naar je Reel in plaats van het lezen van een lang bijschrift. Houd uw Reel-onderschrift kort voor de beste resultaten.

De eerste regel van de bijschrifttekst van een rol heeft een tekenlimiet van 55. Als u dat overschrijdt, verschijnt "... meer" achter uw bijschrift en kunnen gebruikers erop klikken om de hele afbeelding te bekijken.

Veel plezier

Rollen zijn een kans om plezier te hebben. Omarm het. Probeer een aantal verschillende vormen uit zonder bang te zijn. Probeer alternatieve benaderingen uit.

Profiteer van de functies van Reels. Produceer inhoud die misschien niet werkt op andere platforms, maar perfect is voor de Reels-ervaring.

Maak gebruik van door gebruikers gegenereerde inhoud

Geen tijd of middelen om originele inhoud voor rollen te creëren? Of wil je gewoon een ander element toevoegen? Waarom niet adverteren voor uw klanten?

Het gebruik van door gebruikers gegenereerd materiaal als aanvulling op uw Reels-inhoud is een geweldige methode om twee doelen tegelijk te bereiken. Je mag nieuw materiaal aan je rollen toevoegen.

U kunt uw merk ook verbinden met het publiek door echte gebruikers van uw product te laten zien. Dat zien mensen graag, zeker weten.

Deel uw haspel op verschillende plaatsen

Het is belangrijk om je Instagram-rollen op je Instagram-verhalen te plaatsen. Als u de omvang van uw publiek wilt vergroten, is het een goed idee om uw Reel op zoveel mogelijk plaatsen te promoten.

Bovendien kun je eenvoudig een deel van je Instagram-reel bedekken met een GIF of afbeelding om gebruikers aan te sporen deel te nemen en de volledige clip te bekijken.

Bovendien, voor het geval je het nog niet wist, is het toevoegen van rollen aan je Instagram-feed een van de handige manieren om hun weergaven te vergroten en hun kansen om viraal te gaan vergroten.

Zorg ervoor dat u ervoor kiest om uw rollen rechtstreeks naar uw Instagram-feed te uploaden.

Anders kan je rol niet worden gezien door de rest van je buurt.

Gebruik een Instagram Reel-omslagafbeelding om op te gaan in de rest van je feed als je bang bent dat dit de esthetiek van je Instagram-thema in gevaar brengt.

Conclusie

Wil je dat je inspanningen op Instagram Reel zo effectief mogelijk zijn? Ga door.

Met slechts één haspel kun je redelijkerwijs niet verwachten dat je dingen versterkt. Je moet regelmatig uploaden als je het virale potentieel van Reels wilt maximaliseren.

Als je eerste pogingen mislukken, geef dan niet op. Experimenteer met je concepten. Profiteer van de huidige trends wanneer ze geschikt zijn.

Maak gebruik van overgangen en effecten. Aarzel niet om een meer nonchalante houding aan te nemen dan bij uw primaire feed. en als je problemen hebt, neem dan contact op met onze Instagram Bellen Nederland.

Go Back

Waarom werkt de Facebook-betaalmethode niet in India?

De Facebook-betaalmethode heeft voor veel mensen in India problemen veroorzaakt. De foutmelding "Deze betaalmethode wordt momenteel niet ondersteund. Voer een alternatieve methode in" verschijnt telkens wanneer ze een betaalmethode proberen toe te voegen. Je moet worstelen met hetzelfde probleem dat dit bericht inspireerde. De belangrijkste oorzaak van deze foutmelding is dat Facebook alleen buitenlandse creditcards en betaalpassen in India accepteert. Dit probleem zal zich dus voordoen voor iedereen die een binnenlandse kaart gebruikt. In dit artikel zullen we het hebben over hoe u het probleem kunt oplossen.

Redenen waarom de Facebook-betaalmethode niet werkt in India

Facebook accepteert betalingen via zowel automatische als handmatige manieren.

