Menu

contactbellen

Blog posts April 2022

Oplossing: deze pagina kan Google Maps niet correct laden

Google Maps is een webgebaseerde kaarttoepassing die geografische regio's en wegenkaarten voor locaties over de hele wereld weergeeft. In plaats van de Google Map te laden, krijgen sommige website-eigenaren echter de foutmelding 'Deze pagina kan Google Maps niet correct laden'. "Deze pagina heeft Google Maps niet correct geladen", staat in de foutmelding. Technische gegevens zijn te zien in de JavaScript-console."

Merk op dat deze oplossing meer gericht is op website-eigenaren dan op de gemiddelde gebruiker.

Wat zijn de oorzaken van het niet goed laden van Google Maps?

Google Maps-plug-ins werkten vroeger perfect, maar dat veranderde een paar jaar geleden toen Google de regels voor websites met geïntegreerde kaarten veranderde. Voorheen konden website-eigenaren dit doen door simpelweg de code in te sluiten, maar nu is de API-sleutel vereist om Google Map goed te laten werken. Als u de API-sleutel al heeft toegevoegd, kunt u het tabblad 'Inspect Element -> Console' van Chrome gebruiken om te controleren waarom Google Maps weigert toe te staan ​​op uw site. Dit kan te wijten zijn aan een typfout, een toetsbeperking of andere factoren. Google Maps-plug-ins werkten vroeger perfect, maar dat veranderde een paar jaar geleden toen Google de regels voor websites met geïntegreerde kaarten veranderde. Voorheen konden website-eigenaren dit doen door simpelweg de code in te sluiten, maar nu is de API-sleutel vereist om Google Map goed te laten werken. Als u de API-sleutel al heeft toegevoegd, kunt u het tabblad 'Inspect Element -> Console' van Chrome gebruiken om te controleren waarom Google Maps weigert toe te staan ​​op uw site. Dit kan te wijten zijn aan een typfout, een toetsbeperking of andere factoren.

Google API-sleutel moet worden opgegeven in de instellingen van uw site.
Maak een Google API-sleutel en voeg deze toe aan de instellingen van uw site om de Google Map voor uw project of website te laten werken. Om de sleutel te maken en eventuele andere fouten op te lossen, moet u eerst lid worden van Google Developers.

Als je het kaartscript handmatig hebt ingevoegd, zou het er als volgt uit moeten zien, met JOUW API-SLEUTEL in plaats van JOUW API-SLEUTEL.

Omdat WordPress het meest populaire CMS is dat er is, met meer dan 172 miljoen websites die het gebruiken; we zullen de stappen alleen voor WordPress demonstreren.

Ga naar de plug-in-instellingen voor Google Maps, welke je ook gebruikt, en zoek naar een optie om de API-sleutel toe te voegen. Als het deze niet bevat, gebruikt u waarschijnlijk een verouderde of oudere versie van een plug-in.

 1. Houd de API Key-instellingen op uw WordPress-site open.
 2. Ga naar Google's Cloud Resource Manager om aan de slag te gaan.
 3. Log in bij Google als u dit nog niet heeft gedaan.
 4. Klik op 'Project maken', geef het een naam en klik vervolgens op 'Maken'.
 5. Ga Naar de Enabling API-pagina op de website van Google.
 6. Selecteer het nieuwe project dat u zojuist hebt gemaakt door bovenaan op 'Selecteer een project' te klikken en klik vervolgens op 'Doorgaan'.
 7. "API's en services inschakelen" moet zijn geselecteerd.
 8. Open "Maps JavaScript API" door ernaar te googlen.
 9. Selecteer vervolgens "Inschakelen" in het vervolgkeuzemenu.
 10. Selecteer 'API's en services' in het navigatiemenu en vervolgens 'Inloggegevens'.
 11. Selecteer "API-sleutel" in het vervolgkeuzemenu Credentials maken.
 12. Opmerking: als u illegaal gebruik wilt beperken, kunt u dit instellen op Sleutel beperken.
 13. Klik op "Sluiten" en klik vervolgens op de gemaakte sleutel
 14. Vink in het gedeelte Applicatielimieten "HTTP-verwijzers" aan.
 15. Klik op "Opslaan" nadat u de URL van uw website heeft ingevoerd.
 16. Keer terug naar de WordPress-site en kopieer de sleutel.
 17. Ga naar "Instellingen" onderaan het linkerdeelvenster.
 18. U ziet een optie voor 'Google API KEY', die u moet openen en waarin u de sleutel moet plakken.
 19. Sla uw wijzigingen op, keer terug naar uw pagina en laad deze opnieuw.

Mocht uw probleem onopgelost blijven, stel uw vraag dan in onze Google Bellen nederland. we zullen ervoor zorgen dat we je op elke mogelijke manier helpen, 

Go Back

Hoe te repareren Google Hangouts Camera werkt niet.

Verschillende Windows-gebruikers hebben gemeld dat ze Google Hangouts niet kunnen gebruiken met hun geïntegreerde of externe camera. Getroffen gebruikers beweren dat de camera normaal functioneert in andere applicaties (ingebouwd en van derden). Het probleem lijkt niet beperkt te zijn tot een bepaalde Windows-versie of -browser, aangezien is bevestigd dat het zich voordoet in Windows 7 en Windows 10, evenals in verschillende browsers zoals Chrome, Firefox en Microsoft Edge.

Wat veroorzaakt de cameraproblemen in Google Hangouts?

We hebben dit probleem onderzocht door te kijken naar verschillende gebruikersrapporten en algemene reparatieoplossingen voor dit probleem. Het blijkt dat er veel factoren zijn die dit probleem kunnen veroorzaken:

 • Je camera mag niet worden gebruikt in Google Hangouts – De meest voorkomende oorzaak van het probleem is dat de Hangouts-webapplicatie niet over de benodigde rechten beschikt om de camera te gebruiken. Als dit scenario op u van toepassing is, kunt u het probleem oplossen door de pop-up met toestemming voor de webcam te accepteren of toe te staan via het instellingenscherm.
 • Chrome is verouderd - Het probleem kan ook worden veroorzaakt door een kleine bug in Google Chrome die inmiddels is verholpen. In plaats van een communicatievenster te tonen, worden gebruikers naar een statische pagina geleid die zegt dat de camera niet is gedetecteerd. In dit geval kunt u het probleem oplossen door te updaten naar de meest recente versie van Chrome.
 • Hangouts gebruiken standaard een andere camera, wat zeer contra-intuïtief is en tot veel verwarring bij gebruikers leidt. Hangouts kiest soms een andere camera bij het maken van een nieuw communicatievenster, in plaats van vast te houden aan de standaard, wat dit probleem veroorzaakt. Als dit scenario op jou van toepassing is, kun je de fout oplossen door je Hangouts-instellingen te wijzigen.

Dit artikel leidt u door verschillende stappen voor probleemoplossing als u op zoek bent naar een oplossing voor dit probleem. Hieronder vindt u een verzameling geverifieerde methoden die andere gebruikers in een vergelijkbare situatie met succes hebben gebruikt om het probleem op te lossen.

Ten minste één gebruiker die door deze bug is getroffen, heeft bevestigd dat alle onderstaande mogelijke oplossingen werken. We raden u aan de procedures te volgen in de volgorde waarin ze worden aangeboden voor de beste resultaten, aangezien ze zijn gerangschikt op efficiëntie en ernst. Ongeacht wie verantwoordelijk is voor het probleem, een van hen zal het zeker aanpakken.

