Menu

contactbellen

Blog posts March 2022

Hoe Facebook Messenger-videogesprekken te voeren

De Messenger-app van Facebook heeft nu een nieuwe video-oproepfunctie die het gemakkelijker maakt om verbinding te maken met iedereen op de lijst van je vrienden. Hier is hoe het te doen.

Facebook Messenger heeft nu een nieuwe functie die concurrerende chat-apps overbodig kan maken. U hoeft niet langer te vertrouwen op Skype, Viber of FaceTime om face-to-face met uw vrienden te praten met Videobellen op Facebook Messenger. Met de nieuwe functie kunt u uw Facebook-contacten bekijken op iOS- en Android-apparaten (vergelijkbare procedures op pc of Mac), en het elimineert de noodzaak om Skype-ID's of telefoonnummers over te dragen. Iedereen op je Facebook-vriendenlijst heeft onmiddellijk toegang tot je.

De nieuwe functie is momenteel beschikbaar in Canada, Kroatië, Frankrijk, Laos, Nigeria, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, en de komende maanden zullen nog veel meer landen volgen. Het is eenvoudig te gebruiken. Hier is hoe het te doen:

1. Open de Messenger-app.
2. Selecteer de vriend met wie je wilt praten.
3. Tik rechtsboven in het scherm op het videosymbool. Alleen personen die online zijn op Messenger kunnen verbinding met je maken.

Uw oproep moet meteen worden beantwoord. Door op de videoknop op het belscherm te tikken, kunt u een spraakoproep omzetten in een video-oproep.

Ik hoop dat je Facebook Messenger-videogesprekken hebt geleerd door onze blog te lezen. als je nog steeds problemen hebt. om deze problemen op te lossen, neem dan contact op met onze Facebook bellen. we zullen u op elk moment helpen.

Go Back

Hoe games naar Facebook Live te streamen?

Facebook Live heeft het uitzenden van videogames naar je vrienden ineens nog makkelijker gemaakt. Dit is hoe je het doet.

Facebook Live wordt een haalbare Twitch-optie voor ontluikende videogamestreamers, en het is niet alleen voor vloggen en hilarische kattenvideo's.
Iedereen met een Facebook-account kan nu live gaan vanaf een pc met externe bronnen, wat betekent dat je je favoriete streaming-app kunt gebruiken om shows van professionele kwaliteit te maken die onmiddellijk worden uitgezonden naar je honderden Facebook-vrienden.

Om van deze functie te profiteren, moet u weten hoe u een streaming-app zoals OBS of XSplit gebruikt. Bekijk onze Twitch-streamingles voor een grondige analyse van die programma's - de stappen zijn vrijwel hetzelfde; je uploadt gewoon je feed naar Facebook in plaats van naar Twitch.

Hier leest u hoe u aan de slag kunt gaan om uw spel capriolen rechtstreeks op uw Facebook-feed te delen.

1. Ga naar Facebook.com/livecreate en selecteer Livestream maken in het vervolgkeuzemenu.
2. Klik op Volgende nadat je hebt besloten waar je je stream wilt laten verschijnen (bijvoorbeeld op je tijdlijn of in een groep).

4. Geef je stream een naam en geef de game aan die je nu speelt.

5. Klik in uw streaming-app naar keuze op Streaming starten. Ik gebruik OBS Studio voor deze tutorial. Als je hulp nodig hebt bij het configureren van je streaming-app,
6. Klik op Live gaan als je een voorbeeld van je stream op Facebook ziet.

Je vrienden kunnen nu zien hoe je de concurrentie verslaat in PlayerUnknown's Battlegrounds, jezelf de stuipen op het lijf jagen in Resident Evil 7, of alles spelen wat je nog meer leuk vindt op Facebook. Je kunt je chatroom rechtstreeks vanaf Facebook in de gaten houden en je kunt een live feed van je stream bekijken om ervoor te zorgen dat alles efficiënt verloopt. Nadat je uitzendingen zijn afgelopen, kun je de video's ook downloaden.

Andere opties
Houd er rekening mee dat het uitzenden van levens op Facebook niet de enige optie is. Facebook Live-integratie is ingebouwd in Blizzard-titels zoals Overwatch en Hearthstone, terwijl je met Nvidia's GeForce Experience zowat elke pc-game met een paar klikken naar het sociale netwerk kunt uitzenden.

Hoewel deze opties handiger zijn, zouden aspirant-professionals die het uiterlijk van hun uitzendingen willen verfijnen met behulp van overlays, verschillende camerahoeken en andere mogelijkheden, andere bronnen moeten gebruiken. Als je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met onze Facebook bellen.

Go Back

Hoe u kunt voorkomen dat Facebook uw telefoonnummer uitscheldt?

Facebook maakt je telefoonnummer standaard openbaar. Hier leest u hoe u uw telefoonnummer kunt beschermen tegen nieuwsgierige blikken.

Alle telefoonnummers die u aan uw profiel toevoegt, ook voor tweefactorauthenticatie, kunnen volgens Facebook worden gebruikt om u op Facebook te vinden. Je kunt je niet afmelden voor de 2FA-methode als je Facebook eenmaal je telefoonnummer hebt gegeven, zelfs als je telefoonnummer niet in je profiel staat.

Je kunt twee-factor-authenticatie instellen zonder Facebook je telefoonnummer te geven als je je zorgen maakt over het rondsnuffelen van vrienden. Je hoeft alleen Google Authenticator of Duo Mobile van tevoren in te stellen. Dit is onze Google Authenticator-gids.

1. Ga naar Instellingen & Privacy op Facebook of in de Facebook-app. Maak een selectie van opties.
2. Selecteer Beveiliging en inloggen in het vervolgkeuzemenu.
3. Selecteer Aan de slag nadat u Twee-factorenauthenticatie instellen hebt geselecteerd.
4. Selecteer Authenticatie-app in het vervolgkeuzemenu.
5. Scan de streepjescode met een ander apparaat of voer de meegeleverde code in uw authenticatie-app in.
6. Voer de bevestigingscode in die je van je authenticatie-app hebt gekregen.

Je hebt effectief tweefactorauthenticatie ingesteld zonder dat je een telefoonnummer nodig hebt! Je moet ook twee keer zoveel betalen als je telefoonnummer niet op je Facebook-profiel staat.

1. Ga naar je profiel en selecteer Bewerk je Info Info in het vervolgkeuzemenu.
2. Beweeg uw muis over de kolom met uw telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum totdat de optie Uw contactpersoon en basisinfo bewerken verschijnt. Waarop moet worden geklikt.

3. Klik op Bewerken naast je telefoonnummer.
4. Selecteer Verwijderen in het menu.
5. Als het een mobiel nummer is, laat Facebook je weten dat je geen meldingen meer kunt ontvangen of foto's naar je telefoon kunt uploaden. Bevestig dat je de contactgegevens wilt verwijderen.
6. U wordt gevraagd uw wachtwoord opnieuw in te voeren. Hierna zal je telefoonnummer verdwijnen.

 Ik hoop dat je gestopt bent Stop Facebook met het uitschelden van je telefoonnummer door onze blog te lezen als je meer informatie nodig hebt of vragen hebt, neem dan contact op met onze Facebook nederland.

 

 

Go Back

Hoe u uw Facebook-account kunt verwijderen.

Volg deze eenvoudige stappen om uw Facebook-account te wissen.

Na het Cambridge Analytica-schandaal, waarbij de persoonlijke gegevens van maximaal 50 miljoen Facebook-gebruikers per ongeluk werden gedeeld met een bedrijf dat gelinkt is aan de presidentiële campagne van Donald Trump in 2016, proberen sommige gebruikers mogelijk de banden met de sociale-mediasite te verbreken.

Brian Acton, de mede-oprichter van WhatsApp, dat eigendom is van Facebook, tweette zijn steun voor de #DeleteFacebook-beweging. Zo kunt u uw Facebook-account deactiveren en verwijderen.

Overweeg voordat u uw account verwijdert, voor welke services u het gebruikt. Facebook is niet langer alleen een sociaal netwerk; het is ook een populaire aanmeldingsoptie voor andere sites en services.

Omdat het een enquête-app is met de naam "ThisIsYourDigitalLife", waarmee Cambridge Analytica mensen kon aanmoedigen om zich aan te melden en hun eigen persoonlijke gegevens en de gegevens van hun vrienden door te geven, klikt u hier om te controleren welke sites toegang hebben tot uw gegevens. (Het is onduidelijk of Facebook-gebruikers die niet hebben deelgenomen aan de peiling maar wiens vrienden dat wel hebben gedaan, kunnen controleren of hun informatie is gebruikt door ThisIsYourDigitalLife.)

Afhankelijk van hoe je Facebook hebt gebruikt, heb je misschien ook veel gekoesterde foto's en berichten met details over andere herinneringen. Dus laten we dit feest beginnen door al je berichten te downloaden.

Hoe u uw Facebook-berichten, inclusief foto's, op uw computer kunt opslaan.
2. Klik op Een kopie downloaden.
3. Selecteer "Start mijn archief" in het vervolgkeuzemenu. Vervolgens wordt u gevraagd uw wachtwoord in te voeren.

Wanneer je archief compleet is, ontvang je een e-mailmelding.

Hoe kom je van je Facebook-account af?
1. Klik in de rechterbovenhoek van Facebook op het driehoekje.
2. Ga naar het tabblad Instellingen.
3. Klik naast Account beheren op Bewerken.
4. Selecteer Accountverwijdering aanvragen in het vervolgkeuzemenu.

Verwijder vervolgens de Facebook-app van uw smartphone en uw account zou moeten worden verwijderd (na enige verwerkingstijd aan het einde van Facebook). als u meer informatie nodig heeft. neem dan contact op met onze Facebook bellen.

Go Back

Hier leest u hoe Facebook van plan is zijn privacy-puinhoop op te ruimen

Mark Zuckerberg heeft een lijst met acties die besloten hebben om het Facebook-platform in de toekomst veiliger te maken om de rotzooi van het voorgaande jaar op te ruimen.

Facebook-CEO Mark Zuckerberg heeft een lijst vrijgegeven met acties die het sociale netwerk van plan is te ondernemen om zijn platform in de toekomst veiliger te maken, in een poging om privacyschandaal na schandaal van het voorgaande jaar en daarna op te ruimen.

De sociale-mediasite is onlangs vermaand voor zijn lakse benadering van de privacy van consumenten en de regulering van inhoud. Het is bestraft voor het openbaar weergeven van uw telefoonnummer, het delen van uw privéberichten met externe partners, het verzamelen van gegevens van niet-Facebook-gebruikers via Android-apps, het blootleggen van privéfoto's, het oplichten van jonge gamers, het lijden van een datalek en, natuurlijk, waardoor dataminingbedrijf Cambridge Analytica de persoonlijke gegevens van 50 miljoen gebruikers kan verzamelen.