De automatische methode is de primaire manier, analoog aan een post-paid service. Nadat Facebook een factuur heeft gegenereerd, is de betaling verschuldigd. Nadat u Rs. 1000 op Facebook-advertenties, rekent Facebook India aan. De debet- of creditcard die u als betaalmethode hebt ingevoerd, wordt onmiddellijk in rekening gebracht voor de transactie. Het probleem is echter dat Indiase banken om veiligheidsredenen geen automatische betaling ondersteunen. Mensen die deze methode gebruiken, zien de foutmelding. Facebook heeft handmatige betalingen toegevoegd om dit probleem op te lossen.

De handmatige methode lijkt op een abonnementsservice. Handmatig tegoed toevoegen aan je Facebook-account met een creditcard of betaalpas is mogelijk. Het feit dat mensen nu Facebook-advertentietegoed kunnen krijgen, lost elk probleem op. Ook tal van betalingsopties worden door deze aanpak ondersteund.

De oplossing

De mobiele app van de Facebook-advertentiemanager kan worden gebruikt om dit probleem te verhelpen, omdat de desktopversie niet effectief is. De gedetailleerde instructies vindt u hieronder:

 1. Download de Facebook-advertentie-app.
 2. Start de app en selecteer vervolgens je advertentieaccount.
 3. Toegang tot instellingen
 4. Navigeer naar het gedeelte Facturering en klik op Betaalmethoden.
 5. Voeg het bedrag toe dat u kiest.
 6. Selecteer de betaalmethode door op de betaalmethode-link te klikken.
 7. Debetkaarten, creditcards, Paytm, internetbankieren en UPI zijn allemaal opties.
 8. Het extra tegoed wordt als prepaid-tegoed op de advertentierekening weergegeven.

Uw account wordt hierdoor automatisch omgezet in handmatige betalingen. De volgende keer kunt u direct vanaf uw desktop betalen.

Er is wel een vangst. Het is niet haalbaar om over te stappen op handmatige betalingen als je eenmaal bent begonnen met de automatische betaalmethode. Dit betalingstype wordt momenteel niet ondersteund. Voer een andere methode in, zegt de foutmelding.

In dit geval moeten de hierboven beschreven stappen worden gebruikt om een nieuw advertentieaccount te registreren en een handmatige betalingsmethode te starten.

Ik hoop dat dit heeft geholpen om uit te leggen waarom de Facebook-betalingsoptie niet beschikbaar is in India. We hebben geprobeerd u de beste optie te bieden om het probleem op te lossen. Als we een andere oplossing voor het probleem vinden, zullen we dit artikel bijwerken. Wilt u meer weten over aanvullende oplossingen, neem dan contact op met onze Facebook Bellen Nederland.

Go Back

YouTube TV annuleren

Wat te weten

 • Browser: Ga naar tv.youtube.com > Profiel > Instellingen > Lidmaatschap > Lidmaatschap pauzeren of opzeggen > selecteer reden > Doorgaan... > Annuleren...
 • App: Tik op je profielpictogram. Selecteer Instellingen > Lidmaatschap > Lidmaatschap pauzeren of opzeggen > Annuleren.

In dit artikel bespreken we hoe u YouTube TV kunt stoppen vanuit zowel de mobiele app als een webbrowser. Er zijn procedures voor zowel het stopzetten als beëindigen van een YouTube TV-abonnement. Om verwarring met YouTube Premium te voorkomen, zijn deze instructies alleen van toepassing op YouTube TV.

Een abonnement op YouTube TV beëindigen

Met een YouTube TV-abonnement heb je onbeperkt toegang tot de live tv-dienst. YouTube TV kan op elk moment worden opgezegd. Een YouTube TV-abonnement kan ook tijdelijk worden onderbroken.

Annuleer je YouTube TV-abonnement met een webbrowser:

 1. Selecteer je profiel in het menu in de rechterbovenhoek van tv.youtube.com.
 2. Kies Instellingen in het pop-upmenu.
 3. Kies het tabblad Lidmaatschap en kies vervolgens onder YouTube TV om je lidmaatschap te pauzeren of op te zeggen.
 4. Kies Mijn lidmaatschap opzeggen.
 5. Kies een reden voor je beslissing om te stoppen met YouTube TV en klik vervolgens op Doorgaan met annuleren.
 6. Selecteer opnieuw Lidmaatschap annuleren om geen YouTube TV meer te ontvangen.