Methode 1: Hangouts toestaan je camera te gebruiken

Houd er rekening mee dat Hangouts je toestemming nodig heeft om je camera te gebruiken, ongeacht de browser of het besturingssysteem dat je gebruikt. Misschien heb je de pop-up niet opgemerkt of heb je per ongeluk op Blokkeren geklikt toen deze voor het eerst verscheen.

Dit is verreweg het meest voorkomende probleem dat dit probleem veroorzaakt op basis van gebruikersrapporten en de overgrote meerderheid van de gebruikers. Dus omdat reparatie varieert afhankelijk van de browser die u gebruikt, hebben we dit advies in twee secties verdeeld: een voor Safari en een andere voor andere browsers met zeer vergelijkbare instructies (Chrome, Firefox, Opera).

Voel je vrij om de gids te volgen die geschikt is voor jouw huidige situatie.

Chrome, Firefox en Opera
Dus als je dat nu nog niet hebt gedaan, zoek dan naar de Hangouts-prompt in de linkerbovenhoek van het scherm (direct nadat je een videogesprek met iemand probeert te starten) en klik op Toestaan.

Als de prompt niet meer wordt weergegeven, heeft u er waarschijnlijk al interactie mee gehad en is deze standaard uitgeschakeld. Klik in dit geval op het geblokkeerde pop-uppictogram in de rechterbovenhoek van het scherm om de camera toegang te geven tot Hangouts.

Selecteer de schakelaar die is gekoppeld aan *URL* altijd toegang geven tot uw camera en microfoon nadat u op het pop-uppictogram hebt geklikt. Controleer vervolgens, voordat u op de knop Gereed klikt, of de juiste camera is geselecteerd.

Safari
De stappen om de Hangouts-camera in Safari te laten werken, zijn iets anders omdat je eerst de Hangouts-plug-in moet installeren. Ga hiervoor naar deze link (hier) en selecteer Download Plugin in het vervolgkeuzemenu.

Als je al een versie van de Hangouts-plug-in hebt geïnstalleerd, zal de knop Plug-in bijwerken je hierom vragen. Volg daarna de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien en de plug-in te installeren.

Nadat je de plug-in hebt geïnstalleerd, klik je op Videogesprek om een gesprek te starten en vervolgens op Vertrouwen om Hangouts toegang tot je camera te geven. Als je de optie om de Hangouts-webapp te vertrouwen niet ziet, heb je deze waarschijnlijk uitgeschakeld. Navigeer in dit geval naar Safari > Voorkeuren > Beveiliging > Plug-in-instellingen en klik/tik erop.

Zoek vervolgens in de lijst met plug-ins naar de Hangouts-plug-in. Stel de schakelaars die zijn gekoppeld aan Google Talk Plugin en Google Talk Plugin Video Renderer in op Aan zodra u het hebt gezien (of Toestaan).

Laad de pagina opnieuw nadat u Gereed hebt geselecteerd om opnieuw verbinding te maken. U zou de camera nu correct moeten kunnen gebruiken.

Als je camera nog steeds niet werkt in Hangouts, probeer dan de volgende methode hieronder.

Methode 2: stuurprogramma's bijwerken naar de nieuwste (alleen Chrome)
Als je Hangouts-cameraproblemen hebt, voornamelijk met Chrome, heb je waarschijnlijk te maken met een Chrome-specifiek probleem dat al een tijdje bestaat. Proberen een videogesprek te starten in Hangouts eindigt volgens de getroffen gebruikers in een statische pagina 'Geen camera gevonden'. Gelukkig is de bug verholpen en zou u het probleem moeten kunnen oplossen door uw browserclient bij te werken naar de meest recente versie.

Hier is een korte handleiding over hoe u dit kunt doen:

 1. Open Google Chrome en ga naar de rechterbovenhoek van het scherm naar de actieknop.
 2. Selecteer vervolgens in het nieuw verschenen menu Help > Over Google Chrome.
 3. Wacht tot het hulpprogramma bepaalt of u de meest recente versie van Chrome heeft nadat u zich op het tabblad Over Chrome bevindt. Als u niet op Google Chrome bijwerken klikt, kunt u niet de meest recente versie krijgen.
 4. Start uw computer opnieuw op nadat het updateproces is voltooid om te zien of het probleem is opgelost.

Als het probleem nog steeds niet is opgelost, gaat u naar de volgende methode hieronder.

Methode 3: De juiste camera instellen via Hangouts-instellingen

Als je een geïntegreerde webcam hebt maar een externe webcam met Hangouts probeert te gebruiken (of omgekeerd), is de Hangouts-app waarschijnlijk niet ingesteld om dezelfde hardware te gebruiken. Dit is eenvoudig op te lossen door enkele instellingen in de app aan te passen.

Verschillende getroffen gebruikers hebben gemeld dat ze het probleem zouden kunnen oplossen door naar het instellingenmenu van Google Hangouts te gaan en over te schakelen naar de juiste camera. Hier is een korte toespeling:

 1. Door op Video-oproep te klikken, kunt u normaal een oproepvenster openen.
 2. Ga vanuit het videogesprekvenster naar de rechterbovenhoek van het scherm en klik op het pictogram Instellingen.
 3. Gebruik vervolgens op het tabblad Algemeen de vervolgkeuzelijst om het item onder Video te wijzigen in uw actiecamera.
 4. Om de wijziging op te slaan, klik je op 'Gereed' en laad je de Google Hangouts-pagina opnieuw om te kijken of het probleem is verholpen.

Tijdelijke oplossing (MAC):

 1. Druk op "Cmd" + "Q" op uw MacBook om Chrome volledig af te sluiten.
 2. Start de FaceTime-applicatie.
 3. Start Google Hangouts na het starten van Chrome.
 4. Controleer of het probleem aanhoudt.

Ik hoop dat je hebt opgelost dat de Google Hangouts-camera niet werkt door onze blog te lezen. als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met onze Google Bellen. assistent helpt u 24 uur per dag per week.

Go Back

Hoe YouTube-video's deblokkeren?

Hoe YouTube-video's deblokkeren is het onderwerp van deze les. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u deze richtlijn begrijpt. Ik ben blij dat je dit artikel over het deblokkeren van YouTube-video's leuk vond. Als je ja hebt geantwoord, deel dan wat je hebt geleerd na het lezen hiervan.

 1. Controleer hoe u YouTube-video's kunt deblokkeren
 2. Wat is de beste manier om YouTube-video's te deblokkeren?
 3. Laatste woorden: YouTube-video's deblokkeren

Controleer hoe u YouTube-video's kunt deblokkeren

Vanwege licentie- of censuurbeperkingen zijn sommige YouTube-video's alleen beschikbaar op specifieke locaties. Veel scholen en bedrijven hebben YouTube ook geblokkeerd om te voorkomen dat leerlingen en werknemers te lui zijn. Dat is niet eerlijk! Er is echter hulp beschikbaar. We hebben in dit artikel een lijst met tips en trucs samengesteld om u te helpen YouTube te deblokkeren en de gewenste video's te bekijken. We hebben alles wat je nodig hebt om YouTube te bekijken met een VPN, een proxy of iets anders!