In de notitie van 3000 woorden beschrijft Zuckerberg een aantal stappen die Facebook van plan is te nemen om de zorgen van gebruikers en het nieuwe vertrouwen van de gemeenschap weg te nemen.

"De toekomst van communicatie zal steeds meer verschuiven naar private, versleutelde diensten waar mensen erop kunnen vertrouwen dat wat ze tegen elkaar zeggen veilig blijft", voorspelt Zuckerberg. Zuckerberg verbindt zich tot vier plannen, waarbij vaak wordt verwezen naar Facebook's WhatsApp, een platform dat bekend staat om de beveiliging van zijn berichtensysteem.

In de nabije toekomst zal end-to-end encryptie (een belangrijk kenmerk van WhatsApp) worden toegevoegd aan Facebook Messenger. Dit zou theoretisch voorkomen dat Facebook (evenals uw internetprovider) uw opgeslagen berichten leest en aan autoriteiten bekendmaakt. (Facebook is echter van plan om in de nabije toekomst coderingssleutels op te slaan, terwijl WhatsApp dat niet doet.) Houd je adem niet in: Facebook is van plan om experts te raadplegen "tot 2019 en daarna" voordat het probeert zijn plan uit te voeren.

Gegevensopslag: Volgens Zuckerberg bouwt Facebook geen datacenters in landen waar er een geschiedenis van privacyschendingen is geweest, waardoor het voor totalitaire regeringen moeilijker wordt om toegang te krijgen tot gegevens. Hij beweert ook dat WhatsApp's beleid om geen encryptiesleutels op te slaan in de toekomst zal worden uitgebreid naar "andere diensten", hoewel hij Facebook niet specifiek noemt.

Duurzaamheid: uw gênante universiteitsfoto's zijn mogelijk niet langer zichtbaar op uw profiel. De "Verhalen"-functie van Facebook en Instagram, waarbij foto's en video's na 24 uur vervallen (hoewel ze voor onbepaalde tijd in het systeem van Facebook blijven), stelt Zuckerberg voor een vergelijkbare benadering van communicatie te hanteren. "Berichten kunnen standaard na een maand of een jaar worden verwijderd", meent Zuckerberg, en verzekert ons dat we de functie kunnen uitschakelen. Hij vermeldt ook dat Facebook de tijd dat het metadata van berichten opslaat "zou moeten" beperken, maar hij biedt geen specifieke details.

Interoperabiliteit. Facebook is van plan om zijn drie grote merken (Facebook, Instagram en WhatsApp) samen te voegen tot één berichtenplatform. Dit betekent dat je een bericht via Messenger kunt verzenden en een vriend het via WhatsApp kunt laten ontvangen (dit zou op een gegeven moment ook met sms werken). Dit zal niet noodzakelijkerwijs de beveiliging van Facebook verbeteren; Zuckerberg benadrukt dat het de noodzaak voor mensen om hun telefoonnummer te geven wegneemt. Het is echter een redelijke erkenning van de bezorgdheid over de privacy van gebruikers, vooral omdat het verzenden van een sms vanaf WhatsApp de enige manier is voor Android-gebruikers om hun teksten te coderen.

Deze functies zullen niet onmiddellijk beschikbaar zijn en ze zullen Facebook geen veilige haven maken voor uw persoonlijke gegevens. Door hun aard zijn sociale-mediaplatforms openbare forums, en het is onwaarschijnlijk dat een plan van Zuckerberg er een kan veranderen in een ondubbelzinnig veilige en beveiligde omgeving. Zelfs WhatsApp, dat geen openbare component heeft, heeft beveiligingsproblemen.

Maar de verklaring van Zuckerberg signaleert een veelbelovende nieuwe richting voor Facebook en is verfrissend als een geruststelling dat het bedrijf, ondanks zijn winstprikkels, eindelijk prioriteit lijkt te geven aan onze privacy - in ieder geval tot het volgende schandaal.

Als geen van deze opties werkt, neem dan contact op met Facebook bellen om het probleem te melden. Zij zullen het probleem onderzoeken en verhelpen.

Go Back

Hoe u kunt voorkomen dat Facebook uw gegevens deelt?

Het is tijd om eens te kijken naar de gegevens die we delen met Facebook en hoe we het framework gebruiken. Hier is alles wat u erover moet weten.

Dit verhaal is bijgewerkt om de nieuwe stappen weer te geven voor het intrekken van app-machtigingen, die op 19 december zijn vrijgegeven.

Wat voor soort informatie deel je met Facebook en met wie wordt het gedeeld?

Facebook werd op 18 december betrapt op het delen van je privéberichten met een selecte groep partners, ervan uitgaande dat je je profiel aan die apps hebt gekoppeld. Volg de onderstaande stappen om toegang van derden tot uw account te voorkomen.

MEER: Facebook, Cambridge Analytica en de Trump-campagne: alles wat u moet weten

Het sociale netwerk wordt nu geconfronteerd met lastige vragen van wetgevers over hoe het dit kon laten gebeuren. Als je in de tussentijd je account niet wilt verwijderen, kun je een paar dingen doen om je privacy op Facebook te beschermen.

Controleer de apps waarmee je verbinding hebt gemaakt
Ga om te beginnen naar deze pagina om een lijst te zien van alle apps die je aan je Facebook-account hebt gekoppeld. Elk heeft toegang tot een beperkte hoeveelheid gegevens, dus als u twijfels heeft over iemands betrouwbaarheid, overweeg dan om deze meteen in te trekken.

1. Klik in het vak van een app op Weergeven en bewerken om de machtigingen en bewerkingsopties te zien.

2. U kunt hier meer te weten komen over de machtigingen van een app en u kunt deze desgewenst bewerken. Klik op Opslaan om af te sluiten.

3. Om te voorkomen dat een app verbinding maakt met uw account, vinkt u het vakje ernaast aan en klikt u op Verwijderen.
4. Verwijder de app uit uw account door op Verwijderen te klikken en vink het bovenstaande vakje aan als u de inhoud wilt verwijderen die de app op uw account heeft geplaatst.
5. Als u klaar bent met het verwijderen van een app, klikt u op Gereed.

Incognito en privé-navigatiemodus gebruiken
Een andere tip is om alleen de incognitomodus van Chrome en vergelijkbare privé-browsingmodi te gebruiken om minder traceerbare informatie naar Facebook te sturen.
Het is zo simpel als op Shift+Ctrl+N drukken op een pc (Shift+Command+N op een Mac) in Chrome. Je drukt op Shift+Ctrl+P (Shift+Command+P op een Mac) in Firefox (de voorkeursbrowser voor veel privacybewuste mensen). Command+Shift+N opent Safari op de Mac.

Facebook heeft onlangs de Facebook Container Extension uitgebracht, die Facebook automatisch start in een privé-browservenster. Wanneer u op een niet-Facebook-link klikt terwijl u op Facebook bent, wordt de link geopend in een nieuw tabblad.

Log uit bij Facebook als je het niet gebruikt
Zelfs als u Facebook niet actief gebruikt, kan Facebook uw bewegingen op internet volgen als u uw Facebook-account open houdt in uw desktopbrowser. Het kan informatie over uw online activiteiten delen met adverteerders en andere derde partijen.

Gebruik een trackerblocker
Er is een andere manier om de volgarmen van Facebook te vermijden als je ingelogd wilt blijven - het onthouden van een complex wachtwoord en/of het gebruik van Facebook's twee-factor-authenticatie-aanmeldingsproces kan tijdrovend zijn.

Disconnect en Privacy Badger zijn bijvoorbeeld trackerblockers die een digitale sleutel in de systemen gooien die ons online gedrag volgen. Houd er rekening mee dat het gebruik van deze services u niet zo goed beschermt tegen de nieuwsgierige blikken van Facebook als wanneer u zich afmeldt wanneer u het niet gebruikt.

Afmelden voor delen via Facebook Platform API
Als je Facebook nodig hebt om contact te houden met vrienden en familie en je niet aan te melden bij andere apps en services, overweeg dan deze optie, waardoor het voor die programma's onmogelijk wordt om verbinding te maken met je account. Ga om te beginnen naar deze pagina en selecteer Bewerken in het gedeelte Apps, websites en plug-ins

Klik daarna op Nu uitschakelen om uit te loggen bij alle websites, apps en services die zijn verbonden met uw Facebook-account. Het is belangrijk op te merken dat hierdoor uw gegevens van die services niet worden verwijderd; u moet handmatig contact met hen opnemen.

Verwijder alle apps die eigendom zijn van Facebook van je telefoon.
Vanwege de hoeveelheid toegang die ze hebben tot uw contacten, locatie, persoonlijke gegevens en telefoonfuncties, moeten Facebook, Facebook Messenger, Instagram en WhatsApp van uw smartphone worden verwijderd. Geloof je ons nog steeds niet? Ga naar de Google Play app store-pagina voor Facebook en scrol naar de onderkant van de pagina naar "Bekijk details" onder Machtigingen. U zult merken dat de Facebook-app bijna al uw taken kan uitvoeren.

Al deze diensten, met uitzondering van WhatsApp, zijn nog steeds toegankelijk via de webbrowser van je telefoon, hoewel het frustrerend kan zijn om Messenger te laten werken zonder de app. (Op iOS werkt het meerdere keren gebruiken van de Request Desktop Mode-tool in het Share-blad.)

Stop met zoeken naar je gezicht in foto's op Facebook.
Wil je meer bewijs dat Facebook eng is? Tenzij u deze instelling uitschakelt, zoekt Facebook naar uw gezicht in foto's waarin u niet bent getagd. Om deze functie uit te schakelen, gaat u naar deze pagina en wijzigt u de instelling in Nee.

Denk twee keer na over gratis diensten en enquêtes

Natuurlijk kun je met sociale-mediasites in contact komen met anderen, en leuke enquêtes waarin je een reeks vragen beantwoordt, kunnen een leuke manier zijn om de tijd te doden, maar je geeft meestal iets op in het proces.

Probeer het risico af te wegen tegen de beloning van de situatie, want apps voor het verzamelen van informatie zoals "ThisIsYourDigitalLife" zijn verantwoordelijk voor onze huidige situatie, en het is nog maar het begin.

.Als geen van deze opties werkt, neem dan contact op met Facebook bellen om het probleem te melden. Zij zullen het probleem onderzoeken en verhelpen.

Go Back

Hoe 3D-foto's op Facebook te plaatsen

Facebook heeft als nieuwe functie de mogelijkheid toegevoegd om 3D-foto's aan je tijdlijn toe te voegen. Het zal wel enige inspanning vergen.