Wat gebeurt er als je stopt met het kijken naar YouTube TV?

Je kunt blijven kijken tot het einde van de maandelijkse cyclus als je hebt betaald voor een YouTube TV-abonnement. Daarna zijn zowel YouTube TV als eventuele add-ons die je hebt gekocht niet langer beschikbaar voor jou. Alle opgenomen programma's verlopen na 21 dagen. Als je besluit je abonnement opnieuw te activeren, behoudt YouTube TV je keuzes; u loopt echter het risico eerdere opnamen te verliezen.

Een proefversie van YouTube TV beëindigen

Je moet weten hoe je YouTube TV kunt annuleren als je een proefperiode hebt en besluit dat je het na de proefperiode niet wilt blijven gebruiken.

Volg gewoon de bovenstaande instructies om een betaald lidmaatschap in te trekken. Je verliest onmiddellijk de toegang tot YouTube TV wanneer je een gratis proefperiode beëindigt.

Een YouTube TV-abonnement in de wacht zetten

Je kunt je abonnement op YouTube TV voor een bepaalde tijd pauzeren als je een vakantie van de service wilt nemen:

 1. Selecteer je profiel in het menu in de rechterbovenhoek van tv.youtube.com.
 2. Kies Instellingen in het pop-upmenu.
 3. Kies het tabblad Lidmaatschap en kies vervolgens onder YouTube TV om je lidmaatschap te pauzeren of op te zeggen.
 4. Kies de duur van uw abonnementspauze met behulp van de schuifregelaar en klik vervolgens op Pauze.
 5. Ga terug naar de pagina Instellingen en kies Lidmaatschap beheren onder YouTubeTV om je abonnement voort te zetten of te beëindigen.
 6. Kies Lidmaatschap opzeggen of Lidmaatschap hervatten.

Wat gebeurt er als YouTube TV wordt gepauzeerd?

Je YouTube TV-lidmaatschap kan maximaal zes maanden worden opgeschort. Nadat je je abonnement hebt onderbroken, kun je blijven kijken tot het einde van je huidige betalingscyclus. Daarna heb je geen toegang meer tot YouTube TV en tot het moment dat je hebt geselecteerd, worden er geen extra kosten aan je account toegevoegd.

Wanneer de pauzetijd verstrijkt, wordt in eerste instantie uw oude tarief in rekening gebracht en wordt die dag uw nieuwe maandelijkse factuurdatum. Je eerdere opnamen zijn nog steeds beschikbaar, maar YouTube TV begint pas weer met opnemen als je dat doet.

Opmerking: YouTube TV-opnamen verlopen standaard na negen maanden. Zolang je account gepauzeerd is, is dit nog steeds geldig.

Hoe u YouTube TV kunt stoppen vanuit de app op uw telefoon

 1. Met de YouTube TV-app voor Android en iOS kun je je abonnement ook pauzeren of opzeggen:
 2. Open de YouTube TV-app. deze app en tik vervolgens op het pictogram voor je profiel.
 3. Selecteer Instellingen.
 4. Selecteer Lidmaatschap.
 5. Ga naar YouTube TV en selecteer Pauzeren of Lidmaatschap annuleren.
 6. Selecteer de duur van uw abonnementspauze door de schuifregelaar te slepen en tik vervolgens op Annuleren of Lidmaatschap pauzeren.
 7. Keer terug naar het lidmaatschapsscherm in de YouTube TV-app en selecteer Lidmaatschap hervatten of Lidmaatschap annuleren als je je abonnement wilt voortzetten of beëindigen.

we hopen dat je het hebt geleerd Annuleer YouTube TV door onze blog te lezen, als je nog steeds problemen hebt, neem dan voor een onmiddellijke oplossing contact op met onze Youtube Bellen nederland.