Lees alles om alles te weten te komen over het deblokkeren van YouTube. Het gebruik van een VPN is de meest effectieve en betrouwbare manier om verboden YouTube-video's te bekijken. YouTube wordt misleid om uw lokale IP-adres te wijzigen met behulp van een virtueel particulier netwerk. Als gevolg hiervan wordt aangenomen dat je de video vanuit een ander land bekijkt. Hierdoor heb je niet alleen een veilig netwerk, maar ook toegang tot de content die je wilt.

Hoe YouTube-video's te deblokkeren

 • Selecteer een VPN Heeft u er al een? Dan ben je helemaal klaar om te gaan... de meeste gerenommeerde VPN's kunnen YouTube gemakkelijk deblokkeren. Bekijk anders onze lijst met de beste VPN's.
 • Verkrijg de VPN-applicatie – Installeer de software op uw pc, smartphone of tablet of op een ander apparaat dat u van plan bent te gebruiken om toegang te krijgen tot YouTube. Mobiele VPN-apps voor iOS en Android zijn verkrijgbaar bij elke gerenommeerde provider.
 • Open de VPN-applicatie — U moet de installatie van de app uitvoeren en akkoord gaan met verschillende machtigingen, zoals privacyvoorwaarden of rechten voor toegang tot uw apparaat, zodra het is geopend.
 • Druk op 'verbinden' - het hoofdmenu bevat een knop 'verbinden', die wanneer erop wordt gedrukt de VPN-verbinding start met de dichtstbijzijnde server van de provider (of de snelste server, vaak dezelfde). Dat is alles wat u hoeft te doen om een kantoorbreed (of universiteitsbreed) verbod te omzeilen; je ziet eruit alsof je buiten het gebouw bent. Er is nog een stap nodig om een landelijk verbod te omzeilen...
 • Kies een nieuwe server – U moet overstappen naar een aparte server in een ander land om een volledige afsluiting van een heel land te omzeilen. De applicatie zou een lange lijst met servers moeten bevatten, of misschien een wereldkaart waarop ze te zien zijn; kies er gewoon een in een ander (maar dichtbij) land, waar het zich lijkt te bevinden, zodat je YouTube zonder beperkingen kunt streamen.
 • Begin met het bekijken van video's op YouTube en krab aan je hoofd over de vreemdheid van het opmerkingenveld!

Laatste woorden: YouTube-video's deblokkeren
Als je niet begrijpt hoe je YouTube-video's kunt deblokkeren, kun je al je vragen hierover stellen. Neem contact op met onze YouTube bellen. van dit bericht. Als je ja hebt geantwoord, deel dit artikel dan met je vrienden en familie.

Go Back

Hoe u Google Home kunt repareren, stopt met het afspelen van muziek.

Google Home is, net als Amazon's Echo, een slimme luidspreker gemaakt door Google die kan worden gebruikt als een smart home control hub en als persoonlijke assistent. Het is ontworpen om u te helpen bij het uitvoeren van taken zoals het beheren van uw dagelijkse activiteiten, het spelen van entertainment zoals muziek, het bedienen van tv's en luidsprekers, dingen gedaan krijgen zoals bellen en boodschappen bestellen, en het plannen van uw dag, onder andere.

Met zijn vele voordelen kan Google Home enkele gebreken vertonen en weet u misschien niet hoe u het probleem moet aanpakken. Mogelijk hebt u enkele problemen ondervonden, zoals Google Home stopt met het afspelen van muziek. Ze kunnen ook soepel beginnen te spelen, maar pauzeren dan om te bufferen. Je merkt misschien ook dat ze urenlang spelen voordat ze stoppen, of dat ze helemaal niet spelen als je dat vraagt.

Wat triggert Google Home om zijn muziekspeler te stoppen?

We besloten het probleem te onderzoeken nadat we talloze rapporten van meerdere gebruikers hadden ontvangen en kwamen met een reeks oplossingen die het probleem voor de overgrote meerderheid van onze gebruikers hebben verholpen. We hebben de redenen onderzocht waarom Google Home stopt met het afspelen van muziek en hebben hieronder een lijst samengesteld.

 • Volume omlaag: de reden waarom uw Google Home geen muziek meer afspeelt, kan te wijten zijn aan het volumeprobleem. Het is denkbaar dat het volume laag staat, of dat je het per ongeluk zachter hebt gezet.
 • Bandbreedteprobleem: een aanzienlijk aantal apparaten in uw netwerk kan ervoor zorgen dat uw Google Home geen bandbreedte meer heeft, waardoor het geen muziek meer kan afspelen.
 • Afspeelondersteuning: uw muziekservice staat mogelijk slechts één apparaat tegelijk toe; als je naar de muziek van hetzelfde account luistert op een ander apparaat, kan Google Home daarom stoppen met het afspelen ervan.
 • Cachegegevens: bugs in de tijdelijke bestanden van de muziek-app kunnen ervoor zorgen dat je Google Home-apparaat geen muziek kan afspelen.

We gaan verder met de remedies nu je een fundamentele kennis hebt van de aard van het probleem. Zorg ervoor dat u deze implementeert in de volgorde waarin ze worden vermeld om eventuele conflicten te voorkomen.

Oplossing 1: Google Home opnieuw opstarten

Dit is de eerste stap die u moet nemen om de geluidsproblemen van uw Google Home-apparaat op te lossen. Het zal u helpen bij "beperkte instellingen en configuraties, waardoor de knop die het probleem mogelijk veroorzaakt, wordt geëlimineerd. Als u uw Google Home opnieuw opstart, wordt deze ook gevraagd om te controleren op software-updates, wat de oplossing voor het geluidsprobleem zou kunnen zijn. U kunt het apparaat opnieuw opstarten door het uit het stopcontact te halen, een minuut te wachten en vervolgens weer terug te plaatsen. U kunt ook opnieuw opstarten met de Google Home-app door de onderstaande stappen te volgen:

 • Open de Google Home-app op je telefoon.
 • Tik op het menu in de rechterbovenhoek van uw scherm.
 • Klik op de optie Apparaat.
 • Klik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van het apparaatscherm.
 • Opnieuw opstarten moet worden gekozen.

Oplossing 2: het volume hoger zetten
Je kunt Google Home vragen om muziek af te spelen, maar je hebt het misschien niet kunnen horen of de muziek kan abrupt stoppen met spelen. Het is mogelijk dat dit komt door het lage volume van de gadgets. Als gevolg hiervan is, afhankelijk van het type Google Home-apparaat dat u heeft, een groter volume vrij eenvoudig.

U kunt eenvoudig uw stem gebruiken om het volume aan te passen door 'Hey Google, zet het hoger', 'Hey Google, volume hoger', 'Hey Google, harder' of 'Hey Google, maximaal volume' tegen Google Home te zeggen. Het bovenste aanraakpaneel kan ook worden gebruikt om het volume te verhogen. Om het volume te verhogen, veegt u eenvoudig met uw vinger met de klok mee, zoals hieronder weergegeven.

Je kunt de hoeveelheid ook verbeteren door de Google Home-app te gebruiken om het volume van het apparaat te regelen. Zorg ervoor dat het volume op een redelijk niveau staat, omdat te luide muziek ervoor kan zorgen dat het Google Home-apparaat crasht. Om dit te doen, volgt u gewoon de onderstaande procedures:

 • Open de Google Home-app. deze app.
 • Selecteer in de linkerbovenhoek van het scherm de optie Menu.
 • Apparaten om te overwegen
 • Tik zoals hieronder te zien op het volumepictogram van het bijbehorende Google Home-apparaat.
 • Wijzig met de schuifregelaar het volume van het Google Home-apparaat.