De nieuw uitgerolde 3D-foto's van Facebook zijn toegankelijk in de nieuwsfeed en op Facebook VR en stellen je in staat om je muis of vinger te gebruiken om over de afbeelding te bewegen om meer dimensies te zien.

U moet echter een iPhone met dubbele lens gebruiken en een foto maken in de portretmodus om een 3D-beeld vast te leggen. Je hebt pech als je geen iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS of iPhone XS Max hebt.

U moet zich er ook van bewust zijn dat zowel het maken van foto's voor gebruik in de 3D-modus als het daadwerkelijk deelnemen aan een 3D-model om het te laten werken bepaalde procedures vereisen.

Hier is een overzicht van beide:
3D-foto's beschikbaar maken op Facebook

 1. Open op je iPhone de Facebook-app en vind de Facebook 360-pagina leuk.
 2. Om de functie te gebruiken, moet je de Facebook-app opnieuw opstarten, dus Forceer de app na het sluiten.
 3. Om vervolgens al je postopties te zien, druk je op de drie stippen rechts van de pagina waar je een nieuw bericht wilt maken.
 4. Kies een 3D-afbeelding.
 5. Wanneer u dit doet, wordt de Facebook-app onmiddellijk geopend voor uw portretfoto's. Kies de afbeelding die je wilt delen.
 6. Nadat het is geüpload, kunt u zien hoe het 3D-effect eruitziet door uw vinger over het scherm te bewegen. Voeg eenvoudig een bijschrift toe en deel het in uw nieuwsfeed als alles er goed uitziet.
 7. Al je vrienden kunnen nu de 3D-foto zien en ermee bezig zijn.

3D-foto tips

 1. Denk aan lagen. Volgens Facebook werkt het 3D-effect het beste als de voorgrond en achtergrond duidelijk zijn. Hoe meer lagen je in je foto hebt, hoe beter.
 2. Houd een afstand van drie tot vier voet tussen u en uw onderwerp. Het blijkt dat afstand ideaal is om de beste 3D-illusie te bereiken.
 3. Contrast is cruciaal. Volgens Facebook zijn de mooiste 3D-foto's die waarin de ene kleur contrasteert met de andere, wat resulteert in een duidelijke scheiding van de stukken.
 4. Textuur is belangrijk. Transparante dingen, zoals plastic of glas, zullen er volgens Facebook niet goed uitzien in 3D-beelden. U krijgt een veel beter resultaat als u afbeeldingen van onderwerpen met textuur kunt vastleggen.

Ik hoop dat je hebt geleerd hoe je 3D-foto's op Facebook kunt plaatsen door onze blog te bezoeken. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze Facebook bellen.

 

Go Back

Hoe gebruik je Off-Facebook Activity om je geschiedenis te wissen?

Wijzig je instellingen voor Activiteit buiten Facebook om je privacy zo goed mogelijk te beschermen.

Facebook is populair gebleven ondanks het verhandelen van uw persoonlijke informatie aan adverteerders om hen te helpen u te targeten met producten en diensten waarin u mogelijk geïnteresseerd bent. Gebruikers willen echter nog steeds meer controle over hun privacy en Facebook reageert hier langzaam op.

Facebook-CEO Mark Zuckerberg schrijft in een nieuwe blogpost dat het bedrijf mensen zal aanmoedigen om hun privacy-instellingen te controleren en een aantal belangrijke nieuwe aan te bieden.

De Off-Facebook Activity-tool (lees hieronder meer) en aanmeldingsmeldingen van derden, die u waarschuwen wanneer een andere app uw Facebook-account gebruikt, zijn twee van de nieuwe functies.

Off-Facebook Activity werd voor het eerst geïntroduceerd in drie landen in augustus 2019, maar is nu wereldwijd uitgerold. Met deze tool kunt u onderzoeken welke gegevens andere websites over u hebben verzameld en naar Facebook sturen.

Het belangrijkste is dat u met de tool gegevens kunt verwijderen, maar alleen een bepaald soort gegevens. Gegevens van derden worden niet langer aan uw Facebook-account gekoppeld, maar worden nog steeds gebruikt door het grotere advertentienetwerk van Facebook. (Zowel Facebook-gebruikers als niet-leden worden gecontroleerd door het netwerk.)

U kunt het volgen niet volledig stoppen, maar u kunt uw gegevens regelmatig wissen om het tot een minimum te beperken.

Wat is de functie Off-Facebook Activity en hoe kan ik deze gebruiken?
1. Selecteer Instellingen op het startscherm van Facebook.
2. Vul de lege plekken in met je Facebook-gegevens.
3. Ga naar het gedeelte Off-Facebook en kies een activiteit.

Beheer uw activiteiten buiten Facebook, Geschiedenis wissen en Meer alternatieven zijn de drie beschikbare opties vanaf hier.

Beheer uw niet-Facebook-activiteit toont u welke applicaties en websites uw activiteit met Facebook hebben gedeeld via hun platforms. Als u er een selecteert, wordt weergegeven hoe vaak u de app/website hebt gebruikt en hoe deze is gedeeld, en kunt u de mogelijkheid van Facebook uitschakelen om toekomstige activiteiten van deze service aan uw Facebook-account te koppelen.

Geschiedenis wissen verwijdert de activiteiten van uw Facebook-account en ontkoppelt uw account van uw activiteitengeschiedenis. Deze informatie wordt nog steeds verzameld door Facebook, maar kan niet worden gebruikt in verband met uw account om u met advertenties te targeten.

Meer opties geven u nog drie instellingen: toegang tot uw informatie, downloaden en bijhouden van uw toekomstige activiteiten.

Zoals hierboven vermeld, zal het uitschakelen van toekomstige activiteiten Facebook er niet van weerhouden u advertenties te tonen of alle informatie over activiteiten buiten Facebook te ontvangen, maar het zal niet langer worden gebruikt voor personalisatiedoeleinden. Als u dit uitschakelt, voorkomt u ook dat u uw Facebook-account gebruikt om u aan te melden bij andere apps of websites.

Als geen van deze opties werkt, neem dan contact op met Facebook bellen om het probleem te melden. Zij zullen het probleem onderzoeken en verhelpen.

Go Back

De donkere modus van Facebook komt naar desktop: hoe krijg je het nu?

Hier leest u hoe u de donkere modus van Facebook op uw computer inschakelt.

Lange tijd was de donkere modus van Facebook voor desktop een verlanglijstfunctie, en vandaag kunnen gebruikers zich eindelijk aanmelden om het (samen met het nieuwe herontwerp van Facebook) op hun pc te proberen.

Facebook kondigde afgelopen voorjaar een plan aan voor een verbeterde desktopinterface tijdens de F8-ontwikkelaarsconferentie. Voor zijn 2,5 miljard maandelijkse actieve gebruikers over de hele wereld beloofde het bedrijf een schoner ontwerp en een snellere website.

 • Dit is het moment om de beste bezorgservices voor boodschappen uit te proberen.
 • Waar kun je desinfecterende handgel krijgen?
 • 12 essentiële Animal Crossing: New Horizons-aanbevelingen voor beginners zijn nu beschikbaar.

Iedereen kan het nu testen. Het nieuwe Facebook-ontwerp omvat een verscheidenheid aan nieuwe navigatietools, mobiele preview-keuzes en een gebruiksvriendelijkere desktoplay-out. Met al deze veranderingen mis je misschien hoe je de donkere modus van Facebook kunt krijgen.
Je krijgt meteen de keuze om de donkere modus te kiezen wanneer je overschakelt naar 'Nieuwe Facebook'. Als u die stap overslaat, kunt u later overschakelen naar de donkere modus door deze te selecteren in het vervolgkeuzemenu.

De donkere modus vermindert de schittering van het scherm, zodat je je ogen geen pijn doet door naar een witte achtergrond te staren in een slecht verlichte kamer. De functionaliteit is al beschikbaar op een aantal Facebook-property's (lees: WhatsApp Dark-modus krijgen en Instagram Dark-modus inschakelen), en nu heeft de originele website het ook.

Hier leest u hoe u de donkere modus van Facebook op uw computer activeert.

Hoe kan ik de donkere modus van Facebook op mijn computer inschakelen?
Volg deze stappen om de donkere modus van Facebook op uw bureaublad te krijgen.

1. Log in op Facebook en ga naar de rechterbovenhoek van de pagina naar het instellingenpictogram.
2. Kies 'Overschakelen naar nieuwe Facebook' in het vervolgkeuzemenu met instellingen. Dit brengt je naar de nieuwe interface van Facebook.

3. Klik in de pop-up die je verwelkomt in de vernieuwde Facebook-ervaring, op 'Volgende'.
4. Selecteer aan de rechterkant van het vak 'Kies een look' de optie 'Donker'. Selecteer 'Aan de slag' om te beginnen. Je kunt nu de vernieuwde Facebook in zijn geheel gebruiken, compleet met donkere modus.

Als geen van deze opties werkt, neem dan contact op met Facebook bellen om het probleem te melden. Zij zullen het probleem onderzoeken en verhelpen

Go Back

Hoe maak je een afspeellijst op YouTube?

Kerstspeellijsten die je jezelf maakt, zijn de beste. We laten je zien hoe je een YouTube-afspeellijst kunt maken, zodat je deze kerst naar al je favoriete muziek kunt luisteren.
Voor muziekfans is YouTube een onschatbare resource. Terwijl Spotify, Deezer en andere streamingdiensten concurreren, is YouTube gegroeid tot het punt waarop Google nu een abonnementservice biedt waarmee u YouTube-video's kunt bekijken zonder advertenties en zelfs offline. We laten je zien hoe je een kerst-afspeellijst in dit artikel kunt maken, zodat je dit seizoen extra blij bent.

Zie ook: Is het onwettig om YouTube-video te downloaden? Hoe muziek te krijgen van YouTube en het downloaden van video van YouTube.

De afspeellijst toevoegen
Ga gewoon naar je YouTube-account en zoek naar een nummer om in je kerst-afspeellijst op te nemen. Selecteer een nieuwe afspeellijst maken vanaf de + Toevoegen aan knop onder de video. Geef je afspeellijst een naam, zoals Kerstmis 2017 en kies dan of het openbaar, niet-vermeld of privé moet zijn. Selecteer Maken in het herfstmenu.

Blijf Christmas Music toevoegen aan je afspeellijst door naar hen toe te gaan, klik op + Toevoegen aan en vervolgens je kerst 2017 kiezen uit de selecties.

Om op elk moment toegang te krijgen tot uw kerstafspeellijst, voert u het YOUTUBE-menu in door op het symbool van drie regels in de linkerbovenhoek te klikken. Uw kerst 2017 Afspeellijst zou in het sectie Bibliotheek moeten verschijnen.