Go Back

Hoe u uw naam en gebruikersnaam op Instagram kunt wijzigen

Hoe u uw Instagram-naam en gebruikersnaam kunt wijzigen - De gebruikers zijn al geïnformeerd over het wijzigen van persoonlijke informatie zoals een e-mailadres of telefoonnummer op sociale netwerksites zoals Instagram. Weet je echter hoe je de naam en gebruikersnaam van je Instagram-account kunt wijzigen? Welnu, het is veel eenvoudiger om je gebruikersnaam en naam op Instagram te wijzigen. Hoewel Instagram en Facebook beide eigendom zijn van hetzelfde bedrijf, zijn er geen strenge limieten zoals op Facebook. Om ervoor te zorgen dat we uw gebruikersnaam kunnen wijzigen, moet u aan een aantal vereisten voldoen. Deze staan hieronder vermeld:

 • U moet een originele gebruikersnaam hebben - geen enkele andere gebruiker mag dezelfde naam hebben.
 • Er zitten echt niet meer dan 30 karakters in.
 • Er mogen alleen letters, cijfers, punten en onderstrepingstekens zijn (spaties en andere symbolen zijn niet toegestaan).
 • Er moet een denigrerende of anderszins beperkte taal in uw gebruikersnaam staan.

Hoe u uw naam en Instagram-gebruikersnaam kunt wijzigen

Dit zijn de procedures die je moet lezen en nemen om je naam en gebruikersnaam op Instagram te wijzigen:

 1. Open Instagram op je mobiele apparaat.
 2. Bekijk je profiel.
 3. Klik daarna op Profiel bewerken.
 4. Pas daarna zowel uw gebruikersnaam als uw naam aan.
 5. Om de wijzigingen op te slaan, tikt u op het selectievakje of de knop GEREED in de rechterbovenhoek van het scherm.

Het laatste gedeelte van de tutorial is nu beschikbaar. Ik hoop dat deze tutorial nuttig voor je was. Informeer uw dierbaren en vrienden over dit bericht. Om hun Instagram-gebruikersnaam en -naam onafhankelijk te kunnen wijzigen.

Als u problemen ondervindt bij het volgen van de aanwijzingen of als u zich zorgen maakt over het behandelde onderwerp, neem dan contact op met onze Youtube Bellen Nederland en ik zal graag reageren en u helpen.

Hartelijk dank voor uw komst naar nimblehand.com. Zorg alsjeblieft voor je gezondheid en veiligheid, want de pandemie is nog niet voorbij. Tot het volgende stuk, pas op. Dag

Go Back

Hoe werken YouTube-kanaallidmaatschappen?

Door ermee in te stemmen om regelmatige maandelijkse donaties te doen, kunnen YouTube-leden hun favoriete YouTube-kanalen steunen. YouTubers kunnen fulltime video's maken met behulp van lidmaatschappen, wat hen financieel helpt. Leden profiteren ook van unieke emoji voor live chats op YouTube en toegang tot posts die alleen voor leden zijn.

Opmerking: YouTube-lidmaatschappen verschillen van YouTube-abonnementen. Wanneer je een YouTuber volgt, worden nieuwe video's van hun kanaal automatisch toegevoegd aan je feed. Het is vergelijkbaar met iemand volgen op Instagram of Twitter. Zowel deelname als lidmaatschap is tegelijkertijd mogelijk.

Welke YouTube-kanalen accepteren leden?

Op sommige kanalen is de optie YouTube-lidmaatschappen niet beschikbaar. Een kanaal moet zijn geregistreerd in het YouTube-partnerprogramma, ten minste 30.000 abonnees hebben en geen waarschuwingen hebben gekregen om deze functie te kunnen gebruiken.

Opmerking: YouTube-kanalen krijgen beleidswaarschuwingen als ze auteursrechtwetten schenden, ongepaste inhoud plaatsen of zich online pesten of lastigvallen.

Gebied YouTube-lidmaatschappen zijn alleen beschikbaar in bepaalde landen, en zodra een kanaal in aanmerking komt, moet de eigenaar het lidmaatschap handmatig activeren. Het is een op keuze gebaseerde functie.

Hoe markeert een YouTube-kanaal als lidmaatschap?

De knop Aanmelden op het hoofdkanaal van een YouTube-kanaal of onder de video's is de gemakkelijkste manier om te bepalen of het gebruikmaakt van de lidmaatschapsfunctie. De knop Deelnemen bevindt zich in beide scenario's altijd links van de knoppen Abonneren of Geabonneerd.

Opmerking: op smartphones wordt de knop Lid worden van YouTube-lidmaatschap niet weergegeven.