Oplossing 3: controleer of de muziekservice geschikt is voor één apparaat. Afspelen

Als je met je muziekservice maar op één apparaat tegelijk muziek kunt afspelen, wordt je muziek waarschijnlijk niet meer afgespeeld op Google Home. Als je muziek begint af te spelen op een ander apparaat in huis, zoals je tv, telefoon of computer, zul je dit merken. Als je hetzelfde Google-account gebruikt, kan dit ertoe leiden dat de muziek op Google Home niet meer wordt afgespeeld.

Wanneer u bijvoorbeeld Pandora-muziek vanaf uw pc gaat streamen, stopt deze met afspelen op uw Google Home. Hetzelfde geldt voor Google Play Music en Spotify, die alleen afspelen op één apparaat tegelijk toestaan. Als gevolg hiervan moet u uw account upgraden naar een abonnement dat gelijktijdig afspelen op meerdere apparaten mogelijk maakt.

Oplossing 4: de cache van uw muziek-app wissen
Het is ook denkbaar dat het onvermogen van je Google Home om muziek af te spelen te wijten is aan een probleem met de muziek-app zelf. U moet de cache in uw muziek-app wissen om alle tijdelijke bestanden die het probleem kunnen veroorzaken, te verwijderen. Volg de onderstaande instructies om de cache in je muziek-app te verwijderen:

 • Ga naar Instellingen door vanaf de bovenkant van je scherm naar beneden te vegen.
 • Selecteer Apps in het vervolgkeuzemenu.
 • Selecteer je muziek-app om de cache te wissen. In dit scenario is het Google Play Muziek.
 • Scroll naar beneden en klik op Cache wissen.

Oplossing 5: controleren of er voldoende bandbreedte is.

Omdat er niet genoeg bandbreedte op het netwerk is om muziek af te spelen, wordt je muziek mogelijk niet meer afgespeeld op Google Home. Als je andere apparaten in je netwerk hebt die games, video's of muziek streamen, wordt je muziek mogelijk niet soepel of helemaal niet afgespeeld. Dit komt door een gebrek aan bandbreedte waardoor al uw apparaten niet goed kunnen functioneren.

U moet andere apparaten, zoals computers of gameconsoles die hetzelfde internet gebruiken, pauzeren of afsluiten en vervolgens uw muziek proberen af te spelen op Google Home om te zien of het probleem is opgelost. Als je hebt vastgesteld dat het probleem met de bandbreedte zit en je wilt geen andere apparaten van internet verwijderen, neem dan contact op met je internetprovider om je internetabonnement te wijzigen om meer bandbreedte aan te kunnen.

Oplossing 6: Google Home opnieuw instellen

Alle instellingen en informatie op het apparaat worden gewist en het apparaat wordt in de oorspronkelijke staat hersteld. Hiermee kunt u de bug verwijderen die ervoor zorgt dat uw muziek niet wordt afgespeeld, en kunt u controleren of het probleem wordt veroorzaakt door de huidige softwareversie. Omdat alle informatie verloren gaat, moet u Google Home opnieuw installeren en controleren of het probleem inderdaad is verholpen.

Om het Google Home-apparaat opnieuw in te stellen, zoekt u naar de knop Microfoon aan/uit, die u in de onderstaande afbeelding kunt vinden. Nadat je het hebt gevonden, houd je het 12-15 seconden ingedrukt totdat je de Assistent hoort bevestigen dat het apparaat wordt gereset.

Oplossing 7: Start uw router opnieuw op
U moet ook uw router opnieuw opstarten, die vaak wordt gebruikt om het verkeer voor al uw netwerkapparaten af te handelen. Dit kan problemen veroorzaken met uw apparaten, zoals Google Home, die uw muziek mogelijk niet kunnen afspelen. Als gevolg hiervan moet u uw router opnieuw opstarten door de voeding te verwijderen, 30 seconden te wachten en hem vervolgens weer aan te sluiten, zoals weergegeven in het onderstaande diagram.

Je kunt ook de aan/uit-knop van de router aan de achterkant uitzetten, 30 seconden wachten en dan weer aanzetten. Alle problemen die voorkomen dat Google Home met de router en internet communiceert, worden verwijderd.

Oplossing 8: contact opnemen met het Google Home-ondersteuningsteam
Als geen van bovenstaande oplossingen werkt, is het laatste waar je om vraagt om extra hulp. U kunt contact opnemen met onze Google Bellen. U zult de beste oplossing voor uw problemen kunnen vinden van het ondersteuningsteam.

 

Go Back

Hoe videobellen op Facebook Messenger

Het is gratis en gemakkelijk te doen!

(Pocket-lint) - Met het Messenger-platform van Facebook kun je één-op-één videogesprekken voeren en videochats groeperen met maximaal 50 mensen met behulp van Messenger Rooms, die vergelijkbaar zijn met virtuele hangouts waar vrienden gewoon binnen kunnen komen om hallo te zeggen .

Hier vind je alles wat je moet weten over het gebruik van Messenger om videogesprekken te voeren.

Aan de slag met Facebook Messenger
Meer dan 700 miljoen mensen gebruiken Facebook Messenger elke dag, waardoor het een van de meest gebruikte chatdiensten is. Het is gratis en heeft een verscheidenheid aan communicatie-opties, waaronder videobellen, en het is beschikbaar op verschillende apparaten over de hele wereld.

Je kunt de Messenger-app downloaden in de Apple App Store of Google Play, afhankelijk van of je een iPhone of een Android-telefoon hebt. Voor macOS- en Windows-pc's is er ook een Messenger-app.

U kunt ook de Messenger-webapp of de Facebook-webapp gebruiken om Messenger te openen. Je krijgt toegang tot de meest recente functies als je de meest recente versie van Messenger installeert of gebruikt.

 • Ga hierheen om de meest recente versie van de Messenger-app te krijgen.

Je kunt Messenger nog steeds gebruiken als je ooit je Facebook-account opzegt. Zonder Facebook-account kun je afbeeldingen en video's delen, groepschats opzetten en meer. Facebook is van plan om uiteindelijk al zijn berichtenplatforms, waaronder WhatsApp en Instagram, te combineren, zodat gebruikers een gesprek kunnen beginnen en dit kunnen voortzetten op alle diensten van Facebook.

Hoe Messenger te gebruiken om te videochatten met iemand of een groep
Met Messenger kun je videochatten met een enkele persoon of een groep mensen.

Voor iOS en Android is er een Messenger-app.
Open een gesprek met de persoon of groep met wie je wilt videochatten vanuit het chatgedeelte en klik vervolgens op het videogesprekpictogram.

Opmerking: als je je mobiele apparaat gebruikt om een videogesprek te voeren en niet verbonden bent met wifi, gebruikt de functie je bestaande data-abonnement.

U kunt de mobiele Messanger-app voor iOS en Android hier downloaden.

Facebook.com en Messenger.com zijn twee van de meest bekende sociale-mediasites.
Open een gesprek met de persoon of groep met wie je wilt videochatten vanuit het chatgedeelte en klik vervolgens op het videogesprekpictogram.