Op een mobiel apparaat kunt u hetzelfde doen door op de knop Toevoegen aan te tikken onder de video en het kiezen van een bestaande afspeellijst of een nieuwe afspeellijst maken. Als u wilt dat het een privé-afspeellijst is, vinkt u het vakje aan.

De afspeellijst bewerken

Je kunt de muziek in je afspeellijst opnieuw rangschikken door ze te slepen en te laten vallen. Ga naar de drie punten om een nummer uit uw afspeellijst te verwijderen en selecteer 'Verwijderen uit afspeellijst'. Deze optie kan ook worden gebruikt om een miniatuur te maken voor uw afspeellijst. Als u meer informatie nodig heeft, neemt u contact op met onze YouTube bellen.

Go Back

Hoe stuur je een GIF in Facebook Messenger?

Wie vindt het niet leuk om gifs naar zijn vrienden te sturen? We hebben je ook te pakken als je wilt leren hoe je een GIF verzendt in Facebook Messenger. Nu Messenger de GIF-cultuur volledig heeft omarmd en grote GIF-providers heeft geïntegreerd, is het verzenden van GIF's eenvoudig.

GIF's waren niet altijd gemakkelijk te verzenden, of het nu via Messenger, Twitter of tekst was. Gelukkig heeft Messenger een paar jaar geleden GIF-functionaliteit toegevoegd en heeft Facebook onlangs Giphy overgenomen, maar het gebruik van de korte videofragmenten in de chat-app zou veel eenvoudiger moeten zijn.

 • Hoe Maak je een GIF
 • De beste chat-apps die momenteel beschikbaar zijn, staan ​​hieronder vermeld.
 • Avatars op Facebook hebben hier, en hier is hoe je de jouwe nu kunt maken.

Facebook Messenger had eerder dit jaar een grote upgrade die de GIF-verzendervaring drastisch verbeterde. Voorheen kon je door een carrousel met toegankelijke GIF's navigeren door op een smileypictogram in het tekstgebied te tikken. De GIF's worden nu onder het tekstvak weergegeven en u kunt omhoog vegen om een grotere, kaartachtige selectie van GIF's te zien. Je kunt ook de zoekbalk gebruiken om de exacte GIF te vinden die je zoekt, of het nu een "ja, koningin!" is. of een 'hoofdschudden'. Het is ook een stuk eenvoudiger om heen en weer te schakelen tussen het verzenden van GIF's en het verzenden van stickers.

Omdat Facebook's recente overname van Giphy al was geïntegreerd, zou dit geen invloed moeten hebben op hoe je GIF's deelt in Messenger. In feite zijn de apps van Facebook, zoals Messenger, Instagram en WhatsApp, goed voor de helft van het verkeer van Giphy. Andere apps en sociale netwerken die Giphy gebruiken, zoals Twitter en Apple's iMessage-sms-systeem, kunnen dingen veranderen.

Hier leest u hoe u een GIF verzendt via Facebook Messenger, met stapsgewijze instructies.

Een GIF verzenden op de mobiele Facebook Messenger-app

 1. Open op je iPhone of Android-telefoon de Facebook Messenger-app.
 2. Kies een persoon of een groep om mee te chatten.
 3. Tik op het toevoegingspictogram (+) in het onderste menu en selecteer het tabblad GIF.
 4. Of tik in het tekstveld op het smileypictogram en selecteer het tabblad GIF.
 5. Zoek naar een bepaalde GIF met trefwoorden of blader door de verzameling GIF's.
 6. Tik om de gewenste GIF te selecteren. Het wordt meteen verzonden.

Een GIF verzenden op de desktopsite van Facebook Messenger

 1. Gebruik een webbrowser om toegang te krijgen tot Facebook.
 2. Berichten kunnen worden gevonden door op het pictogram Berichten in de navigatiebalk bovenaan te klikken, of door het chatvenster te openen.
 3. Kies een persoon of een groep om mee te chatten.
 4. Selecteer in de onderste menubalk het GIF-symbool.
 5. Zoek naar een bepaalde GIF met trefwoorden of blader door de verzameling GIF's.
 6. Selecteer de door u gekozen GIF door erop te klikken. Het wordt meteen verzonden.

Wat u moet weten over het gebruik van Facebook Messenger om GIF's te verzenden
Bij het verzenden van GIF's via Facebook Messenger zijn er twee dingen om in gedachten te houden.

1. Zodra u op een GIF tikt of klikt in bladeren/zoeken, wordt deze onmiddellijk verzonden.
Er verschijnt geen bevestigingspop-up. Er wordt niet gevraagd of u zeker weet dat u die GIF wilt verzenden. Wees dus voorzichtig!

2. Je kunt een GIF niet terugnemen nadat deze is verzonden (of een ander soort bericht).
Gebruik je GIF-verzendkracht nog een keer verstandig.

Hoe plaats je een GIF op Facebook

Als u een bericht wilt maken om een GIF in uw eigen Facebook-statusbericht op te nemen, hoeft u alleen maar in de mobiele app te typen. Hieronder vindt u een selectie van opties, waaronder GIF. Dit opent een zoekvenster dat lijkt op Messenger. Wanneer u een bericht op het bureaublad plaatst, selecteert u het pictogram met de drie stippen om toegang te krijgen tot andere opties, waaronder GIF's.

Als u een GIF in een Facebook-opmerking wilt opnemen, begint u met het typen van uw opmerking in de mobiele app. Tik op het GIF-symbool rechts van het tekstgebied (naast het smileypictogram). Klik op het bureaublad in het tekstgebied voor opmerkingen op het GIF-pictogram. En als je meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met onze Facebook bellen. Waar technici u zullen helpen.

Go Back

Facebook-ramp - hoe u kunt controleren of uw telefoonnummer is gelekt

Nummers toegevoegd aan de essentiële databank voor datalekken

Troy Hunt, een Australische beveiligingsonderzoeker die de HaveIBeenPwned-inbreukmeldingswebsite beheert, heeft zijn site bijgewerkt met de 533 miljoen telefoonnummers die zijn onthuld bij het Facebook-gegevenslek.

Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken als je je zorgen maakt dat je telefoonnummer dit weekend is blootgesteld aan het Facebook-gegevenslek.

 • Hoe u kunt voorkomen dat Facebook uw persoonlijke gegevens openbaar maakt
 • De beste professionele diensten
 • Plus: het herontwerp van het ontwerp waar we allemaal op hebben gewacht, is eindelijk onthuld door een iPhone 13-lek.

In een blogpost van vandaag legde Hunt uit: "Ik was nooit van plan om telefoonnummers doorzoekbaar te maken" (6 april). "Het is allemaal veranderd vanwege de Facebook-gegevens."

HaveIBeenPwned is gemaakt om mensen in staat te stellen te verifiëren of hun e-mailadressen of wachtwoorden zijn gecompromitteerd als gevolg van datalekken of lekken. Maar de meeste van de blootgelegde Facebook-records hadden geen e-mailadres bijgevoegd en geen enkele had wachtwoorden.

"Omdat er meer dan 500 miljoen telefoonnummers zijn, maar slechts een paar miljoen e-mailadressen, kreeg 99 procent van de mensen een fout terwijl ze een 'hit' hadden moeten krijgen", aldus Hunt.

Er is minstens één andere website opgedoken die belooft je telefoonnummer te vergelijken met de database van Facebook. We raden aan om bij HaveIBeenPwned te blijven omdat dit precies het soort dingen is dat oplichters kunnen opzetten om te profiteren van een grote publieke verontwaardiging.

Wat kun je doen aan het Facebook-lek?
Dus, wat moet je doen als je ontdekt dat je telefoonnummer is geopenbaard als onderdeel van het Facebook-gegevenslek?

Wees u ten eerste meer bewust van spam en oplichting die u via telefoontjes en sms'jes target. Mobiele nummers, zoals vaste lijnen in het verleden, zijn effectief openbaar geworden en iedereen kan proberen contact met u op te nemen via de uwe. Ga er niet vanuit dat alleen omdat iemand je sms't of belt, ze weten wie je bent.

Ten tweede, als je twee-factor-authenticatie (2FA) hebt geconfigureerd op je online accounts - wat je zou moeten doen - schakel je 2FA-verificatiemethode over van sms-berichten naar andere soorten verificatie op zoveel mogelijk accounts.

Berichten die via sms worden verzonden, zijn niet beveiligd. Ze zijn niet versleuteld, kunnen worden vervalst en kunnen worden onderschept. Alleen omdat de meerderheid van de mensen een mobiele telefoon heeft, gebruiken bedrijven deze voor tweestapsverificatie.

Een authenticatie-app, die hetzelfde type vier- of zescijferige tijdelijke code produceert die een bedrijf u per sms zou sturen, is misschien wel de gemakkelijkste 2FA-optie om te gebruiken na sms-berichten. De apps Authy, Duo en Google Authenticator worden allemaal voorgesteld.

U kunt zich ook abonneren op pushmeldingen, die Microsoft en Google hebben geperfectioneerd. Koop twee USB-beveiligingssleutels als je extra veilig wilt zijn — ze beginnen bij ongeveer $ 20 online, maar je hebt een back-up nodig als je de eerste verliest.

Elk van deze manieren heeft zijn eigen set instructies, maar elke online service die ze ondersteunt, zal ze op zijn websites aanbieden.

Ik hoop dat je hebt gecontroleerd of je telefoonnummer is gelekt of niet. Door onze blog te lezen. Als je nog steeds een probleem hebt, kun je contact met ons opnemen via Facebook bellen.

Go Back

Facebook Donkere modus op iPhone-probleem - hoe dit nu op te lossen?

Er zijn nog steeds problemen met Facebook Dark Mode op iOS-apparaten, maar er is mogelijk een oplossing.

Terwijl Facebook Dark Mode is hersteld naar Android-telefoons, is de situatie minder duidelijk voor iPhones.

Vanaf 27 mei claimt Facebook dat de Android-app naar behoren werkt. Dat blijkt te kloppen op basis van Twitter-reacties. Het antwoord van Facebook op Tom's Guide ging echter niet over iOS en iPhone-gebruikers blijven problemen melden.

 • Dit zijn de beste telefoons die je nu kunt kopen als je de donkere
 • modus van Facebook op Android, iPhone of desktop wilt gebruiken.
 • Plus: het nieuwste iOS 15-lek heeft een aantal opwindende nieuwe functies voor je iPhone onthuld.

De donkere modus is op het moment van schrijven nog steeds aanwezig op mijn iPhone 12 Pro, waar hij altijd is geweest, in zijn eigen deel van het menu Instellingen en Privacy. Oudere "319"-versies en nieuwere, zoals 320.0.0.36.122 (293873823), lijken in orde te zijn van andere accounts (via Ditching), maar oudere "319"-versies en nieuwere, zoals 320.0.0.36.122 (293873823), lijken problemen te hebben.
Als je de donkere modus op je Facebook-app bent kwijtgeraakt, is er een oplossing die we hieronder hebben beschreven.