Hoeveel kosten lidmaatschappen op YouTube?

De kosten van een YouTube-lidmaatschap bedragen $ 4,99. Hogere lidmaatschapsniveaus zijn uitbreidbaar en elk niveau heeft een andere prijs en een reeks voordelen. De voordelen van elk niveau bouwen op elkaar voort, dus als u lid wordt op het duurste niveau, heeft u ook toegang tot alle voordelen van de lagere niveaus.

De eigenaar van het kanaal ontvangt 70% van het geld van elke aankoop van een YouTube-lidmaatschap, terwijl YouTube de andere 30% houdt. De YouTuber ontvangt iets minder dan de verwachte $ 3,49 omdat dit cijfer inclusief belastingkosten is.

Alle transactiegerelateerde kosten worden gedekt door YouTube. Er worden geen inhoudingen gedaan op uw maandelijkse betaling of de vergoeding van de YouTuber voor deze kosten, hoe hoog deze ook zijn.

Wat kunnen YouTube-kanaalleden verwachten?

Maar er zijn enkele vergelijkbare functies die veel YouTube-kanalen bieden, beloningen of voordelen voor het betalen van de lidmaatschapsprijs variëren van kanaal tot kanaal.

Exclusieve berichten voor leden: veel kanalen creëren exclusieve inhoud speciaal voor hun abonnees. Zowel je hoofdfeed als het tabblad Community op de pagina van een kanaal geven ze weer. Alleen betalende leden mogen deze berichten lezen, die meestal details geven over het maken van video's of het persoonlijke leven van de YouTuber.

Loyaliteitsbadges: wanneer je een reactie achterlaat op een video of deelneemt aan een livechat, verschijnt er een kleine afbeelding, een loyaliteitsbadge genaamd, naast je YouTube-gebruikersnaam. Om je te onderscheiden van de massa, helpen badges bij het adverteren van het kanaal.

Exclusieve emoji: sommige YouTube-kanalen bieden leden speciale emoji die ze kunnen gebruiken in de YouTube-app en -website. Net als loyaliteitsbadges bevatten deze vaak unieke illustraties die exclusief voor hen zijn en kunnen tekens of uitdrukkingen bevatten die populair zijn bij kijkers van een bepaald YouTube-kanaal. Het Philip DeFranco-kanaal gebruikt bijvoorbeeld vaak het woord 'wauw' in de namen van zijn YouTube-video's, daarom is het woord gestileerd in een van zijn emoji's. Deze unieke YouTube-emoji's lijken erg op Twitch-emotes.

Lid worden van YouTube

Het is heel eenvoudig om je favoriete kanaal te steunen door lid te worden van YouTube. Dit is hoe je het doet:

 1. Selecteer de Join knop als je bij het kanaal bent dat je wilt steunen.
 2. Er verschijnt een klein informatiepaneel met de maandelijkse kosten en de voordelen van het lidmaatschap.

Opmerking: in de Verenigde Staten is de maandelijkse vergoeding $ 4,99. De prijs van een YouTube-lidmaatschap in andere valuta's varieert afhankelijk van deze prijs. Het is geen simpele conversie. Een YouTube-lidmaatschap kost bijvoorbeeld $ 5,99 in Australië. De prijzen voor uw regio worden automatisch weergegeven op deze pagina.

3. Selecteer Deelnemen.

Typ uw creditcardgegevens in. Kies PayPal in het vervolgkeuzemenu als dat de methode is die u wilt gebruiken om een betaling uit te voeren.

Tip: als je eerder een creditcard hebt gebruikt om je te abonneren op YouTube Premium of een andere aankoop op YouTube hebt gedaan, zijn je betalingsgegevens vooraf geladen.

Kies Kopen. Nadat de transactie is voltooid, verschijnt er een bedankbericht.

Wanneer kost een YouTube-lidmaatschap mij?

De eerste betaling voor een YouTube-lidmaatschap moet meteen worden gedaan. Daarna blijft u elke maand op dezelfde dag gefactureerd.

Ter illustratie: als je op 20 februari met een YouTube-lidmaatschap bent begonnen, werden er meteen kosten in rekening gebracht. De volgende betalingen zijn verschuldigd op 20 maart, 20 april, enzovoort.