Merk op dat je alleen via messenger.com of facebook.com kunt bellen als je Chrome of Opera gebruikt.

Messenger desktop-app voor Mac en Windows
Open een gesprek met de persoon of groep met wie je wilt videochatten vanuit het chatgedeelte en klik vervolgens op het videogesprekpictogram (zie hierboven).

De Messenger desktop-app voor Mac is hier te vinden, en de Messenger desktop-app voor Windows is hier te vinden.

Apparaten voor de Facebook-portal
Portal-oproepen kunnen worden ontvangen op Portal-apparaten, de Messenger-app op telefoons en tablets, messenger.com of facebook.com, of WhatsApp op telefoons. U kunt Portal echter niet gebruiken om Messenger-verbindingen te bellen die geen Facebook-account hebben - we weten dat het een beetje verwarrend is.

Als je een videogesprek wilt voeren op een portal, zorg er dan voor dat je lid wordt van je Facebook Messenger-account wanneer je het voor het eerst instelt, en zeg er dan gewoon tegen: "Hé Portal, bel [naam contactpersoon]." Portal kan u vragen om de naam te bevestigen van de persoon die u probeert te bereiken.

Hoe werken Messenger Rooms?

 • Messenger Rooms: een beschrijving van de Zoom-achtige functie voor videobellen

In 2020 lanceerde Facebook Messenger Rooms, een videobeldienst. Hiermee kun je deelnemen aan een groepsvideogesprek met maximaal 49 andere mensen, wat Facebook een 'kamer' noemt. Je kunt een kamer starten vanuit Messenger, Facebook, Instagram Direct, WhatsApp of Portal, en je kunt ervoor kiezen om deze voor iedereen te openen of te vergrendelen om te voorkomen dat ongenode gasten meedoen. U kunt ook deelnemers verwijderen.

U kunt de augmented reality-filters van Facebook gebruiken om uw achtergrond in een ruimte te veranderen in een virtuele. Facebook biedt 360-graden foto's van buitenlandse locaties voor achtergronden, en er zijn schoonheidsfilters en filters die zijn ontworpen om een donker gebied op te fleuren. Een andere optie is Zoom, waarmee u kunt deelnemen aan videochats van grote groepen en virtuele achtergronden kunt gebruiken.

Maak een Messenger-ruimte
Zo maakt u een kamer vanaf uw telefoon:

 1. Open de Messenger-app op je telefoon.
 2. Tik onder aan het scherm op het tabblad Personen.
 3. Selecteer de eerste persoon met wie je een Kamer wilt bouwen.
 4. Druk in de linkerbenedenhoek op de knop "+".
 5. Selecteer Maken.
 6. In je nieuwsoverzicht, groepen en evenementen kun je de ruimte delen.
 7. Je kunt een link sturen naar mensen die geen Facebook hebben om ze uit te nodigen voor een kamer.

In de Messenger-app zijn kamers nu wereldwijd beschikbaar. Messenger Rooms komen uiteindelijk naar alle producten van Facebook, te beginnen met Messenger en Facebook, en vervolgens Instagram Direct, WhatsApp en Portal.

U kunt vanaf uw telefoon of computer deelnemen aan een ruimte - u hoeft niets te downloaden. Kamergesprekken zijn niet end-to-end versleuteld.

we hopen dat je door het lezen van onze blog hebt geleerd over videogesprekken op Facebook Messenger. Neem voor meer informatie contact op met onze Facebook bellen.

Go Back

Wat is Facebook Gaming en hoe werkt het?

Zak-pluis (Pocket-pluis):
Pocket-lint (Pocket-lint): Facebook betrad de streamingsector van videogames in 2018 met de oprichting van een speciale hub voor gamestreaming, die concurreerde met YouTube Gaming en Amazon's Twitch.

FB.gg, een toegewijd, onafhankelijk platform voor Facebook-gaming, werd in het begin gelanceerd. Deze hub bood een bestemmingspagina voor Facebook Live-zenders, die voornamelijk gameplay streamen, om streams te zoeken en een livestream te maken. In 2019 is Facebook Gaming toegankelijk gemaakt via een gemakkelijk te vinden optie in de hoofdapp van Facebook op je telefoon.

Vervolgens lanceerde het bedrijf een speciale mobiele app om Facebook Gaming nog toegankelijker te maken. Maar eerst en vooral, wat is Facebook Gaming? Wat is het en waarom zou je er om geven? We nemen alles door wat je moet weten om erachter te komen.

 • Facebook Watch Party: video's in groepen bekijken
 • De nieuwste Facebook-wijzigingen: hoe krijg ik het op mijn bureaublad in de donkere modus?

Wat is de Game Streaming Hub op Facebook?
Facebook heeft een gaming-videohub om het voor u gemakkelijker te maken om gaming-inhoud te vinden en te volgen. Het bevindt zich in de app, onder de hoofdwebsite, en is te vinden onder de korte URL FB.gg.

Het gamevideogedeelte van Facebook verzamelt zowel live als vooraf opgenomen gamevideo's op het sociale medianetwerk. Houd er rekening mee dat je met de Facebook Live-tool van Facebook live kunt streamen, en deze hub is daar een verlengstuk van, maar met een focus op gamestreams.

De gamestreaminghub van Facebook bevindt zich lange tijd in een "experimentele fase", maar breidt zich nu snel uit.

Dit gedeelte van Facebook bevat een feed waar fans relevante gamecontent kunnen vinden; verbeteringen aan aanbevelingen; uitgebreide game-video-inventaris in meer talen; en het addendum van een Instant Games-tabblad bij de mobiele versie van de gaming-hub, ontworpen om gebruikers in staat te stellen te schakelen tussen het kijken en spelen van games.

De verklaring van Facebook voor de hub voor gamestreaming is als volgt:

"Op onze nieuwe bestemming kunnen gebruikers gamevideo's vinden op basis van de makers en games die ze volgen, de pagina's die ze leuk vinden en de groepen waartoe ze behoren. Op FB.gg zullen we makers, esports-competities en materiaal van evenementen in de game-industrie."

Hoe werkt de gamestreaminghub van Facebook?
Een permanente navigatiebalk aan de linkerkant van de hub bevat links naar de volgende secties: Home, Bladeren door games, Bladeren door streamers, clips bekijken en meer. Dit is hoe die secties werken.

Thuis
De thuislijst van de hub is hier te vinden. Het heeft een aanbevolen livestream bovenaan, gevolgd door een categorie voor samengestelde livestreams en een andere voor het vinden van streams per game, zoals Fortnite. Dan is er een categorie voor voorgestelde streamers, die je dan individueel kunt volgen. Andere zijn wie je hebt gevolgd, recente livestreams, streams die je vrienden hebben bekeken, enzovoort.

Alle Spelen zijn hier te bekijken.
De sectie Browse All Games van de hub leidt je naar een pagina waar je andere games kunt vinden die je kunt volgen.

Bladeren op Streamers
In deze sectie vindt u specifieke streams en degenen die al populair zijn op Facebook Gaming. Aan de linkerkant zie je "voorgestelde" streamers, waarmee je streamers kunt identificeren die al online zijn.

Toernooien
Hier kunnen gebruikers toernooien en games organiseren waarin ze op bepaalde dagen tegen elkaar strijden.