Hoe het probleem met de Facebook-donkere modus van de iPhone op te lossen
1.
Installeer het programma opnieuw nadat u het hebt verwijderd. Houd de app ingedrukt totdat de optie "App verwijderen" verschijnt en selecteer vervolgens "App verwijderen" in het volgende menu dat wordt weergegeven.

2. Ga naar de Apple App Store en download Facebook opnieuw.
3. Log opnieuw in en kijk of de donkere modus is teruggekeerd. Je kunt het in de onderste menubalk vinden door op het pictogram met drie regels/"hamburger" te tikken en vervolgens naar Instellingen en privacy te scrollen. De vierde keuze zou de donkere modus moeten zijn. Als het wordt geretourneerd, is dat fantastisch; je bent klaar om te gaan!
4. Als de donkere modus nog steeds niet wordt vermeld, sluit u de app en probeert u het opnieuw. Dubbeltikken op de startknop of omhoog vegen vanaf de onderkant van het scherm, pauzeren en vervolgens het Facebook-venster wegvegen om het te sluiten, zal dit doen.
5. Ga daarna naar Instellingen en scrol omlaag tot je Facebook tussen je andere apps ziet.

6. Zorg ervoor dat de schakelaar "Upload HD" is ingeschakeld onder het videogedeelte. Schakel op dezelfde manier onder het fotogebied het selectievakje "Upload HD" in.

7. Start het Facebook-account opnieuw. Je zou nu toegang moeten hebben tot de donkere modus door Menu te selecteren (via de drie horizontale lijnen onderaan de app), vervolgens 'Instellingen en privacy' en vervolgens 'Donkere modus'.

Het is niet bekend waarom het wijzigen van je instellingen voor het uploaden van foto's en video's dit effect heeft, maar het zou kunnen werken als je de donkere modus meteen in je Facebook-app wilt herstellen.

Als geen van deze opties werkt, neem dan contact op met Facebook bellen om het probleem te melden. Zij zullen het probleem onderzoeken en verhelpen.

Go Back

Hoe een bevroren YouTube-video te repareren

Na een paar seconden pauzeren, bevriezen of stoppen YouTube-video's? Hier leest u hoe u de bevriezing van uw video's opheft en YouTube opnieuw activeert.

YouTube is een van de beste sites voor video-inhoud. Video's kunnen echter soms vastlopen of pauzeren, en het is niet altijd duidelijk waarom.

Er is ook de mogelijkheid dat films korte tijd zonder geluid worden afgespeeld, ongeacht uw volume-instellingen. Maar hoe ga je dat oplossen? We hebben een uitgebreide lijst samengesteld met alles wat u moet weten. In onze handleiding kunt u ook zien hoe u YouTube-video's kunt downloaden.

Hoe YouTube-video te deblokkeren
Controleer uw verbinding met internet.

Controleer of het probleem niet te wijten is aan een trage internetverbinding. Dit is een snelle oplossing voor het probleem als andere mensen in huis Netflix streamen, games spelen of andere dingen doen die veel internet gebruiken.

U kunt ook breedbandsnelheidstesters zoals Speedtest.net gebruiken om snel te bepalen hoe snel uw internettoegang vandaag is. Voor een enkele stream HD-video heb je minimaal een paar megabits per seconde nodig, en meer als meerdere mensen tegelijkertijd gebruikmaken van de verbinding.

Als uw internetsnelheden laag zijn en anderen dit vereisen, probeer dan de kwaliteit van de video die u bekijkt te verlagen door aan het wielpictogram te draaien, zoals te zien is in de onderstaande afbeelding. Dit moet worden ingesteld op 'auto', maar als u buffering wilt voorkomen, kunt u deze verlagen. De visuele kwaliteit zal er echter onder lijden.

Laad de YouTube- of browserpagina opnieuw.
Soms heeft de speler een basisprobleem dat kan worden opgelost door simpelweg de pagina waarop u zich bevindt te vernieuwen of de app te sluiten en opnieuw te openen.

Start uw apparaat opnieuw op.

Als het niet werkt, start u uw computer, laptop, telefoon of tablet opnieuw op. Dit lost een verrassend aantal problemen op, maar het wordt meestal over het hoofd gezien als je midden in een probleem zit. Houd de aan / uit-knop op uw telefoon of tablet ingedrukt totdat u de keuze krijgt om opnieuw op te starten of uit te schakelen.

Probeer een andere browser of app

Probeer op dezelfde manier de YouTube-video te bekijken met een andere browser of app om te zien of het probleem bij de software ligt.

Flash verwijderen

YouTube gebruikt zelf HTML5 als de standaardmanier om video's af te spelen, nadat Flash in 2015 is teruggevallen. Als gevolg hiervan zou uw probleem niet door Adobe Flash moeten worden veroorzaakt. Als u het echter nog een keer wilt controleren, gaat u naar Configuratiescherm > Programma's en vervolgens Een programma verwijderen. Als Adobe Flash Player is geïnstalleerd, zou het in alfabetische volgorde bovenaan de lijst moeten verschijnen.

Aangezien bijna niemand tegenwoordig Flash gebruikt, kan het geen kwaad om het te verwijderen, en door dit te doen, beschermt u uw pc echt tegen zijn beveiligingsrisico's. Als je het ergens voor nodig hebt, kun je het altijd opnieuw installeren.

Als het probleem met YouTube hierna verdwijnt, werd dit bijna waarschijnlijk veroorzaakt door Flash.

Firefox en Chrome zijn twee populaire browsers. hints van YouTube
Als het probleem aanhoudt, is het mogelijk dat de browser die u gebruikt de schuldige is. Hier zijn enkele ideeën om u op weg te helpen:

Wis de cache in uw browser.
Het is mogelijk dat u uw cache niet hebt opgeschoond en dat deze vol is geraakt, waardoor webpagina's vastlopen, vertragen of crashen in uw browser.

Om uw cache te wissen, gaat u naar uw browsergeschiedenis, selecteert u alle bestanden in de cache in uw geschiedenis (mogelijk moet u het gegevensbereik wijzigen) en verwijdert u ze.

In zowel Firefox als Chrome gaat u als volgt te werk:

 • Als u Firefox gebruikt, gaat u naar Bibliotheek > Geschiedenis > Wis recente geschiedenis, wijzigt u het datumbereik in Alles en kiest u Nu wissen uit de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek.
 • Als u Google Chrome gebruikt, gaat u naar Meer hulpmiddelen > Browsegegevens wissen > Geavanceerd, werkt u het datumbereik bij naar Altijd, zorgt u ervoor dat Cookies en andere sitegegevens en Afbeeldingen en bestanden in de cache zijn gekozen en klikt u vervolgens op Gegevens wissen.

Hardwareversnelling is uitgeschakeld.
Om programma's efficiënter te laten werken, is de hardwareversnelling van uw browser meestal standaard ingeschakeld. Het kan echter voor problemen zorgen, zoals het af en toe bevriezen van YouTube.

U kunt hardwareversnelling in uw browser stoppen om te zien of dit helpt.

Klik op de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek van Firefox en selecteer Opties > Geavanceerd > Algemeen.

Schakel het vinkje uit Hardwareversnelling gebruiken indien beschikbaar in het tweede gedeelte, Browsen.

Het uitvinken hiervan lijkt geen significant effect te hebben op Firefox of videoprestaties. Als Hardwareversnelling echter niet is ingeschakeld, probeer het dan aan te vinken.

In Chrome is het bijna hetzelfde. Kies Instellingen bij de drie stippen rechtsboven op uw browserpagina. Typ 'hardware' in het zoekvak en schakel vervolgens Hardwareversnelling gebruiken indien beschikbaar uit.

Browser-add-ons uitschakelen
Als je veel extensies in je browser hebt geïnstalleerd, kunnen sommige ervan in conflict komen met elkaar, waardoor YouTube niet meer werkt. U kunt ze als volgt uitschakelen:

 • Klik op de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek van de pagina in Firefox, selecteer Add-ons en schakel vervolgens de gewenste extensies en plug-ins uit.
 • Ga in Google Chrome naar chrome:/extensions/ en verwijder de extensies die u niet wilt.

Start je browser opnieuw en probeer YouTube opnieuw om te controleren of het probleem is opgelost.

Controleer of UW browser up-to-date is
Last but not least kunt u proberen uw browser te controleren op updates. Als je een oudere versie gebruikt, kun je problemen ondervinden met YouTube. Dit is wat je moet doen:

 • Selecteer Over Firefox uit de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek van de pagina in Firefox. Eventuele updates moeten dan automatisch door de browser worden gedownload.
 • Selecteer Instellingen > Over Chrome bij de drie stippen rechtsboven op de pagina in Chrome. Eventuele updates moeten dan automatisch door de browser worden gedownload.

Opmerking: we kunnen een commissie ontvangen als u iets zonder extra kosten via een link op onze site koopt. Onze redactionele onafhankelijkheid blijft hierdoor onaangetast. Neem voor meer informatie contact op met onze YouTube bellen.

Go Back

Hoe u YouTube-thumbnails kunt repareren die niet worden weergegeven

Als je YouTube vaak gebruikt, heb je waarschijnlijk enkele kleine problemen ondervonden. Een daarvan is de afwezigheid van YouTube-thumbnails. Het kan u in dit geval irriteren. Dat komt omdat je alleen de titel kunt zien en geen idee hebt hoe de video eruit zal zien.

Zoals je wellicht weet, kunnen YouTube-thumbnails je een goed idee geven van waar de video over gaat. Het kan u ook overtuigen om een video te bekijken waarin u mogelijk geïnteresseerd bent, kort nadat u deze hebt bekeken. Het is jammer als de YouTube-thumbnails niet eens verschijnen.

Hoe is het mogelijk dat YouTube-thumbnails niet worden weergegeven?
Voordat we beginnen met procedures voor probleemoplossing, moeten we eerst de oorzaak van het probleem bepalen. Als YouTube-thumbnails niet zichtbaar zijn, zie je alleen een saai grijs vierkant. In dit geval kan het probleem onder andere worden veroorzaakt door cache en cookies, een bug, een add-on of een extensie.

De meeste hiervan worden veroorzaakt door de instellingen van je apparaat en door YouTube zelf. Het kan ook een gevolg zijn van uw programma- en app-versie, uw browser of zelfs uw internetverbinding. Er zijn dus enkele methoden om dit probleem op te lossen, afhankelijk van de oorzaak.