Een lidmaatschap op YouTube beëindigen

Op de pagina YouTube-aankopen kun je je YouTube-lidmaatschap beheren of opzeggen. Gebruik op de YouTube-website het linkermenu om ernaartoe te navigeren. Selecteer in de YouTube-apps voor iOS en Android het tabblad Bibliotheek.

Zijn onze lidmaatschappen en sponsoring op YouTube hetzelfde?

Lidmaatschappen waren oorspronkelijk bekend als YouTube-sponsoring. Halverwege 2018, toen de functie uitgebreid werd naar meer gebruikers, werd de naam gewijzigd in lidmaatschappen.

Mocht uw probleem onopgelost blijven, stel uw vraag dan in onze Youtube Bellen nederland. we zullen ervoor zorgen dat we je op elke mogelijke manier helpen,

 

Go Back

hoe-te-stoppen-met-bijsnijden-wanneer-u-instagramverhalen-maakt

Instagram heeft zojuist een tool gelanceerd genaamd Instagram Stories waarmee gebruikers foto's en video's rechtstreeks naar Snapchat kunnen uploaden. Ondanks het feit dat veel gebruikers de functie gebruiken, is er één onderdeel dat me irriteert. En ik weet zeker dat u hetzelfde kunt zeggen. Een brede foto die u voor een verhaal plaatst, wordt aan de zijkanten bijgesneden. Je leest dit waarschijnlijk omdat je weet dat je er op Instagram niet omheen kunt, ook al is het niet iets groots en niet iedereen vindt het geweldig. Hoe u kunt stoppen met bijsnijden bij het maken van Instagramverhalen, wordt hier weergegeven.

Gebruik een screenshot om te voorkomen dat Instagram Stories wordt bijgesneden.

Dit proces is heel gemakkelijk te gebruiken. Bovendien is deze aanpak misschien wel de beste oplossing, terwijl Instagram het probleem oplost. Volg de onderstaande richtlijnen om aan de slag te gaan.

 1. Maak een screenshot van de afbeelding die u in uw Instagram-verhalen wilt opnemen nadat u deze in een Galerij-app hebt geopend.
 2. Open nu Instagram en gebruik deze foto om daar een verhaal te maken.

Gebruik de beeldverhouding van 16:9 van je telefoon.

Als je je telefoon alleen gebruikt om foto's te maken, dan is dit iets voor jou.

Als je een iPhone hebt, kun je de grootte van de foto aanpassen voordat je deze vastlegt.
Volg de onderstaande richtlijnen om aan de slag te gaan.

 1. Open je telefooncamera
 2. Druk op de pijl bovenaan je scherm
 3. Druk op “4:3”
 4. Kies "16:9"

Je Instagram Stories zijn precies 16:9 groot. U hoeft zich geen zorgen te maken dat Instagram uw foto's automatisch bijsnijdt, zoomt of uitrekt.

En hoe zit het met video? Als u een video op uw iPhone wilt opnemen, hoeft u zich geen zorgen te maken over bestandsgroottes. Video's worden automatisch opgenomen met een beeldverhouding van 16:9. Je kunt Instagram ze niet voor je laten bijsnijden.

Bewerk de afbeelding of video zodat deze op het scherm past.

Wat als je wilt zien of een foto of video die je eerder hebt gemaakt op het scherm past? Als alternatief kunt u, voordat u het publiceert, het formaat wijzigen zodat het op het scherm past.

U kunt het volgende uitvoeren:

 1. Voeg een foto of een video toe aan je Verhaal.
 2. Controleer of Instagram heeft ingezoomd of de afbeelding heeft bijgesneden.
 3. Als dit het geval is, brengt u de nodige wijzigingen aan in uw foto of video (u kunt uw vingers gebruiken om in en uit te zoomen en de foto of video te verplaatsen).
 4. Nadat u de nodige wijzigingen hebt aangebracht, klikt u op de knop "Opslaan" om het document op te slaan. Als je het later wilt uploaden, voel je vrij.