Spellen spelen
Zoals je zou verwachten, heb je vanaf hier ook toegang tot meer informele Facebook-games om met je vrienden te spelen. Words with Friends, Uno, Bubble Shooter en andere spellen zijn hier te vinden. U kunt games zoeken op trefwoord of op categorie.

Hoe de gamestreaminghub van Facebook te vinden

Op de gamehub van Facebook kun je als volgt een streamer volgen.
Om de streams van een streamer te volgen, gaat u naar de categorie Voorgestelde streamers op de hoofdwebsite, kiest u degene die u leuk vindt en klikt u op volgen. Dit plaatst een link aan de linkerkant van het volgende gedeelte van de hub, waar je naartoe kunt gaan om alle toegankelijke streams van die persoon te bekijken.

De gamestreaming-hub van Facebook gebruiken om een game te volgen
Om streams voor een game te volgen, bladert u naar de categorie Streams op games op de startpagina, kiest u een game die u leuk vindt en voegt u deze toe aan uw games. Hiermee wordt een link toegevoegd aan de linkerkant van het gedeelte Uw games van de hub. Klik op de link om alle beschikbare streams voor die game te zien.

Hoe u uw games kunt streamen op Facebook Gaming
Misschien ben je geïnteresseerd in Facebook Gaming omdat je naast het kijken naar andere gamers ook zelf wilt gaan streamen. Het goede nieuws is dat de procedure vrij eenvoudig is.

Facebook heeft een speciale pagina om je te helpen lid te worden van de Facebook Gaming Creators Community en je aan te melden. Deze gids leidt u door de stappen om aan de slag te gaan, waaronder:

 1. Aanmelden om lid te worden van de Facebook Gaming Creators-community (om vroegtijdig toegang te krijgen tot nieuwe functies)
 2. Een pagina maken voor een maker van gamevideo's (of deze bewerken om "Gamevideomaker" als categorie onder pagina-info op te nemen)
 3. Streamlabs OBS, OBS Studio Classic of Split worden gebruikt om de software in te stellen.
 4. Een scène maken in die software en ervoor zorgen dat alle instellingen correct zijn
 5. Om je streamsleutel te verkrijgen en de stream voor te bereiden, ga je naar het creatordashboard.
 6. Het is tijd om live te gaan!

Hier is een video die u laat zien hoe u dit kunt doen met Streamlabs als voorbeeld. OBS: Gedetailleerde instructies om live te gaan met je gameplay vind je hier.

Geld verdienen met Facebook Gaming
Afgezien van het plezier van gamen als hobby, kun je ook geïnteresseerd zijn in geld verdienen door te streamen op Facebook. Gamers, zoals Twitch, kunnen op verschillende manieren inkomsten genereren met hun gameplay-feeds. Twitch heeft een partnerprogramma met subs, bits en andere voordelen, terwijl Facebook zijn Level Up-programma heeft.

Streamers moeten aan specifieke criteria voldoen om in aanmerking te komen voor dit programma, waaronder:

 • In totaal 100 likes op je pagina hebben
 • Content streamen gedurende ten minste vier uur in de loop van 14 dagen
 • In de periode van 14 dagen moet je minimaal twee keer streamen.
 • U moet minimaal 14 dagen actief zijn.
 • Minstens 18 jaar oud zijn

Zodra je aan deze criteria hebt voldaan, ga je naar je Creator Dashboard en meld je je aan voor het Level Up-programma.

Het is vermeldenswaard dat het Level Up-programma niet wereldwijd beschikbaar is, dus het is de moeite waard om de huidige lijst met goedgekeurde regio's te controleren voordat u begint.

Je kunt beginnen met het commercialiseren van je stream zodra je bent toegelaten tot het Level Up-programma. Facebook-sterren kunnen door kijkers naar je worden verzonden. Facebook geeft je 0,01 dollar voor elke ster die je verstuurt. Je moet minimaal 100 USD of 10.000 sterren verdienen om uitbetaald te worden. Je moet ook eerst je uitbetalingsopties instellen.

Kijkers van je stream kunnen je naast sterren ook geanimeerde, virtuele cadeaus sturen met verschillende sterwaarden. Ga echter niet in op Facebook-gaming in de verwachting dat u binnen een paar weken rijk bent geworden.

Kom hier meer over te weten via de Level Up Bootcamp

Op mobiel, Facebook-gaming

De installatie van de Facebook Gaming-app is een van de andere recente wijzigingen die Facebook heeft aangebracht. Deze software is bedoeld om het voor gamers gemakkelijker te maken om inhoud te vinden, contact te maken met andere gamers en casual games te spelen.

Met de software, zoals Twitch, kun je snel video's van je favoriete streamers openen en bekijken. Je kunt vanuit de app ook deelnemen aan Facebook-groepen, een reactie achterlaten op streams en meer.neem bij problemen contact op met onze Facebook Bellen.

Go Back

Hoe de nieuwe audiohub van Facebook te vinden: ontdek eenvoudig podcasts en soundbites?

Audiohub is nu beschikbaar voor iOS- en Android-gebruikers in de Verenigde Staten.

(Lint uit een zak) - Facebook onthulde begin 2021 een hele reeks nieuwe op audio gebaseerde diensten. Het richt ook een apart centrum op voor podcasts, live audio en korte films, zodat je ze gemakkelijk op de site kunt openen. Alle audioformaten van het sociale netwerk zijn verenigd in een nieuw tabblad "Audio".

Waar bevindt de audiohub van Facebook zich?

De Facebook-app voor iOS- en Android-apparaten heeft nu een nieuw audiocentrum. Het is een tabblad in het Facebook Watch-gedeelte van de app.

 1. Open de nieuwste versie van de mobiele Facebook-app.
 2. Selecteer Bekijken in de onderste navigatiebalk.
 • Dit is het pictogram 'TV met een afspeelknop'.
 • Je ziet verschillende tabbladen bovenaan Facebook Watch:
 • Voor jou
 • Live
 • Muziek
 • Audio
 • Volgend
 • Selecteer Geluid.

Facebook-gebruikers kunnen audio-inhoud van hun favoriete makers vinden, nieuwe inhoud ontdekken en toegang krijgen tot dingen die ze voor later hebben opgeslagen met behulp van deze nieuwe portal. Het audiogedeelte zal debuteren met inhoud van producenten die u al volgt, evenals gepersonaliseerde aanbevelingen en suggesties.

Wie heeft toegang tot de Audio Hub op Facebook?
Het is nu toegankelijk voor alle mobiele gebruikers van Facebook in de Verenigde Staten.

Waarom geeft Facebook om audio?

Aan het begin van het jaar werd de mobiele app Clubhouse een grote hit, waardoor Facebook en anderen de live audio-industrie betreden om te concurreren. Twitter heeft bijvoorbeeld een Spaces-functie en Facebook heeft een aantal nieuwe audiofuncties die langzaam uit gaan. Facebook's Clubhouse-rivaal, Live Audio Rooms, is nu "ruimer beschikbaar voor wereldwijde gebruikers", aldus TechCrunch. Soundbites beginnen ook uit te rollen.

Welke audiofuncties ontwikkelt Facebook?
Soundbits, Podcasts en Live Audio Rooms zijn de drie belangrijkste items waar het sociale netwerk aan werkt.

 1. Soundbites zijn korte audiobits die CEO Mark Zuckerberg 'een audioversie' van Reels noemt.
 2. Facebook ontwikkelt een tool voor het ontdekken van podcasts.
 3. Host audiochats en neem zelfs uw interacties op en distribueer ze in live audioruimtes.