Hoe om te gaan met YouTube-thumbnails die geen probleem tonen
Zoals al gezegd, zijn er een paar opties om het probleem met de miniaturen op te lossen. Het begint met de meest voorkomende remedie en gaat dan verder met een andere als deze niet werkt. Deze stappen zijn ook vrij gebruikelijk, dus het is vrij eenvoudig voor u om te volgen:

1. Test uw internetsnelheid
De meest voorkomende reden waarom de YouTube-thumbnail niet wordt geladen, is een slechte verbinding. Bekijk het volgende om de slechte verbindingsprestaties aan te pakken:

 • Verbind de router met je apparaten. In dit scenario wordt een ethernetkabel gebruikt.
 • Typ speedtest.net in een webbrowser en druk op "enter".
 • Klik op "Go" zodra de pagina is geladen.
 • Als uw verbinding te traag of inconsistent lijkt te zijn, kunt u uw apparaat verbinden met een sneller netwerk.

2. Installeer VPN
Dit kan gebeuren door een DNS-serverfout of je land heeft geen toegangsrechten tot YouTube-video's. Je kunt een gratis VPN of een betaalde versie installeren door naar de Google Play Store te gaan en deze te downloaden. Helaas kan het gebruik van een VPN het probleem oplossen dat YouTube-thumbnails niet worden weergegeven, maar als je geen VPN gebruikt, zullen de thumbnails weer verdwijnen.

3. Wis de cache in uw internetbrowser
De volgende meest voorkomende oorzaak van het niet verschijnen van YouTube-miniaturen is het cachegeheugen en de cookies van uw browser. U moet ze in deze situatie wissen. Dit zijn de stappen die u moet doen:

 • Als je Chrome als browser gebruikt, ga je naar "Instellingen" (de drie stippen in de rechterhoek van je scherm).
 • Navigeer naar 'Meer tools' en selecteer 'Browsegegevens wissen'.
 • Als gevolg hiervan wordt het venster "Browsegegevens wissen" weergegeven en moet u op "gegevens wissen" drukken om door te gaan (de blauwe vierkante knop).
 • De cache van uw Chrome is nu opgeschoond.

4. Wis de kijkgeschiedenis van de YouTube-app
Naast de cache in je browser, moet ook de cache in je YouTube-app worden gewist. Als gevolg hiervan kan uw gadget meer ruimte krijgen om te werken. Hier is hoe het is gedaan:

 • Open de YouTube-app op je telefoon of tablet. Ga vervolgens in de rechterhoek van het scherm naar uw accountpictogram en selecteer 'Instellingen'.
 • Selecteer daarom 'Geschiedenis en privacy'. Tik op "Kijkgeschiedenis wissen" wanneer de pop-up verschijnt.
 • Sluit en open de YouTube-app opnieuw. Controleer of het werkt.

5. Forceer je YouTube-app om te sluiten.

Als die methoden nog steeds niet werken, kun je nu proberen de YouTube-app geforceerd te stoppen vanaf je apparaat. Het doel is om de app te vernieuwen door hem opnieuw op te starten. Dit zijn de procedures om de app te dwingen te sluiten:

 • Ga op je telefoon of apparaat naar 'Instellingen'. Zoek daarna naar "Toepassingsbeheer" en druk erop.
 • Blader vervolgens door de lijst totdat u "Youtube" vindt en tik erop.
 • Selecteer nu "Geforceerd stoppen". Als gevolg hiervan kunt u alle momenteel actieve programma's beëindigen.
 • Open vervolgens YouTube en controleer of de miniaturen zichtbaar zijn.

6. Controleer op incompatibele extensie

In sommige gevallen is er een incompatibele extensie waardoor YouTube-thumbnails niet worden weergegeven. Bovendien kunt u de incognitomodus gebruiken in plaats van uw normale modus in uw browser. Dit is wat u moet doen:

 • Schakel de normale modus naar incognito door op "Instelling" in uw browser te klikken.
 • Kies vervolgens "Nieuw incognitovenster". Nu moet u de incompatibele extensie verwijderen.
 • Als er een incompatibele extensie is, verschijnt deze in het venster. Om ze te verwijderen, kunt u met de rechtermuisknop op de extensie klikken en op "Verwijderen uit Chrome" klikken.
 • Open daarna youtube vanuit dat incognitovenster. Kijk of de miniaturen verschijnen.

7. Start uw apparaat opnieuw op voor de laatste oplossing

De laatste optie is om uw apparaat opnieuw op te starten, wat misschien wel de meest eenvoudige is. Het enige wat je hoeft te doen is de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden. U kunt het weer inschakelen op dezelfde manier als het was uitgeschakeld. Het opnieuw opstarten van uw telefoon is een eenvoudige en effectieve manier om kleine problemen op te lossen.

Je weet nu wat je moet doen als je problemen hebt zoals YouTube-thumbnails die niet verschijnen. Simpel gezegd, het regelmatig wissen van de cache is van cruciaal belang voor het verwijderen van de kleine app- of apparaatproblemen. Schrik dus niet als je saaie grijze vierkantjes op je YouTube-pagina ziet. en voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Youtube bellen.

Go Back

Hoe twee-factor-authenticatie op Facebook in te stellen.

Alle Facebook-gebruikers hebben toegang tot tweefactorauthenticatie; schakel het vandaag nog in om uw account te beschermen.

Facebook is een van de meest gebruikte sociale-medianetwerken en elke verantwoordelijke gebruiker begrijpt dat online beveiliging belangrijker is dan ooit. Een van de eerste dingen die u moet doen nadat u een Facebook-account hebt gemaakt, is naar de beveiligingsinstellingen gaan en de optie tweefactorauthenticatie (2FA) inschakelen.

Wat is de betekenis hiervan? Tenzij iemand uw wachtwoord kent, verbiedt tweefactorauthenticatie hen om toegang te krijgen tot uw account. Wanneer je op een nieuw apparaat inlogt op Facebook, voeg je een tweede factor toe die alleen jij hebt.

 • Hoe u twee-factor-authenticatie (2FA) instelt op uw Gmail op uw telefoon
 • Wat is tweefactorauthenticatie (ook wel 2FA genoemd) en hoe schakel je het in?
 • Hoe u uzelf anoniem kunt maken op Facebook

Een code die is gemaakt door een authenticatie-app op uw telefoon, een code die door Facebook naar uw telefoon is gestuurd of een fysieke beveiligingssleutel die is aangesloten op een USB-poort op uw computer, kunnen allemaal als tweede factor worden gebruikt.

We hebben een gedetailleerde stapsgewijze handleiding toegevoegd voor het instellen van tweefactorauthenticatie rechtstreeks vanuit uw Facebook-app op zowel uw desktopbrowser als uw mobiele apparaten, die u hieronder kunt vinden. Houd er rekening mee dat om privacyredenen sommige delen van de onderstaande schermafbeeldingen zijn verwijderd of vervaagd.

Een browser gebruiken om tweefactorauthenticatie op Facebook in te stellen
1. Selecteer de optie 'Instellingen en privacy' nadat u naar uw newsfeed-pagina bent gegaan en op het pijlpictogram in de rechterbovenhoek hebt geklikt.
2. Selecteer vervolgens, zoals weergegeven in het onderstaande menu, Instellingen. Als gevolg hiervan zou een nieuw menu moeten ontstaan.
3. Zodra u het instellingenmenu hebt geopend, gaat u naar de linkernavigatiebalk en kiest u Beveiliging en inloggen, wat de tweede optie van boven zou moeten zijn.
4. Scrol omlaag naar het gedeelte Twee-factorenauthenticatie en klik op Bewerken naast 'Twee-factor-authenticatie gebruiken'.
5. U kunt nu twee-factor-authenticatie op verschillende manieren instellen, maar laten we beginnen met beknopter: met behulp van een authenticator-app.

Maar je moet natuurlijk wel eerst de app downloaden. Er zijn talloze van dergelijke apps, die allemaal op een vergelijkbare manier werken en gratis zijn, maar Google Authenticator is waarschijnlijk het gemakkelijkst om mee te beginnen.

Google Authenticator is te vinden in je app store als je ernaar zoekt. Omdat we een iPhone gebruiken, ziet de app-pagina er als volgt uit:
Om de app te downloaden, ga je gang en klik je op 'krijgen'.

Nadat u de app hebt gedownload, start u deze en tikt u op aan de slag. Vervolgens wordt u gevraagd om 'Een QR-code scannen' of 'Voer een configuratiesleutel in'. Laten we terugkeren naar Facebook nu we op dit punt zijn aangekomen.

6. Nadat je de optie 'Authenticatie-app' in het Facebook-menu hebt gekozen, zou je aan de linkerkant een klein venster moeten zien met een QR-code. Pak je telefoon, open de authenticator-app die je zojuist hebt gedownload en scan de QR-code met je camera door naar het app-menu te gaan en 'Een QR-code scannen' te selecteren.

Als alternatief kunt u de setup-sleutel handmatig invoeren door de code in te voeren die aan de rechterkant van het browservenster moet verschijnen.

7. Uw Authenticator-app zou nu een zescijferig nummer moeten weergeven met een vervaltimer rechts ervan. Als het aftellen is afgelopen, maakt de app een nieuwe code voor je aan.

Voer de bevestigingscode in die nu in je app verschijnt.

8. Je bent klaar! Je hebt met succes tweefactorauthenticatie op Facebook ingesteld. Wanneer een ongeoorloofde aanmelding vanaf een nieuw apparaat of nieuwe browser plaatsvindt, zou u nu op de hoogte moeten worden gesteld/om een code moeten worden gevraagd. Om de transactie te voltooien, klikt u op de knop Gereed.

9. Keer nu terug naar stap 5, waar u de door u gekozen beveiligingsmethoden voor tweefactorauthenticatie kunt selecteren. Een andere ouderwetse methode is het versturen van een sms-bericht.

10. Als uw account al aan een mobiel telefoonnummer is gekoppeld, kunt u dit kiezen uit de lijst met alternatieven. U kunt ook een nieuw telefoonnummer toevoegen door de laatste optie in het menu te selecteren. Gedaan? Oké, druk op Doorgaan om door te gaan.

11. Je bent helemaal klaar! Je hebt al twee beveiligingsmethoden ingesteld voor tweefactorauthenticatie, maar het is altijd beter om het zekere voor het onzekere te nemen. De volgende stap is het maken van een beveiligingssleutel die u kunt gebruiken om uw identiteit te verifiëren. Selecteer om te beginnen 'Setup' in het vervolgkeuzemenu.

12. Voor deze methode heeft u een USB-beveiligingssleutel nodig. (Je kunt er online een krijgen voor ongeveer $ 20.) We hadden er geen bij de hand, maar je kunt er een registreren door naar 'Beveiligingssleutel registreren' te gaan en de instructies op het scherm te volgen.