Dit is een vrij eenvoudige oplossing voor het plaatsen van een brede foto zonder dat de afbeelding wordt bijgesneden totdat Instagram je toestaat dit native in Stories te doen. Als je dat nog niet hebt gedaan, kun je er nu over opscheppen tegen je vrienden. Kent u alternatieve manieren om hetzelfde doel te bereiken als deze?

we hopen dat je het stoppen met bijsnijden hebt geleerd als je Instagramverhalen maakt door onze blog te lezen. als je problemen hebt voor een onmiddellijke oplossing, neem dan contact op met onze Instagram Bellen nedeland.

Go Back

Hoe u songteksten aan Instagram-verhalen kunt toevoegen met uw iPhone

De meeste mensen weten dat je nummers in je Instagram-verhaal kunt opnemen, maar velen weten niet dat je ook songteksten kunt opnemen. Deze grappige functie stelt je volgers in staat om de muziek die je hebt geselecteerd te bekijken en mee te zingen, zelfs als het geluid uit staat. Bovendien is het een kort proces dat slechts een paar minuten duurt.

Dit bericht laat je zien hoe je op verschillende mobiele apparaten songteksten aan je Instagramverhalen kunt toevoegen. Je ontdekt ook hoe je songteksten onzichtbaar kunt maken of uit je Instagram-verhaal kunt laten verdwijnen.

Instagram Stories muziekopname

Veel mensen vroegen zich af of songteksten aan nummers mogen worden toegevoegd sinds Instagram de mogelijkheid heeft toegevoegd om muziek aan Verhalen toe te voegen. Zolang het nummer dat u selecteert songteksten heeft, is het mogelijk. Je kunt selecteren welk deel van het nummer wordt afgespeeld tijdens je verhaal, wat een interessant kenmerk van de muziekfunctie is. Je hebt maar 15 seconden om songteksten op te nemen in een Instagram-verhaal, dus houd daar rekening mee.

Volg deze instructies om songteksten toe te voegen aan een Instagram-verhaal op een iPhone:

 1. Start Instagram op je iPhone.
 2. Klik of druk op de ballon 'Jouw verhaal' in de linkerbovenhoek.
 3. Maak nu een foto of video, of upload er later een.
 4. Selecteer het tickersymbool in het hoofdmenu.
 5. Selecteer "Muziek" in het keuzemenu.
 6. Controleer de details van het nummer. 15 seconden, meestal het refrein, wordt standaard gekozen.
 7. Verplaats de schuifregelaar om te kiezen welk deel van de muziek wordt afgespeeld.
 8. Tik rechts van de schuifregelaar op het symbool "Aa".
 9. Klik op "Gereed" in de rechterbovenhoek van het scherm.
 10. Stuur je Artikel in

Er zijn verschillende manieren om een muziekstuk te presenteren wanneer je het uploadt naar je Instagram-verhaal (teksten zijn daar een van). Nadat je een nummer hebt geselecteerd, kun je erop tikken om te schakelen tussen de songtekst, de afbeelding van het album of de cover en de titel van het nummer.

Er zijn vier verschillende lettertypen om uit te kiezen voor de teksten. De kleur, grootte en locatie van de tekst in je Verhaal kan ook worden gewijzigd. Nadat je je songtekst hebt bewerkt, kun je nu je verhaal uploaden.

Alleen de eerste 15 seconden van een nummer mogen in je Verhaal worden geplaatst. Je zou waarschijnlijk veel meer verhalen nodig hebben als je het volledige nummer zou willen publiceren. Om te weten waar het nummer in het volgende verhaal begint, moet je ook weten waar de muziek van het vorige verhaal eindigde.

Je Instagram Story-video's en foto's kunnen songteksten bevatten. Teksten die aan een foto zijn toegevoegd, worden 15 seconden weergegeven. Je krijgt echter maar 10 seconden voor de songtekst als je een video van 10 seconden uploadt. Zoals al gezegd, kun je de naam of hoes van het nummer alleen zien als je een nummer zonder tekst kiest.

we hopen dat je het hebt geleerd Teksten toevoegen aan Instagram-verhalen met je iPhone door onze blog te lezen, als je vragen of problemen hebt, neem dan contact op met onze Instagram Bellen Nederland.

 

Go Back

19 blog posts

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.