Wil meer weten? Kijk in: Clubhuis, let op: Facebook heeft de release aangekondigd van Live Audio Rooms en Soundbites. als je nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met onze Facebook Bellen.

Go Back

Hoe Facebook permanent te verwijderen, maar je foto's en meer te behouden.

(Pocket-lint) - Misschien is het tijd om Facebook te verwijderen.

Als u op ons lijkt, bent u al lang geabonneerd op de service. Je hebt er echter waarschijnlijk een haat-liefdeverhouding mee ontwikkeld, vooral in de nasleep van het Cambridge Analytica-schandaal, waarin je Facebook-gegevens zonder je toestemming werden verzameld en gebruikt om je overtuigingen te beïnvloeden en misschien te stemmen. Als dat het geval is, ben je waarschijnlijk klaar om Facebook te negeren.

In dit stadium is de relatie giftig. Maar alleen omdat je van iemand wilt scheiden, wil dat nog niet zeggen dat je al je waardevolle afbeeldingen, chatgeschiedenissen, muurposts van en naar anderen, enzovoort wilt verliezen. Facebook is tenslotte als een online dagboek dat je bijhoudt. Het zou jammer zijn om het weg te gooien en die herinneringen voor altijd te verliezen, allemaal ter bescherming van uw persoonlijke gegevens.

Er is gelukkig een remedie. Hier is alles wat u erover moet weten.

 • 17 Facebook-tips en -trucs waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord
 • 17 Facebook Messenger-tips en -trucs die u waarschijnlijk niet kende

Hoe u uw Facebook-profiel archiveert
Het is heel eenvoudig om je Facebook-account te verwijderen en een back-up van al je profielgegevens op te slaan. Dat is correct. Met Facebook kun je een gecomprimeerd archief downloaden met al je herinneringen en andere acct-informatie. Alles, van video's tot check-ins, kan worden opgeslagen. Uw gezichtsherkenningsgegevens kunnen ook veilig worden opgeslagen.

Een volledige lijst van wat zich in het archief bevindt, vindt u hier.

Uw archief onthult in ieder geval hoeveel persoonlijke informatie en gegevens Facebook over u heeft, wat zowel verontrustend als eye-openend is. Maar is dat niet waarom je het doet? Je hebt de taak voltooid. Ten goede. Tot ziens, Facebook. Maar voordat u op die knop voor het verwijderen van een account klikt, moet u uw archief downloaden voor bewaring en eventuele toekomstige inzage in het geheugen.

Volg deze stappen om uw informatie te verkrijgen:

 1. Klik in de rechterbovenhoek van Facebook op de pijl (op desktop).
 2. Kies vervolgens onder Instellingen en privacy Instellingen.
 3. Selecteer Uw Facebook-informatie in het zijmenu.
 4. Klik op Weergeven naast Uw gegevens downloaden.
 5. Klik op de vakjes aan de rechterkant om gegevenscategorieën aan uw verzoek toe te voegen of te verwijderen.
 6. Selecteer andere opties, waaronder:
 7. Het formaat van uw downloadverzoek. 
 8. De beeld-, video- en andere mediakwaliteit.
 9. Informatie uit een bepaalde periode.
 10.  7.Klik op Bestand maken om het downloadverzoek te bevestigen.
 11. Facebook stuurt je een melding zodra het klaar is met het voorbereiden van je downloadverzoek.
 12. Ga voor een kopie van de door u opgevraagde gegevens naar:
 13. Ga naar de sectie Beschikbare exemplaren van de tool Download uw informatie.
 14. Voer uw wachtwoord in nadat u op Downloaden heeft geklikt.
 15. U kunt ook meer informatie bekijken door op Meer weergeven te klikken.
 16. U kunt hier meer leren over het downloaden van uw archief.

Hoe kom je van je Facebook-profiel af?
Uw account is nu klaar om te worden verwijderd. Het is belangrijk op te merken dat dit niet hetzelfde is als het opzeggen van je account. Een gedeactiveerd account is slechts tijdelijk en kan op elk moment opnieuw worden geactiveerd. Je account wordt permanent verwijderd als je het verwijdert. U kunt de inhoud of informatie die u in de toekomst heeft ontwikkeld, niet opnieuw activeren of ophalen. Met deze link kunt u uw account permanent verwijderen.

Die link brengt je naar de accountverwijderingspagina op de officiële website. Als het nog steeds niet werkt, probeer dan deze stappen (op een desktop):

 1. Klik in de rechterbovenhoek van Facebook op de pijl (op desktop).
 2. Kies vervolgens onder Instellingen en privacy Instellingen.
 3. Selecteer Uw Facebook-informatie in het zijmenu.
 4. Selecteer Deactiveren en verwijderen in de vervolgkeuzemenu's.
 5. Selecteer Verwijderen in het vervolgkeuzemenu en klik vervolgens op Doorgaan naar accountverwijdering.

Wanneer je 'Mijn account verwijderen' selecteert, begint Facebook het proces om je account te deactiveren en ontoegankelijk te maken voor anderen. Volgens het bedrijf wordt de beëindiging een paar dagen vertraagd nadat je erom hebt gevraagd, en als je in die tijd incheckt, wordt je verzoek geannuleerd.

Nu, hier is het ding: nadat je je account hebt verwijderd, zijn sommige gegevens, zoals opmerkingen die je hebt achtergelaten op de post van een vriend, mogelijk nog steeds zichtbaar. Facebook heeft gewaarschuwd dat het logrecords kopieert en opslaat in zijn database, maar dat het ze gescheiden houdt van privégegevens. Zelfs als uw account niet toegankelijk is voor u en anderen, duurt het maximaal 90 dagen om uw account en alle bijbehorende informatie volledig te wissen.

Hoe zit het met de andere apps van Facebook?
Je moet het Facebook-ecosysteem van andere diensten, zoals Instagram en WhatsApp, volledig verlaten als je het de koude schouder wilt geven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Facebook bellen. over  je Instagram kunt verwijderen, als je WhatsApp wilt verwijderen.

 

Go Back

Hoe de donkere modus van Facebook Messenger in te schakelen (geen maanemoji vereist)

(Lint uit een zak) - Toen het voor het eerst debuteerde in 2019, was de donkere modus van Facebook Messenger een beetje een mysterie, waarbij gebruikers een maansikkel moesten sturen om het te activeren.

Dit is echter niet meer het geval. Hier leest u hoe u de donkere modus van Facebook Messenger activeert.

 • Om je verzonden berichten te wissen, gebruik je de Unsend-tool van Facebook Messenger.
 • Hoe werkt Facebook Messenger Kids en waar kun je het krijgen?

Wat is een donkere modus precies?

Oogvermoeidheid komt vaak voor bij mensen die 's avonds laat of in het donker hun telefoon of computer gebruiken. Dit komt omdat lichte kleurenpaletten worden gebruikt door veel populaire websites, apps en zelfs gebruikersinterfaces van apparaten (UI).

Volgens studies zijn donkere modi, die het uiterlijk van een site, app of gebruikersinterface veranderen om deze donkerder te laten lijken, nuttiger voor niet alleen uw gezondheid, maar ook voor de batterij van uw apparaat.