13. Last but not least kun je ook tweefactorauthenticatie op Facebook instellen met behulp van herstelcodes. Het werkt als volgt: Als je je telefoon kwijtraakt of geen authenticatie-app kunt gebruiken, ontvang je acht 8-cijferige herstelcodes die je kunt gebruiken om in te loggen. Je zou nu Get Codes moeten kunnen kiezen om aan de slag te gaan nadat u naast Herstelcodes op Instellingen hebt geklikt.

14. We konden vanwege veiligheidsredenen geen screenshot voor deze stap leveren, maar u zou nu uw codes moeten zien. Het is echter vermeldenswaard dat elke code maar één keer kan worden gebruikt. Bewaar uw codes op een veilige maar gemakkelijk toegankelijke locatie.

Het is klaar! Gefeliciteerd met het gebruik van alle beveiligingsprocedures om tweefactorauthenticatie op Facebook in te stellen!

Een mobiele app gebruiken om tweefactorauthenticatie op Facebook in te stellen

1. Open de Facebook-app op je mobiele apparaat (we gebruiken een iPhone). Klik vervolgens in de rechterbenedenhoek van het scherm op het menusymbool. (Het menu bevindt zich in de rechterbovenhoek op Android.)
2. Selecteer Instellingen en privacy in het vervolgkeuzemenu, zoals hieronder weergegeven.
3. Selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu om een nieuw menu te openen.
4. Om aan de slag te gaan, scrolt u omlaag naar het gedeelte Beveiliging en kiest u Beveiliging en Inloggen. (Ga op Android naar Wachtwoord en beveiliging en tik op Wachtwoord en beveiliging.)
5. Tik in het gedeelte twee-factor-authenticatie op Twee-factor-authenticatie gebruiken.

6. U kunt nu twee-factor-authenticatie op verschillende manieren instellen, maar laten we beginnen met de meest eenvoudige methode: met behulp van de Google Authenticator-app. Druk op Doorgaan om het in te stellen door de stappen te volgen die zijn beschreven in stap 5 van het vorige gedeelte van het artikel.

7. Een sms-bericht opstellen is een ander alternatief (sms). Het basisidee is dat wanneer u zich aanmeldt vanaf een nieuw apparaat, u een sms-bericht ontvangt met een code die u moet invoeren om toegang te krijgen tot uw account. U kunt een van de gegeven keuzes kiezen als uw account al aan een mobiel telefoonnummer is gekoppeld.

U kunt ook een nieuw telefoonnummer toevoegen door de laatste optie in het menu te selecteren. Druk op Doorgaan om door te gaan.

8. Als u aanvullende methoden wilt instellen, zoals het gebruik van de herstelcodes en beveiligingssleutel, gaat u terug naar het vorige gedeelte van het artikel en herhaalt u stap 11-14.
9. Gefeliciteerd met het toepassen van alle beveiligingstechnieken om tweefactorauthenticatie op Facebook in te stellen. Druk op de knop 'Gereed' om het proces te voltooien.

Als geen van deze opties werkt, neem dan contact op met Facebook bellen om het probleem te melden. Zij zullen het probleem onderzoeken en verhelpen.

Go Back

Hoe Facebook te downloaden

Als je een mobiel apparaat hebt, moet je Facebook downloaden om er het maximale uit te halen.

Het is tegenwoordig bijna onmogelijk om online te gaan zonder op de een of andere manier over Facebook te rennen. Facebook beweert 2,7 miljard maandelijkse actieve gebruikers te hebben, waarmee het verreweg het populairste sociale netwerkplatform is. Zelfs als je Facebook niet regelmatig gebruikt, zijn er genoeg apps waarmee je je kunt aanmelden met Facebook, zodat het misschien de moeite waard is om op je mobiele apparaat geïnstalleerd te blijven.

Het is niet moeilijk om Facebook te downloaden. Op één belangrijke uitzondering na is de mobiele versie van de sociale netwerksite verkrijgbaar bij de grote app stores. Vanaf januari 2020 is Facebook geen optie meer in de Microsoft Store en zullen Windows-gebruikers de site moeten openen met een webbrowser in plaats van een speciale app. (Facebook op de Mac, voor de goede orde, is ook een browsergebaseerde ervaring.)

 • Hoe Facebook-likes te verbergen
 • Hoe kan ik Instagram krijgen?
 • Download de beste fotobewerkings-apps

Als je echter een telefoon hebt, kun je de Facebook-app downloaden om rechtstreeks toegang te krijgen tot het sociale netwerk. We laten je zien hoe je Facebook gratis kunt krijgen en wat je ervan kunt verwachten als je het eenmaal hebt geïnstalleerd.

Waar kan ik Facebook krijgen?

Er is een Facebook-app voor je telefoon of tablet, of je nu Android of iOS gebruikt. Om de dienst op een desktop of laptop te gebruiken, ga je naar je favoriete webbrowser en log je in. Als je al een Facebook-gebruikersnaam en -wachtwoord hebt, kun je deze gebruiken om in te loggen op de mobiele app; u kunt echter ook een account aanmaken via de app.

 • Google Play heeft een Facebook-app voor Android.
 • Facebook-app voor iPhone en iPad: App Store voor iOS

Er is een Facebook Lite-versie voor Android als je een minder krachtige telefoon hebt of niet veel data wilt verbruiken bij het gebruik van een mobiele verbinding. Dit is een eenvoudig voorbeeld van de mobiele app van Facebook die is ontworpen voor telefoons met beperkte verwerkingskracht en geheugen.

De ingebouwde chatfunctie in de browserinterface van Facebook is zeer populair gebleken. Als je op je telefoon wilt chatten, moet je een tweede app installeren, Facebook Messenger genaamd, waarmee je gratis verbinding kunt maken via tekst en video. Voor Android-telefoons met een laag vermogen is er een verkleinde versie van Facebook Messenger, net als voor de gewone Facebook-app.

 • Facebook Messenger voor Android: Google Play
 • Facebook Messenger Lite voor Android: Google Play
 • Facebook Messenger voor iOS en iPhone: App Store voor iOS

Heb je een Windows-apparaat? Als je Facebook nog niet hebt geïnstalleerd, moet je naar een webbrowser gaan. De app van Facebook is uit de Windows Store gehaald, zoals we eerder meldden.

Als je eenmaal weet hoe je Facebook op je telefoon kunt krijgen, wil je waarschijnlijk twee-factor-authenticatie inschakelen voor meer veiligheid. Selecteer Instellingen en privacy in het hoofdmenu en vervolgens Instellingen. Ga naar de pagina Beveiliging en aanmelding onder het gedeelte Beveiliging om tweefactorauthenticatie in te schakelen.

Je kunt veel dingen doen met Facebook.
In 2019 lanceerde Facebook een nieuw ontwerp dat meer nadruk legt op groepen, een deel van de sociale netwerksite waar veel gebruikers blij mee zijn. Na een reeks spraakmakende mislukkingen, zegt het bedrijf dat het een agressievere benadering van privacy hanteert.

De mobiele apps van Facebook hebben nu donkere instellingen, die steeds populairder worden als een manier om de batterij te sparen en vermoeide ogen te verminderen.

we hopen dat je Facebook hebt gedownload door onze blog te lezen. als u problemen of vragen heeft. dus neem voor meer informatie contact op met onze Facebook bellen.

Go Back

Hoe het wachtwoord op Facebook te wijzigen

Je Facebook-wachtwoord opnieuw instellen op een pc, Mac of mobiel apparaat
Weten hoe u uw Facebook-wachtwoord kunt wijzigen, is in feite een uitstekende gewoonte voor sociale-mediasites. Als opslagplaats van uw persoonlijke gegevens, foto's, contacten en allerlei andere identificerende gegevens, is uw account iets dat u uiterst veilig wilt houden.

In een ideale wereld gebruik je niet alleen een moeilijk te raden wachtwoord, maar ben je ook klaar om het aan te passen als je account, e-mail of Facebook zelf wordt gehackt.

In deze handleiding laten we u zien hoe u uw Facebook-wachtwoord kunt wijzigen via de desktopsite of de mobiele app.

 • Blijf veilig met een van de beste wachtwoordmanagers
 • Hoe u uw identiteit op Facebook kunt verbergen

Hoe het wachtwoord op Facebook op pc en Mac te wijzigen
1. Klik in de rechterbovenhoek van Facebook op het pictogram "Account". Het is een kleine pijl die naar beneden wijst.
2. Selecteer 'Instellingen en privacy' in het vervolgkeuzemenu en vervolgens 'Instellingen'. Hiermee gaat u naar de pagina met algemene instellingen van uw account.
3. Selecteer in de linkerzijbalk "Beveiliging en inloggen". Klik vervolgens op 'Wachtwoord wijzigen' onder 'Inloggen'.
4. Typ in de gebieden "Nieuw" en "Nieuw typen" uw huidige wachtwoord en vervolgens het nieuwe wachtwoord dat u wenst. Uw bestaande wachtwoord is mogelijk al ingevuld, afhankelijk van uw cookie- en auto-save-instellingen.

5. Sla uw nieuwe wachtwoord op door op "Wijzigingen opslaan" te klikken, die u vanaf nu kunt gebruiken.

Hoe u uw Facebook-wachtwoord kunt wijzigen op Android en iOS
1. Tik in de Facebook-app op het pictogram uiterst rechts op de werkbalk om het hoofdmenu te openen.
2. Scrol naar de onderkant van de pagina en klik op 'Instellingen en privacy' en vervolgens op 'Instellingen'.
3. Selecteer "Beveiliging en inloggen" in het gedeelte Beveiliging. Hierdoor verschijnt er een nieuw submenu. Tik op 'Wachtwoord wijzigen' onder 'Inloggen'.
4. Typ in de daarvoor bestemde velden uw huidige wachtwoord, typ uw nieuwe wachtwoord en typ uw nieuwe wachtwoord opnieuw.
5. Tik op "Wachtwoord bijwerken" om uw nieuwe wachtwoord op te slaan. Dat is alles: u weet nu hoe u uw Facebook-wachtwoord kunt wijzigen op desktop en mobiel.

Wat gebeurt er als ik mijn Facebook-wachtwoord vergeet?
Als je je huidige Facebook-wachtwoord niet meer weet en je computer het niet automatisch voor je vult, kun je het wijzigen door het proces voor het opnieuw instellen van het wachtwoord te doorlopen. Hier is hoe het te doen:

1. Voer op zowel een pc als een Mac stap 1 t/m 3 uit zoals hierboven beschreven. Stap 1 tot en met 3 moeten worden herhaald voor Android en iOS. U moet op de instellingenpagina zijn, waar u een nieuw wachtwoord invult en het opnieuw typt.