Als gevolg hiervan hebben zowel Android- als iOS-apparaten een systeembrede donkere modus, en diensten zoals Twitter, Instagram en WhatsApp, en vele andere, waaronder Facebook Messenger, hebben allemaal een donkere modus die u kunt inschakelen.

Hoe de donkere modus van Facebook Messenger in te schakelen
Het was een paasei toen de donkere modus van Facebook Messenger voor het eerst debuteerde in 2019. Om het in te schakelen, moet je een maansikkelemoji in een chat naar een buddy sturen, zoals eerder beschreven. Op 15 april 2019 lanceerde Facebook echter een donkere modus voor alle gebruikers.

Dus, hier is hoe het aan te zetten:

 1. Start de Facebook Messenger-applicatie.
 2. Tik op je profielfoto in de linkerbovenhoek van de Messenger-app om toegang te krijgen tot de instellingen.
 3. Schakel de donkere modus in om het kleurenschema van de chatroom van wit in zwart te veranderen.

Wie wil de donkere modus van Facebook Messenger proberen?
De donkere modus op Facebook Messenger is wereldwijd beschikbaar.

Mocht uw probleem onopgelost blijven, stel uw vraag dan in onze Facebook bellen. wezullen ervoor zorgen dat we je op elke mogelijke manier helpen, 

 

Go Back

Hoe videobellen op Facebook Messenger

Waarom u Pocket-lint kunt vertrouwen

(Pocket-lint) - Met het Messenger-platform van Facebook kun je één-op-één videogesprekken voeren en videochats groeperen met maximaal 50 mensen met behulp van Messenger Rooms, die vergelijkbaar zijn met virtuele hangouts waar vrienden gewoon binnen kunnen komen om hallo te zeggen .

Hier vind je alles wat je moet weten over het gebruik van Messenger om videogesprekken te voeren.

Aan de slag met Facebook Messenger

Meer dan 700 miljoen mensen gebruiken Facebook Messenger elke dag, waardoor het een van de meest gebruikte chatdiensten is. Het is gratis en heeft een verscheidenheid aan communicatiefuncties, waaronder videobellen, en het is beschikbaar op verschillende apparaten over de hele wereld.

Je kunt de Messenger-app downloaden in de Apple App Store of Google Play, afhankelijk van of je een iPhone of een Android-telefoon hebt. Voor macOS- en Windows-pc's is er ook een Messenger-app.

U kunt ook de Messenger-webapp of de Facebook-webapp gebruiken om Messenger te openen. Je krijgt toegang tot de meest recente functies als je de meest recente versie van Messenger installeert of gebruikt.

Je kunt Messenger nog steeds gebruiken als je ooit je Facebook-account deactiveert. Zonder Facebook-account kun je foto's en video's delen, groepschats starten en meer. Facebook is van plan om uiteindelijk al zijn berichtenplatforms, inclusief WhatsApp, te combineren, zodat gebruikers een gesprek kunnen beginnen en dit kunnen voortzetten op alle diensten van Facebook.

Messenger Rooms, een in 2020 aangekondigde tool voor videobellen, is de eerste fase van dit initiatief, dat we hieronder in detail zullen bespreken.

Hoe Messenger te gebruiken om te videochatten met iemand of een groep

Met Messenger kun je videochatten met een enkele persoon of een groep mensen.

Voor iOS en Android is er een Messenger-app.
Open een gesprek met de persoon of groep met wie je wilt videochatten vanuit het chatgedeelte en klik vervolgens op het videogesprekpictogram.

Opmerking: als je je mobiele apparaat gebruikt om een videogesprek te voeren en niet verbonden bent met wifi, gebruikt de functie je bestaande data-abonnement.

U kunt de mobiele Messanger-app voor iOS en Android hier downloaden.

Facebook.com en Messenger.com zijn twee van de meest populaire sociale-mediasites.

Open een gesprek met de persoon of groep met wie je wilt videochatten vanuit het chatgedeelte en klik vervolgens op het videogesprekpictogram.

Merk op dat je alleen via messenger.com of facebook.com kunt bellen als je Chrome of Opera gebruikt.

Messenger desktop-app voor Mac en Windows
Open een gesprek met de persoon of groep met wie je wilt videochatten vanuit het chatgedeelte en klik vervolgens op het videogesprekpictogram (zie hierboven).

De Messenger desktop-app voor Mac is hier te vinden, en de Messenger desktop-app voor Windows is hier te vinden.

Apparaten voor de Facebook-portal

Portal-oproepen kunnen worden ontvangen op Portal-apparaten, de Messenger-app op telefoons en tablets, messenger.com of facebook.com, of WhatsApp op telefoons. Maar je kunt Portal niet gebruiken om Messenger-verbindingen te bellen die geen Facebook-account hebben - we weten dat het een beetje ingewikkeld is.

Als je een videogesprek wilt voeren op een portal, zorg er dan voor dat je lid wordt van je Facebook Messenger-account wanneer je het voor het eerst instelt, en zeg er dan gewoon tegen: "Hé Portal, bel [naam contactpersoon]." Portal kan u vragen om de identiteit te bevestigen van de persoon die u probeert te bereiken.

Hoe werken Messenger Rooms?

In 2020 lanceerde Facebook Messenger Rooms, een videobeldienst. Hiermee kun je deelnemen aan een groepsvideogesprek met maximaal 49 andere mensen, wat Facebook een 'kamer' noemt. Je kunt een kamer starten vanuit Messenger, Facebook, Instagram Direct, WhatsApp of Portal, en je kunt ervoor kiezen om deze voor iedereen te openen of te vergrendelen om te voorkomen dat onbevoegde gasten meedoen. U kunt ook deelnemers verwijderen.

Je kunt de augmented reality-filters van Facebook gebruiken om je achtergrond in een ruimte te veranderen in een virtuele. Voor achtergronden biedt Facebook 360-graden afbeeldingen van exotische locaties, evenals schoonheidsfilters en filters om een donkere kamer lichter te maken. Houd Zoom in gedachten.Het stelt je ook in staat om deel te nemen aan videogesprekken met grote groepen en virtuele achtergronden te gebruiken, waardoor het een populaire optie is.

Een berichtenruimte maken
Zo maakt u een kamer vanaf uw telefoon:

 1. Open de Messenger-app op je telefoon.
 2. Tik onder aan het scherm op het tabblad Personen.
 3. Selecteer de eerste persoon met wie je een Kamer wilt bouwen.
 4. Druk in de linkerbenedenhoek op de knop "+".
 5. Selecteer Maken.
 6. In je nieuwsoverzicht, groepen en evenementen kun je de ruimte delen.
 7. Je kunt een link sturen naar mensen die geen Facebook hebben om ze uit te nodigen voor een kamer.

In de Messenger-app zijn kamers nu wereldwijd beschikbaar. Messenger Rooms zal binnenkort beschikbaar zijn voor alle producten van Facebook, te beginnen met Messenger en Facebook en via Instagram Direct, WhatsApp en Portal.

U hoeft niets te downloaden om lid te worden van een chatruimte op uw telefoon of computer. Kamergesprekken zijn niet end-to-end versleuteld.

Ik hoop dat je door het lezen van onze blog meer hebt geleerd over videogesprekken op Facebook Messenger. Als je meer informatie nodig hebt of vragen hebt, neem dan contact op met onze Facebook bellen.

Go Back

10 blog posts

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.