2. Klik op een pc/Mac op "Uw wachtwoord vergeten?" of "Wachtwoord vergeten?" op een Android/iOS-apparaat. U wordt gevraagd een code op te geven op het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

3. Om de code naar uw e-mailadres te sturen, klikt u op "Doorgaan" of "Volgende". Haal de code uit je mailbox zonder Facebook te verlaten. Het kan een paar minuten duren om daar te komen.

4. Log in op Facebook en voer de code in nadat je op "Doorgaan" of "Volgende" hebt geklikt. Nu kunt u uw nieuwe wachtwoord invoeren. Om de reset te voltooien en uw nieuwe wachtwoord te gebruiken, klikt of tikt u op "Doorgaan" of "Volgende".

Als geen van deze opties werkt, neem dan contact op met Facebook bellen om het probleem te melden. Zij zullen het probleem onderzoeken en verhelpen.

Go Back

Hoe iemand makkelijk op YouTube te blokkeren

YouTube is, net als de andere social media kanalen, fantastisch en vermakelijk. Mensen gebruiken video om alles te delen. Alles: vreugde, woede, verdriet en al het andere. Dit verhoogt het realisme van de gebeurtenissen voor iedereen die ze ziet. Niet alle YouTube-inhoud is echter leuk om te bekijken. Het kan een beetje irritant zijn, of je wilt het gewoon niet zien. Als dit jou overkomt, wil je weten hoe je iemand op YouTube kunt blokkeren.

Eén ding is zeker: naarmate het aantal gebruikers op YouTube groeit, neemt ook de hoeveelheid beschikbare dingen en inzichten toe. Volgens gegevens van mei 2019 heeft YouTube ongeveer 2 miljard maandelijkse actieve gebruikers. In vergelijking met het rapport van vorig jaar in juli 2019 is dit cijfer met 5% gestegen. De populariteit van YouTube als het eerste videoformaat in het medialandschap dwong het publiek om hun creativiteit te verkennen, wat niet voor iedereen geschikt is.

Wat betekent het als iemand wordt gehinderd?
YouTube is zonder twijfel het populairste streaming videoplatform ter wereld. Elke dag worden er miljoenen video's geüpload naar YouTube. Bovendien heeft elke gebruiker de mogelijkheid om een opmerking achter te laten voor de andere gebruikers. In feite is deze interactie fantastisch. Niets geeft meer voldoening dan positieve feedback op ons werk te krijgen. Maar wat als het een nadelig effect op je heeft?

Maak je geen zorgen; je kunt alles wegdoen wat je niet leuk vindt. Of het nu is vanwege de inhoud of vanwege de nutteloze opmerkingen, het gebeurt keer op keer. Je kunt je YouTube-ervaring naar wens aanpassen. Het blokkeren van een persoon of kanaal op YouTube behoort tot de mogelijkheden. Als je ze daarom blokkeert, kun je hun updatemeldingen niet ontvangen, hun video's bekijken of, natuurlijk, een reactie achterlaten.

Hetzelfde gebeurt als je iemand blokkeert. Ze krijgen je updates niet, kunnen je kanaal niet bezoeken en de video's erin zien, kunnen geen reacties achterlaten en kunnen geen e-mails verzenden. Als je gestrest bent door vervelende mensen, is deze functie handig. De stappen voor het blokkeren van iemand op YouTube zullen alle aanstootgevende, niet-ondersteunde of trollende inhoud uit je account verwijderen.

Stappen om iemand op YouTube te blokkeren

Voordat je iemands YouTube-kanaal blokkeert, moet je ervoor zorgen dat je echt geen updates van die persoon wilt ontvangen of contact met hem wilt opnemen. Als je jezelf al hebt bevestigd, volg dan de onderstaande stappen om iemand op YouTube te blokkeren. We zullen u vertellen hoe u dit op een desktop of mobiel apparaat doet:

 • Ga zoals je normaal zou doen naar de YouTube-website. Zoek na het inloggen op uw account naar iemand die u wilt blokkeren.
 • Klik op hun naam of foto om naar hun account te gaan. Ga naar het gedeelte 'Over' van het menu van hun profielbanner.
 • Nadat je op 'Over' hebt geklikt, zie je een vlagsymbool aan de rechterkant, in de kolom 'Statistieken'.
 • Nadat u op die vlag hebt geklikt, verschijnt een vervolgkeuzemenu; het enige dat u nu hoeft te doen, is de aanwijzer naar "Gebruiker blokkeren" te verplaatsen en erop te klikken.
 • Als je dit account wilt blokkeren voor je YouTube-account, selecteer je 'Verzenden' als bevestiging.

Het duurt maar een paar minuten om die processen te voltooien. Bovendien, wanneer u al bekend bent met de persoon of het kanaal dat u wilt blokkeren. Het lijkt erg op hoe je iemand op YouTube kunt weren via een mobiele telefoon. Wanneer u toegang wilt tot de "Gebruiker blokkeren", zijn de zaken een beetje anders. en voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Youtube nederland bellen.

Go Back

Hoe u verwijderde YouTube-video's gemakkelijk kunt bekijken

YouTube is een leuk social media platform om te gebruiken. Mensen kunnen alles delen via op video gebaseerde inhoud. Als gevolg hiervan heeft YouTube een verscheidenheid aan video's. Je bent vrij om de video zo vaak te bekijken als je wilt. Het is echter waarschijnlijk dat u op een dag uw favoriete video niet meer kunt vinden. Ook al heb je het getagd als 'Later bekijken', het lijkt te zijn gewist. Maak je geen zorgen, we laten je hier zien hoe je verwijderde YouTube-video's kunt bekijken.

U hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Omdat andere gebruikers een video waarschijnlijk opnieuw zullen posten of uploaden. Als gevolg hiervan kan er af en toe een video op een apart kanaal verschijnen. Omdat YouTube echter strakke en strikte normen heeft, wordt een specifieke video volledig verwijderd. U kunt het niet vinden als u de titel of auteur in het zoekvak typt. Als u echter weet hoe u verwijderde YouTube-video's kunt bekijken, is dit niet het geval.

Hoe verwijderde YouTube-video's op eenvoudige manieren te bekijken

YouTube verdeelt de inhoud in categorieën omdat het zo uniek is. Alle video's die worden beschuldigd van een probleem of die ongepaste inhoud bevatten, worden verwijderd. De meest voorkomende problemen zijn het oorspronkelijke auteursrecht en handelsmerk. Als de oorspronkelijke eigenaar van een video YouTube een "volledig juridisch verzoek" stuurt om deze te verwijderen, wordt deze verwijderd. Het handelsmerkprobleem daarentegen is gekoppeld aan het handelsmerkbeleid van YouTube.

Bovendien betekent het negeren van de beperkingen van YouTube op het gebied van ongepaste inhoud, het overtreden van de regels. Als de zin 'Video verwijderd: ongepast materiaal' wordt weergegeven in je zoekresultaten, is de video afgewezen omdat deze in strijd is met de Servicevoorwaarden van YouTube. Als het gaat om ongeschikte inhoud, kan hetzelfde gebeuren met de video's die zijn gemeld. Wanneer iemand een video of een kanaal aan YouTube meldt, zal de site deze beoordelen in overeenstemming met de normen en het leeftijdsbeperkingenbeleid.

Elk rapport kan 24 uur per dag, 7 dagen per week door YouTube-medewerkers worden geanalyseerd. Ze zullen reageren op het rapport dat de volgende items bevat: naaktheid of seksuele inhoud, schadelijke of gevaarlijke inhoud, haatdragende inhoud, geweld, intimidatie en cyberpesten, spam of oplichting, bedreigingen, veiligheid van kinderen, nabootsing van identiteit en ander extra beleid inzake een verscheidenheid aan onderwerpen.

Stappen om verwijderde YouTube-video te vinden

YouTube verwijdert een video zonder voorafgaande kennisgeving aan de kijkers. Schrik dus niet als de video uit je kijklijst of favorieten verdwijnt. Als dat alles is wat je krijgt, lees dan verder voor tips over hoe je verwijderde YouTube-video's kunt bekijken. Herinnert u zich de titel of het rekeningnummer nog? Dat zou het aanpakken van dit probleem een stuk makkelijker maken.

1. Bezoek YouTube.
De eerste stap zou moeten zijn om naar YouTube te gaan. Het is niet om de video te zien, want de video is er helemaal niet. Log gewoon in zoals gewoonlijk en navigeer naar de video die je wilt bekijken. Je kunt de URL voor verwijderde video's vinden in je kijkgeschiedenis of in je afspeellijst 'Gelikete video's' als je deze niet weet. Houd de pagina open op het nieuwe tabblad terwijl u ernaartoe schakelt.

2. Ga Naar archive.org
Als je dit nog niet hebt gedaan, open dan een nieuw tabblad en typ "archive.org" in het adresvak. U gaat naar de startpagina als u op "go-to" klikt of op "enter" drukt. Er zijn veel pictogrammen, evenals een zoekvak met een "go" -knop.

3. Voer de URL in
Het is tijd om je meest geliefde video terug te claimen. In deze stap moet u terugkeren naar het vorige tabblad. Houd de YouTube-pagina in de gaten die we hebben aanbevolen. Kopieer de URL uit het adresvak, ga dan naar het archieftabblad en plak het in het zoekvak.

4. Klik op Door geschiedenis bladeren
Naast de Wayback Machine bevindt zich een zoekvak. Zorg ervoor dat u de juiste URL in het veld hebt geplakt en klik vervolgens op de optie "browse history" of druk gewoon op de Enter-toets op uw toetsenbord. Gebruik onze site om u te helpen bij het vinden van de video die u opnieuw wilt bekijken.

5. Geniet ervan!
Het kan zijn dat je even moet wachten, maar binnen een paar minuten zal archive.org je een videoresultaat bezorgen. Het laat je zien waar je de verwijderde video in de geschiedenis kunt vinden. Je kunt het herstellen of opnieuw downloaden als je het terug wilt. Kijk dan gewoon normaal en veel plezier!

Tips: Op de Wayback Machine-pagina vind je een aantal jaartallen. In plaats van een recent gearchiveerde pagina te selecteren, die zou verschijnen als een waarschuwing voor een verwijderde pagina, selecteert u het oudste beschikbare jaar.

Dit is de eenvoudigste manier om gewiste YouTube-video's te bekijken. Je kunt echter niet verder gaan dan het beleid van YouTube, waarin staat dat sommige soorten inhoud verboden zijn. Zelfs als je de auteur aanbidt en steunt, zou het item worden verwijderd als het niet voldoet aan de 'Communityrichtlijnen'. en voor meer nuttige informatie kunt u contact opnemen met onze Youtube nederland bellen.

Go Back

20 blog posts

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.